Uzun süren adet kanaması

gumustenselvi

Guru
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2011
96
40
288
İstanbul
Normalde adetim 5 gün sürer son günlere doğru kahverengi lekelenme şeklinde biter ama bu ay ilk defa 11 gün oldu hala az az kanamam oluyor. Geçen ay kansızlık yaşadığım için doktor kan hapı başlamıştı ferro sanol kullanıyorum acaba bu ilaç adetimi uzatmış olabilir mi? ayrıca uzadıkça daha çok stres yapıyorum. benim gibi durumda olan arkadaşlar var mı?

canım o kanı cogaltsa bıle gunu uzatamaz o tamamen hormon ya da kıst mıyom bıseyler.

11 gün sürüp bitmediyse neden doktora gitmiyorsunuz kan ilaçları ben de kullanmıyorum ama adetti etkilemez kist miyom ola bilir mutlaka doktora gidin fazla ihmal etmeyin

Canım uzun adetin rahim duvarı kalınlığından da olabilir miyom, polip de olabilir yapman gereken doktora gitmek hemen. Ben ihmal ettim kan seviyem 8in altına düşmüştü hastaneye yatırıp damardan kan vermişlerdi

Çok şükür, doktora gittim hiç birşey yok dedi. Hormonal bir durum olabilir şeklinde açıklama yaptı.15 gün oldu rahimden bu kan nasıl geliyor hala anlamıyorum canım çok sıkkın.

Benim de başıma böyle iki kere gelmişti biri doğum kontrol hapına başladığım ay diğeri de hamama gittiğim ay. Doktor bana sabah akşam apranax vermişti 4 5 güne geçmişti. Stres de tetikliyor olabilir aynı zamanda.. Bi ultrason muayenesi yaptırmanızı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…