- 29 Ocak 2024
- 502
- 68
- 24
Benimle ısrarla tanışmak isteyen biri vardı sosyal medyadan. Yanlış anlaşılma olmasın tanışmak için konuşmadık soru grubundaydik kitap ihtiyacm vardı bana bir çok pdf durumlarında yardımcı oldu. Zaman geçti benimle tanışmak istediğini söyledi düşüncelerimi bakış açımı falan genel anlamda karakterimi beğendiğini söyledi bende o yola hiç giremeyecegimi sürekli dile getirdim çünkü 7 8 yıllık ilişkisinden aylar önce çıkmış biriydi sürekli mesafemi korudum o kişiye karşı artık dayanamadı engelledi ama bir süre sonra yazdı yine zaten başlarda da omu defalarca reddetmeme olmaz dememe rağmen kaçmadı bekledi durdu ama baktı olmuyor gitti jste. Ayrıldığı kişiyle de aldatma falan olmamış ama kız çok yalan konuşan bu kişiye sormadan sürekli işler çeviren biriymiş akrabalar da zaten asla mantigima uymuyor bu gibi durumlar ama öyle bi boşluktayım ki kendimi zor durduruyorum hayatımın en yalnız dömemlerindeyim illa aşk değil arkadaşlık aile herkes her şey.. Başlarda da çok fazla durdu hemen gitmedi bu davranışları beni samimiyetine biraz da olsa inandırdı ama yinede ondan uzak tuttum kendimi kapılmadim zaten uzun süredir engelliydim onda dünden beri yazıyor boşlukta olduğunu düşünüyorum kızla ayrılalı 8 9 ay oluyor