Saç Rengi ve Saç Boyama Uzun süredir sarı boyalı saçlarımı doğal tonlara boyamak istiyorum..

• Konu Sahibi Konu Sahibi gi.em
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım bu tonu hangi renk boya ile elde ettin? Ben de böyle bir renk yapmak istiyorum saçımı bir süreliğine.
tatlım o saçın şöyle bir hikayesi var benim eskiden sçlarım yıllar önce bal rengiydi bende sarı olsun istiyorum palette,loreal gibi saç boyalarn açıcı serileriyle aça aça bu hale gelmişti nasıl tutar bilmem yani

Herkese merhaba
Bende platin sactan sonra boya tutmayan kuafor magdurlarindanim.
Pigmentasyon islemini zeyn in tarif ettigi gibi yaptim ancak olmadi yine(( neva color 7,43 le zeyn in tarif ettigi yaptim ardindan altin karamele boyadim ama ne yazikki sadece dipleri tuttu geri kalan yerleri mat ve yesilimsi. Kafayi yicem cok mutsuzum

ben pigmentasyon işlemini 7.44 ile yaptım sarı üstüne işe yaradı yani kuruttuktan sonra saçım karamel sarı arası bir renk oldu.İyice karıştırdın mı tatlım ve inşallah 15 dk beklemişsindir

tatlım ya dediğin gibi herşeyi yaptım böyle bir renk çıktı ortaya acep bakırı fazla mı geldi

Aslında hoş bir renk olmuş..
Fakat gerçekten bakırla bu rengi elde edemezsin.
1 ay felan böyle kullan, bakalım renk akınca nasıl birşey çıkıcak ortaya..

Sanki saçın çilek kırmızısına boyanmış, akmış ve akınca pembe bir hal almış kızıl gibi duruyor.
Sen en iyisi gün ışığında resim çek canım ya.
Çünkü net anlaşılmıyor renk tam olarak.
:26:

canım sen oksidanı kaçlık kullandın? ve resimde ışık farkımı var bu renk kızıl gibi duruyo.bakır boyayla kızıl elde edilmezki

valla tatlım dediğin gibi yaptım biri 6lk biri 9lüktü öyleydı kutudan çıkan ile satıcı kadının verdiğini koydum

Aslında hoş bir renk olmuş..
Fakat gerçekten bakırla bu rengi elde edemezsin.
1 ay felan böyle kullan, bakalım renk akınca nasıl birşey çıkıcak ortaya..
okadar kullanamam sevgilim gelecek ayın 20lerinde filan olmadı hergün yıkıcam saçımı baktım hürrem gibi olmuyor sarıya çevircem

okadar kullanamam sevgilim gelecek ayın 20lerinde filan olmadı hergün yıkıcam saçımı baktım hürrem gibi olmuyor sarıya çevircem

Hergün yıkamana gerek yok.
Kızıl, bakır gibi renkler zaten 10.15 günde akar.
Her gün yıkarsan saçının nem dengesini bozarsın, kurur.
Ve dökülmeye başlar.
Saçların beslenemez, ve saçların çok yıpranır.
Saçındaki boyanın çabuk akmasını istiyosan en fazla 2 günde 1 yıka.
Kepek şampuanı kullan, beyaz sabun kullan.
Ama beyaz sabunu şöyle kullan:
İlk saçının tamamını beyaz sabunla köpükle güzelce yıka, ve ikinci köpüklemeyi şampuanla yıka.
Ve mutlaka saç kremi kullan.
Bu şekilde saçındaki boya 10.15 günde baya akar..

Son düzenleme:
teşekkürler tatlım ama cidden saçlarım bakırdan çok kızıl gibi çilek kırmızısı gibi bişey bi dipler bakır oldu oda pek oraya boya yetmedi.eğer bir bilgin varsa bu renk akarsa nasıl bir renk çıkar meydana ve olurda güzel bir renk çıkmazsa sarıya tekrar boyarsam sorun olur mu

valla tatlım dediğin gibi yaptım biri 6lk biri 9lüktü öyleydı kutudan çıkan ile satıcı kadının verdiğini koydum

canım benim biri 6 lık biri 9 luk kullanılırmı.oksidanın volume oranı yükseldikçe rengi açma olasılığıda yükselir.üstelik yükseldikçe verdiği turunculuk azda olsa artar.herşey bi yana bakır boyayla bu rengin çıkması imkansız.ya ışıkla ilgili bi yanılsama var yada boyanın son kullanma tarihi geçmiş

bide tatlım gün ışığında bi foto çekip eklermisin daha net görelim

Son düzenleme:
çekerim tatlımda turunculuk olsa yine iyi olurdu ben zaten turuncu istiyordum bu oldu çilek kırmızısı gibi bişey bende anlamadım ki aman bea bu boya nasıl akar şimdi kafayı beyaz sabunla yıkayım mı

Gittikçe pembeleşir.
Böyle bir saçtan açıcı olmadan tekrar sarıya dönmen maalesef imkansız.
Böyle bir rengi bakırla nasıl elde ettin anlamadım ki.
Tuhaf.

Gittikçe pembeleşir.
Böyle bir saçtan açıcı olmadan tekrar sarıya dönmen maalesef imkansız.
Böyle bir rengi bakırla nasıl elde ettin anlamadım ki.
Tuhaf.

işte diğer bir arkadaş varya onun dediği gibi 1 kutu palette tarçın bakır ile 1 nevacolor yoğun bakır karıştırdım

kızlar saçımı tekrar sarı yaptım ama hali berbat uçlar fire vermeye başladı yani kopuyor bakıma aldım şimdi bu hafta böyle geçecek diplere bişey olmadı allahtan bildiğiniz işe yarayan bakımlar varsa paylaşın lütfen

nasıl yaptın sarı,doğal tonlar demişsin karamel tarzı renkler deneseydin keşke..uçları kestir meni tavsiye ederim ..

nasıl yaptın sarı,doğal tonlar demişsin karamel tarzı renkler deneseydin keşke..uçları kestir meni tavsiye ederim ..

tatlım karamel tonlarını boyasam bile saçlarım boyayı tutmuyor kusuyor hemen o yüzden arkadaşın tavsiyesiyle tarçın bakır yaptım ama oda pembe gibi bişey oldu bende açıcı ile açtım sarı şuanda saçlarım komple bakım yapıyorum hala saçlarım havlu ile sarılı şampuanımada sarımsak koydum bana çok iyi geliyor böyle devam edicem işte olmadı uçlar kesilecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…