Saç Rengi ve Saç Boyama Uzun süredir sarı boyalı saçlarımı doğal tonlara boyamak istiyorum..

• Konu Sahibi Konu Sahibi gi.em
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
teşekkürler tatlım evden çıkamıyorum artık saçlarımı tarayamıyorum bile korkuyorum çünkü kardeşime yağları ısmarlatıcam

Çok üzüldüm canım.
Takıldığın bir yer olursa çekinmeden sorabilirsin.
Seve seve yardımcı olurum.
Umarım saçların en kısa zamanda toparlanır.
Haftada 3 kez bakım yapmanı öneriyorum 2 gün arayla.

haklısın tatlım bende öyle yapıcam işte dün ilk yağlarla bakım baktım karanfilli su hazırlayıp bugün böyle kalsınlar yarın yine yapıcam inşallah düzelirler kestirsem en iyisi ama kıyamıyorum işte dökülmediğine şükrediyorum dipler ile birlikte 4 parmak kadar biryer hala sapasağlam ama uçlara gittikçe berbetlaşıyor

Üzülme canım bak 1 hafta sonra nasıl toparlanıcak saçların..
Hangi yağları aldırıcaksın canım kardeşine ona göre tavsiyede bulunucam.
Bak mutlaka " Buğday veya Jojoba yağı " aldır.

Üzülme canım bak 1 hafta sonra nasıl toparlanıcak saçların..
Hangi yağları aldırıcaksın canım kardeşine ona göre tavsiyede bulunucam.
Bak mutlaka " Buğday veya Jojoba yağı " aldır.

tatlım şimdililk jojoba yağı,hint yağı,badem yağı,gliserin ve çam terebentin yarında çarşıdan sinemaki alıcam.şampuanımada sarmısak koydum işe yarar mı bunlar önereceğin başka biley var mı bide sütle maya karıştırıp içicem

Süt ile mayayı boşver.
Midenden olursun vallahi.

Benim sana tavsiyem şu.
Evde varsa orta boy bi kavanoza jojoba ve badem yağının yarısını boşalt, eğer evde varsa birde bu karışıma zeytinyağı ekle ama zeytinyağını bolca koy.
Bu karışımı haftada 2 kez kullan, nasıl kullanıcaksın?
Eğer evde varsa karışımdan 1 yemek kaşığı kadar kaseye koy, mikro dalgada ısıt.
Yoksa 1 yemek kaşığı cezveye koy ısıt.
Saçına bu şekilde uygula ve saçını iyice sar.
Çam terebentini bu saçlarınla tavsiye etmem, çünkü çam terebentin çok güçlü bir yağ.
Saçları kurutur.
Saçların bu haldeyken kullanırsan saçların dökülebilir.

Sonra spreyli bir şişe edin.
Şişenin yarısına kadar su koy.
Sonra içine 1 er tatlı kaşığı jojoba, badem, gliserin ve zeytinyağı koy.
Bunu gün içinde vakit buldukça sürekli saçlarına sık.
Ama kullanmadan önce mutlaka çalkala.
Saç diplerine gelmesin..

Onun dışında yarım çay bardağı süte 3.4 diş sarımsağı ortasından bölerek at.
Bunu cezvede bir taşım kaynayıncaya kadar ateşte tut.
Sonra sarımsakları ezip şampuanın içine at, her kullanımdan önce çalkala.
Ve her banyo yapışında bunu kullan.
Merak etme koku sorunu olmucak sütte kaynattığın için..

Son düzenleme:
Dediklerimi lütfen dkkate al ve uygula.
1 hafta içinde saçındaki değişikliğe inanamıcaksın.
Benim kendi saçlarımda zamanında yanmıştı ve neyin neye iyi geldiğini çok iyi biliyorum.
O yüzden dediklerimi rahatlıkla kullanabilirsin.
Spreyli şişeye hazırladığın karışımı her gün kullan.
Yarın hemen başla.
Gün be gün bana gelişmeleri yaz canım..

yazarım tabi tatlım saçlarım kurumaya başladı kırılma yok ama kuruluk dizboyu zaten bundan aylar önce saçlarımı yanlışlıkla yeşertmiştim sonra kuaförde silindi bu boya keşke ozaman bakım yapsaydım saçımı asıl bu işlem yıprattı.dediğin gibi çamterebentini şimdilik kullanmıcam hiç belki 1 ay sonra filan dediklerinin hepsinide yapıcam ayrıyetten bende gliss'in kırmızı serisi var bakım maskesi ve durulanmayan bakım kremi bunları kullanayım mı yoksa zararı olur mu?

Kullan canım bi zararı olmaz.

haftada 2 kez bakım yeterli dimi bide kurutma makinası filan kurutursam zararı olur mu?belki aşırı bir önlem gibi gelebilir ama gerçekten kötü saçlarım korkuyorumda

saçlarının boya için zemini hazırmış aslında,bizim topiğimiz var saç açmakla ilgili,bizde açmaya uğraşıyoruz,ilk bir kaç boyamada kusması normal ama düzenli boyamayla saç rengin otururdu..ben açtıktan sonra 3. boyamada tam oturdu örneğin..doğal renk istediğin için bakır gibi iddalı bir rengi uygulaman hataydı.bu işler aceleye gelmez..

birde şu an uçların kırık olması saçının sağlığına kavuşmasına engel uçlar sağlıksız saç nefes almazmış onedenle ilk kestirmeli ve sonra bakım uygulamaya devam etmelisin..koleston tüp boyalarıda sana tavsiye ediyorum hem fiyatı uygun hem kaliteli boyalar ve senin saçına iki tüp uygulaman gerek kısa değil çünki..

tatlım ben artık saçlarımı boyamam istemiyorum bakır yapmamın nedenide hürremin saç rengini elde etmekti.Ben zaten ilk sayfada sarı saçlarımı kendim elde ettim sarıdan sıkıldığım için bakır istedim oda tutmayınca açıcılarla direk sarı yaptım

canım benim bakır boyayla diğer arkadaşların söylediği gibi kırmızı olması imkansız.büyük ihtimal o boyanın son kullanma tarihi geçmiş.üstüne keşke açıcı uygulamasaydın dahada yıpranmış saçların.en güzeli zeytinyağıyla yumurta sarısını ve bepanten a ve e vitaminlerini karıştır saçlarına sür.streçle sar 1 saat bekle yıka.bu hem yüksek oranda bakım yapıcak hemde saçının rengini akıtıcak.

çoğu kuaförlerde bu formülle bakım yaparlar.

Son düzenleme:

işlek bir kozmetik mağazasından aldım sanmıyorum tarihi geçsin ama neyse olan oldu artık bitti gitti tarifin için saol bakımlarada başladım zaten tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…