• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Uzun süredir sarı boyalı saçlarımı doğal tonlara boyamak istiyorum..

• Konu Sahibi Konu Sahibi gi.em
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gi.em

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2009
1.129
10
116
Edirne
kızlar bu sarı saç kene gibi yapıştı kaldı üstümde valla ne boyasam tutmuyor bıktım artık saçını sarıdan doğal tonlara çevirebilen arkadaşlarım lütfen yardım etsin ama bana (marka ve numarada yazın bea) ağlıcam artık bu saçlarımdan :43::43:

Eklentiler

• $kjhblj.JPG
    $kjhblj.JPG
    27,6 KB · Görüntüleme: 155
  • $dgvd.jpg
    $dgvd.jpg
    22,1 KB · Görüntüleme: 172
Son düzenleme:
canım benim doğal renk demişsin ama nasıl bişey istediğini yazmamışsın.bide saçların 2 resimde farklı duruyo.yani 2. resimde platin gibi.saçının tam renginide yazarsan yani hangi resimdeki doğru ona göre yardımcı olurum sana.

ilk resim tatlım ya açık karamel olsun öyle çok koyultmıcam zaten tutmuyor şuanda elimde palette natural colors açık karamel ve palette yeni seri delüxe 9.5 var ama boyadım ikisinle ayrı ayrı karıştırarakta boyadım kısım kısım deneme amaçlı tutmuyor olmuyor :43: :43:

Aslında sarıyı ne renge boyarsan tutar.Saçın siyah değil ki açılma falan yapılsın.Koyu renk daha zordur.
Bende sarıdan çok sıkılmıştım aldım siyah boyayı çokta güzel kapadı.Neredeyse 1 yıl olacak tekrar açıkrenklere dönmek istiyorum:)

tatlım benimki olmuyor işte yıprandı mı artık nedeni nedir bilmiyorum kuaför pigment sayılırım azaldığı için pigment yükleyerek koyultabileceğimi söylemişti ama para yok kuaföre gidemem

Ayy canım yaa ilk defa duyuyorum wallahi.
Bence bekle biraz bakalım.Saçlarının rengi güzel bence....
Sakın yıpratma saçını

tatlım benimki olmuyor işte yıprandı mı artık nedeni nedir bilmiyorum kuaför pigment sayılırım azaldığı için pigment yükleyerek koyultabileceğimi söylemişti ama para yok kuaföre gidemem

canım benim hemen sana pigmentasyonu anlatayım öyle zor bi işlem diil evde yapabilirsin.sonra istediğin rengi boya üstüne tutar

1 parmak bakır saç boyasını ılık su ile cıvık bi kıvamda hazırlıyosun(oksidan eklemiyosun sadece ılık su).cıvık ve tüm saçına yetecek kadar olacak karışım.bide çok iyi karıştırman gerek.sonra saçının tamamına sürüyosun 15 dk bekletip fönle kurutuyosun yıkamadan.sonra istediğin boyayı üzerine sürüp 45 dk bekletip yıkıyosun.işte bu kadar

SONRADA BANA DUA EDİYOSUN :34: ÖPTÜM

Son düzenleme:
bu arada sana pigmentasyon yapman gerektiğini söyleyen kuaförün alnından öpeyim ben.çünkü bu kadar kolay bi işlemi platin saçlara yapmadan boyayan kuaför mağdurlarıyla dolu bu bölüm.aferin o kuaföre.siteye girdiğimden beri platinden döneceklere aynı şeyi anlatıyorum PİGMENTASYON.biride çıkıp kuaförüm yaptı demedi.mahfetmişler kızların saçlarını aptal herifler.he şuda var bu basit işlemi sana yüksek fiyata söylediği içinde ayrıca kınıyorum o kuaförü.

canım benim hemen sana pigmentasyonu anlatayım öyle zor bi işlem diil evde yapabilirsin.sonra istediğin rengi boya üstüne tutar

1 parmak bakır saç boyasını ılık su ile cıvık bi kıvamda hazırlıyosun.cıvık ve tüm saçına yetecek kadar olacak karışım.bide çok iyi karıştırman gerek.sonra saçının tamamına sürüyosun 15 dk bekletip fönle kurutuyosun yıkamadan.sonra istediğin boyayı üzerine sürüp 45 dk bekletip yıkıyosun.işte bu kadar

SONRADA BANA DUA EDİYOSUN :34: ÖPTÜM
çok saol bea yarın ilk işim bakır boya almak ama marka fark eder mi?

