tatlım o saçın şöyle bir hikayesi var benim eskiden sçlarım yıllar önce bal rengiydi bende sarı olsun istiyorum palette,loreal gibi saç boyalarn açıcı serileriyle aça aça bu hale gelmişti nasıl tutar bilmem yaniCanım bu tonu hangi renk boya ile elde ettin? Ben de böyle bir renk yapmak istiyorum saçımı bir süreliğine.
ben pigmentasyon işlemini 7.44 ile yaptım sarı üstüne işe yaradı yani kuruttuktan sonra saçım karamel sarı arası bir renk oldu.İyice karıştırdın mı tatlım ve inşallah 15 dk beklemişsindirHerkese merhaba
Bende platin sactan sonra boya tutmayan kuafor magdurlarindanim.
Pigmentasyon islemini zeyn in tarif ettigi gibi yaptim ancak olmadi yine(( neva color 7,43 le zeyn in tarif ettigi yaptim ardindan altin karamele boyadim ama ne yazikki sadece dipleri tuttu geri kalan yerleri mat ve yesilimsi. Kafayi yicem cok mutsuzum
canım benim zaten bakır yapacaksan süper.seni hiç zorlamaz.eğer hürrem gibi bi renk istiyosan palette tarçın bakırla neva 7.44 numaralı boyaları karıştır eşit oranda.oksidanıda 2 şişe ekle ve boya.harika olur.zaten tenin beyaz süper durur
tatlım ya dediğin gibi herşeyi yaptım böyle bir renk çıktı ortaya acep bakırı fazla mı geldi
Eki Görüntüle 319705 Eki Görüntüle 319706
tatlım ya dediğin gibi herşeyi yaptım böyle bir renk çıktı ortaya acep bakırı fazla mı geldi
Eki Görüntüle 319705 Eki Görüntüle 319706
canım sen oksidanı kaçlık kullandın? ve resimde ışık farkımı var bu renk kızıl gibi duruyo.bakır boyayla kızıl elde edilmezki
okadar kullanamam sevgilim gelecek ayın 20lerinde filan olmadı hergün yıkıcam saçımı baktım hürrem gibi olmuyor sarıya çevircemAslında hoş bir renk olmuş..
Fakat gerçekten bakırla bu rengi elde edemezsin.
1 ay felan böyle kullan, bakalım renk akınca nasıl birşey çıkıcak ortaya..
okadar kullanamam sevgilim gelecek ayın 20lerinde filan olmadı hergün yıkıcam saçımı baktım hürrem gibi olmuyor sarıya çevircem
teşekkürler tatlım ama cidden saçlarım bakırdan çok kızıl gibi çilek kırmızısı gibi bişey bi dipler bakır oldu oda pek oraya boya yetmedi.eğer bir bilgin varsa bu renk akarsa nasıl bir renk çıkar meydana ve olurda güzel bir renk çıkmazsa sarıya tekrar boyarsam sorun olur muHergün yıkamana gerek yok.
Kızıl, bakır gibi renkler zaten 10.15 günde akar.
Her gün yıkarsan saçının nem dengesini bozarsın, kurur.
Ve dökülmeye başlar.
Saçların beslenemez, ve saçların çok yıpranır.
Saçındaki boyanın çabuk akmasını istiyosan en fazla 2 günde 1 yıka.
Kepek şampuanı kullan, beyaz sabun kullan.
Ama beyaz sabunu şöyle kullan:
İlk saçının tamamını beyaz sabunla köpükle güzelce yıka, ve ikinci köpüklemeyi şampuanla yıka.
Ve mutlaka saç kremi kullan.
Bu şekilde saçındaki boya 10.15 günde baya akar..
valla tatlım dediğin gibi yaptım biri 6lk biri 9lüktü öyleydı kutudan çıkan ile satıcı kadının verdiğini koydum
çekerim tatlımda turunculuk olsa yine iyi olurdu ben zaten turuncu istiyordum bu oldu çilek kırmızısı gibi bişey bende anlamadım ki aman bea bu boya nasıl akar şimdi kafayı beyaz sabunla yıkayım mıcanım benim biri 6 lık biri 9 luk kullanılırmı.oksidanın volume oranı yükseldikçe rengi açma olasılığıda yükselir.üstelik yükseldikçe verdiği turunculuk azda olsa artar.herşey bi yana bakır boyayla bu rengin çıkması imkansız.ya ışıkla ilgili bi yanılsama var yada boyanın son kullanma tarihi geçmiş
bide tatlım gün ışığında bi foto çekip eklermisin daha net görelim
teşekkürler tatlım ama cidden saçlarım bakırdan çok kızıl gibi çilek kırmızısı gibi bişey bi dipler bakır oldu oda pek oraya boya yetmedi.eğer bir bilgin varsa bu renk akarsa nasıl bir renk çıkar meydana ve olurda güzel bir renk çıkmazsa sarıya tekrar boyarsam sorun olur mu
Gittikçe pembeleşir.
Böyle bir saçtan açıcı olmadan tekrar sarıya dönmen maalesef imkansız.
Böyle bir rengi bakırla nasıl elde ettin anlamadım ki.
Tuhaf.
kızlar saçımı tekrar sarı yaptım ama hali berbatuçlar fire vermeye başladı yani kopuyor bakıma aldım şimdi bu hafta böyle geçecek diplere bişey olmadı allahtan bildiğiniz işe yarayan bakımlar varsa paylaşın lütfen
nasıl yaptın sarı,doğal tonlar demişsin karamel tarzı renkler deneseydin keşke..uçları kestir meni tavsiye ederim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?