- 2 Aralık 2011
- 876
- 4
- Konu Sahibi siyah papatya
hint ve badem yağının öneririm kızlarrrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
takma kirpik yüzünden kendi kirpiklerim koptu..bu durumla karşılaşan var mı..tekrar çıktı mı..ya da özel birşey uyguladınız mı çıkması için
Her bayan uzun ve gür kirpiklere sahip olmak ister bu o kadar da zor değil. Soğuk çayı pamukla kirpiklerinize kompres yaparsanız kirpikleri besler ve uzatır. Ayrıca çay gözlere de faydalıdır, kızarıklıkları giderir.
bnmde kirpiklerimi kirpik makası koparmıştı bir iki tel boşluğu vardı badem yağını bitmiş rimel fırçasıyla sürdüm 2 ay filan ve çıktılar sende dene
Her bayan uzun ve gür kirpiklere sahip olmak ister bu o kadar da zor değil. Soğuk çayı pamukla kirpiklerinize kompres yaparsanız kirpikleri besler ve uzatır. Ayrıca çay gözlere de faydalıdır, kızarıklıkları giderir.
başlığa istinaden söyleyebileceğim tek şey; hint ve badem yağı karışımı. sonuç, kısa ve gri kirpiklerimin siyah ve uzamış olarak geri dönüşü!
ipek kirpik yaptırmıştım..rahatsız etti.çıkartmak istedim..çıkartırken kendi kirpiklerimde eksildi.o kadar güçlü bi yapıştırıcıymışki hala kalıntıları duruyoo( şimdi o eksilenleri geri getirmek derdim..eski haline dönsün yeter (