- Konu Sahibi angel_girl
-
sanırım bana yardımcı olacak kimse yok(((
Msjm gtmedi . Burdan yazaym sana.
Yuzunu sabunla yikama . Daha beter olyo. Sitres yapma. Demesi kolay ama yapmamalsn bnde yapyrm ama doktorm ddi sitres tetikliyor diye. Yuzumdeki puturler gecti ama kirmizilik var yuzumde. Bu kalıcı biseyms
Iyi bi doktora gorun hap kullanmadan puturluk gecmiyor. hala tedavi goruyorum Sendeki kizariklik cok mu?
aşırı değil kızarıklık..ama şu anda adetime 8 gün var ondan olabilir mi blmiyorum aşırı sivilcelendi yüzüm özellikle çene bölgem ve alnım..senin tam olarak sorunun ney..benim cildim karma sivilce var izleri var kurulukta var..sivilcelere imex kullanıyorum onun haricinde yoruldum 3 aydır bişey sürmüyorum ama doktora gitme zamanım gene geldi sanırım çünkü yüzüm ciddi anlamda problemli..umarım bu çoğalan sivilceler hastalığımın yakın olamsındandır ve geçer
Benim sorum mantar yüzünden sivilce çıkması yuzumde aylardir uğraşıyorum bu hastalikla. Psikolojikmen coktum. Yuzumde bnm sivilce cikmazdi bi tane bile . Smdi ise putrler var
aynen bendede mantar kaynaklı sivilce var zaten ve ben 8 senedir çekiyorum..çevremdeilere sorarsan kafaya takılacak bieşy değil diyorlar ama gerçekten bazen isyan derecesine geliyorum çok fazla yıprandım geçmiyor..biraz önce aynaya baktım berbat görünüyorum öyle olunca yaşam sevincim bile gidiyor...soda sürüyorum bazen...yazın krem kullanmak istemiyorum ben şu anda güvencemde yok 1 ay sonra olacak mecbur bekliyorum sonra doktora gideceğim..o ilacı kullanma sakın ben kullandım bazen canıma tak ediyor 2. kullanayım diyorum ama yüzüm ondan bu kadar oldu tamamen mahvediyor....şimdi ne kullanıyorsun
Nizoral cok mu kotu bi ilac 3 aydir suruyorm surmicm o zaman surunce yuzum kizaryor.
Bana fluzole 150 mg hap verdi. Birini ictm . Digerini bi hafta snra ictm . Kayboldu dereneck kdr azaldilar. Kullanmalsn
yok ben roacutan için dedim bu dediğin ilaçları kullanmadım.ben evliyim bebek düşünüyorum o yüzden ağızdan yutmalı ilaç almıyorum yoksa hiç durmayacağımda..çok sevindim geçtiğine darısı başıma
Bende evlym cnm :)
Fluzole zararlı bi ilac degl . Vajinal mantarda bile kullaniliyor. Kullanmani tavsiye ederm. Inan etkisini gorursun.
Roacotoneyi kullanrsan iki yil cocuk yapma ddi doktor bna. Bn daha bi aylik evliyim. Naparm blmym
2 yıl çok uzun bi süre ya ben 1 yıllık evliyim artık düşünüyorum bebek..bana yazdığı terbisil ve zalaınde mantar ilacı ayak,kasık,vajinada kullanılıyormuş benim doktor bi akrabam var bana bişey söyledi gerçekten cildiye kremlerinde ciddi anlamda tahriş edici özellik var kullanmamaya özen göster doğal yollarla dene çok çok rahatsız olduğun zamanlar kullan dedi..kendi çocuğu var 20 yaşında hiç krem sürdürmüyor soda vs tek nemlendirici kullanmasına izin veriyo yüzü bebek gibi maşşallah..bendeki oluşan mantarın yüzde doksan kullandığım ilaçlardan olduğunu söyledi bende şimdi yaz diye kullanmıyorumkışın bakacağım duruma göre
Cidden mi :0 bende kullanmayim o zaman. Surekli merhem veriyor. Isotrexin vermisti cildim tahris oldu. Zaman zaman kizariyor. Cilt hastaliklarinin kesin çözümü yok ya. Bir hastaligi duzeltim derken bir baskasi cikyo. Bende mantari azaltim derken. Yuzumde parazit artmis. Yuzumu kizartyo. Smdi baska bi ilaca gectik. Bakalm sonum ne olacak
yüzünü merak ettim aslında :) yani abartı varmı yoksa gerçekten problemli mi..evet ya bu bi gerçek bi ilaç kullanıyoruz tamam geçiyor ama daha kötü yan etkilerinide bırakıyor..o doktor bana öyle dedi fazla ilaç kullanmaktan daha kötü olmuşş yüzün artık bırak dedi
Keske abarti yapiyor olsam :) ozelden atardm foto ama 25 mesaj takintm var malum. Bende senin yuzunu cok merak ettim. Bu illet maf ediyor yuzumuzu
Benimde alerjim var en kötüsü ne oldugunu bilmyrum yıllardır sivilce kullanmadgm ilaç arastrmadgm yer kalmadı.yanagmda çıkıyodu hep.
Şmdi çıkıyor sönüp tekrar çıkıyor 5 dk önce aynadan bkıp 5 sonra döndügmde koca bir sivilce.hep böyle geçti şonra roac kullandm cildm çöktü bu sferde.en güzeli maydonoz limon kürü 1 haftadr yapıyorum yüzüm tertemz oldu.şoktayım.:)
geçiriyor onlar geçirmiyor değil ama 1 ay sonra gene geliyor bende lavanta uygulamştm düzeldi haftasına tekrar çıktı..
Alerji testi yaptırdn mı.benimki 3 günde gelirdi hala gelmedi ama bak:)
Bence yaptr sivilce çogu prolaktin ve pcos tan geliyorhormon testi ve alerji yaptırmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?