- 8 Aralık 2017
- 235
- 138
- 103
- Konu Sahibi Blackberry36
-
Valla bende bilmiyorum ki ilk olacak ettafımda da yaşayan hiç yok sorayım edeyim ne değişik şeyler yaşıyorumCanım bu kadar uzun süre yerleşme kanaması olmaz diye biliyorum
Olma ihtimali var diye yerimden kalkmıyorum acil olmadığı sürece napıcağımı bilmiyorumYerleşme kanamasında olabilir canım dikkat et kendine
Umarım güzel haber alırsam söylerim ses yoksa benden negatiftirMart'tan beri benim de böyle hep ara kanamalarım oldu, hâlâ regl olamadım. Artık neyi baz alarak hesaplama yapacağımı da şaşırdım. Ara kanamaları es geçip kendi hesabımı yaptığımda, üç gün sonra regl olmam lazım. Beni de delirtecek bu lekelenme türü kanamalar. Daha önce hiç olmazdı
Sonucunuzu merak ettim, yarın bizimle de paylaşın. Dilerim gönlünüzden geçtiği gibi sonuç alırsınız hayırlısıyla.
Çok düşünmemeye çalış inanki stres en büyük düşmanımız seni çok iyi anlıyorumOlma ihtimali var diye yerimden kalkmıyorum acil olmadığı sürece napıcağımı bilmiyorum
Test yaptın mı hiçÇok düşünmemeye çalış inanki stres en büyük düşmanımız seni çok iyi anlıyorum
Evet ama hiç belli olmayacak kadar çizgi görmüştüm o da aşırı dikkatli bakınca belki daha yenidir falan diye düşündüm iki farklı test aldım silik desem değil çok çok az regl başlangıcı desem 7 gün sürmezdi ilaçta kullanıyorum kesin gelmesi lazımdı 13-14 Nisan gibi başladım ilaca çok yoruldum acaba acabaTest yaptın mı hiç
Benim yapım hep böyle çocukluğumdan beri sürekli stresli biri oldum valla değişmiyorİşte anlatmak istediğimde bu bunun stresi yüzünden vücut ne hamileliğe hazırlaya biliyor kendini nede regli olmaya aslında herşey bizde bitiyor sana diyorum stres yapma diye ama bende aynıyım aslında 1 senedir yaklaşık her ay stres hayal kırıklığı yaşıyorum
Desene biz aynıyız kendimi gördüm sende kızzBenim yapım hep böyle çocukluğumdan beri sürekli stresli biri oldum valla değişmiyor
Herşeye de kafayı takarım çok denedim ama beceremedim öyleyiz herhaldeDesene biz aynıyız kendimi gördüm sende kızz
Ahhh ahhh biz de öyle olabilsekHerşeye de kafayı takarım çok denedim ama beceremedim öyleyiz herhaldebazı kadınalra özeniyorum vurdumduymaz oluyor herşeyi yapıyorlar
KeşkeAhhh ahhh biz de öyle olabilsek
Kısmet canım sen üzme kendini sendem ricam baba dua et olurmu kan sonucunu öğrenıcem 2 saateBeta :0.2 çıkmış bu seferde olmadı
İnşallah senin güzel çıkar sonuçların Allah yardımcın olsun rabbim yüzünü güldürsünKısmet canım sen üzme kendini sendem ricam baba dua et olurmu kan sonucunu öğrenıcem 2 saate
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?