• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon uzun süren seanslar sakıncalı mı ki?

raindrops

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2011
1
0
36
Ankara
Arkadaşlar bir internet sitesinde iğneli epilasyon süresinin yaklaşık 15dk civarında sürmesi grektiği ayrıca koltuk altı göğüs gibi bölgelere uygulamanın sakıncalı olduğu yazıyor...doğruluk payı var mıdır sizce? Çünkü seanslar 3-4 saate kadar falan uzuyabiliyor ve koltuk altı göğüs uygulamaları da oldukça yaygın... ??

mrb, k.altı gögüs t bacak iğneli epilasyon uygulamalrında herhangi bir sakınca yok yalnızca riskli bir işlem bu çünkü kıl folokülüne akım vererek işlem yapılıyor allah korusun işlemde uzman olmayan biri yapıyorsa uygulamayı felce kadar giden riskli bir uygulama süreç uzun ama sonuç %1oo mükemmel işinde uzmana gitmek gerekir iz kalmaması adınada

mrb, k.altı gögüs t bacak iğneli epilasyon uygulamalrında herhangi bir sakınca yok yalnızca riskli bir işlem bu çünkü kıl folokülüne akım vererek işlem yapılıyor allah korusun işlemde uzman olmayan biri yapıyorsa uygulamayı felce kadar giden riskli bir uygulama süreç uzun ama sonuç %1oo mükemmel işinde uzmana gitmek gerekir iz kalmaması adınada

ankarada gıdebılcegım bır yer var mıuııı

canım ben hastanede yaptırıyordum dediğin gibi 15-20 dk yapıyorlardı.ama zararlı mı bilmiyorum.

Forumda aysel epilasyona sormaniz daha iyi olur. Hem yanlis bilgi almazsiniz hemde burda , kendine cekmek icin ugrasan epilasyoncularin agina dusmezsiniz; )

Back