Ayy canım yaa ilk defa duyuyorum wallahi.
Bence bekle biraz bakalım.Saçlarının rengi güzel bence....
Sakın yıpratma saçını

tatlım valla bekle bekle daraltı geldi zaten yaklaşık 5 aydır boyamıyom kafayı.sence sarı üstüne ne renk boyasam diğer arkadaşımda pigment yüklemeyi söyledi bana.

çok saol bea yarın ilk işim bakır boya almak ama marka fark eder mi?

hiç farketmez ama renk verme açısından kesinlikle nevacolor dan şaşma.bende onla boyuyorum saçlarımı ve çok memnunum.ben 2 yıl kuaförlük kursuna gittikten sonra gördümki kurslar ve çoğu kuaför neva kullanıyo.sakın ucuz oluşua aldanıp kötümüdür deme.en ii rengi neva verio.

bide bu işlemden sonra demet akalın rengini yap gayet güzel olur bence.nevacolor 6.3 ve 8.32

hiç farketmez ama renk verme açısından kesinlikle nevacolor dan şaşma.bende onla boyuyorum saçlarımı ve çok memnunum.ben 2 yıl kuaförlük kursuna gittikten sonra gördümki kurslar ve çoğu kuaför neva kullanıyo.sakın ucuz oluşua aldanıp kötümüdür deme.en ii rengi neva verio.
saol tatlım ya palette aldım o 2 boyayı açık karamel bi acayip kahve köpüğü gibi gibi o 9,5 te hiç sarılarımı kapatmadı zaten parama yazık.acaba nevacolor bakırla pigment yükledikten sonra saçımı bakır mı yapsam.2 kutu alayım iki renk şişesi ile 1 oksidanı karıştırayım saçlarım bakır olsun zaten sevgilimde turuncu saç hastası eskiden turuncu giyidi bak resim koyayımda gör
$58676_1616372773501_1361807009_1598126_6472514_n.jpg

bide bu işlemden sonra demet akalın rengini yap gayet güzel olur bence.nevacolor 6.3 ve 8.32
o çok koyu bea hem şimdi sarıya herkes alışkanlık yapar diyor gerek bu forumd okuyorum gerek arkadaşlarımda öyle söyledi dönmesi kolay olsun tekrardan

saol tatlım ya palette aldım o 2 boyayı açık karamel bi acayip kahve köpüğü gibi gibi o 9,5 te hiç sarılarımı kapatmadı zaten parama yazık.acaba nevacolor bakırla pigment yükledikten sonra saçımı bakır mı yapsam.2 kutu alayım iki renk şişesi ile 1 oksidanı karıştırayım saçlarım bakır olsun zaten sevgilimde turuncu saç hastası eskiden turuncu giyidi bak resim koyayımda gör
Eki Görüntüle 318966

canım benim zaten bakır yapacaksan süper.seni hiç zorlamaz.eğer hürrem gibi bi renk istiyosan palette tarçın bakırla neva 7.44 numaralı boyaları karıştır eşit oranda.oksidanıda 2 şişe ekle ve boya.harika olur.zaten tenin beyaz süper durur :34:

canım benim zaten bakır yapacaksan süper.seni hiç zorlamaz.eğer hürrem gibi bi renk istiyosan palette tarçın bakırla neva 7.44 numaralı boyaları karıştır eşit oranda.oksidanıda 2 şişe ekle ve boya.harika olur.zaten tenin beyaz süper durur :34:

saol tatlım yarın ilk pigment yükleyip dediğin gibi fönle kurutucam sonrada boya işlemine geçicem buraya sonucu resimle birlikte koyarım :)

kızlar bu sarı saç kene gibi yapıştı kaldı üstümde valla ne boyasam tutmuyor bıktım artık saçını sarıdan doğal tonlara çevirebilen arkadaşlarım lütfen yardım etsin ama bana (marka ve numarada yazın bea) ağlıcam artık bu saçlarımdan :43::43:

cnm ben hemen hemen tüm ana renkleri denemişimdir saçıma lise2den beri boya kullanırım üni bitti hala boyalarla uraşıyorum sen düşün :) saçlarım seninki gibi platin sarısıydı neva color 7.7 aldım %6 lık oksidan kullandım ama sen %3 lükte kullanabilirsin daha koyu olur 1 hafta arayla 2 defa boyadım kapandı ilrde tekrar sarıya dönebileyim diyede koyu yapmadm çok koyuyla kapatırsan sonra sıkılınca tekrar zor olur açması bunuda düşün sana tavsiyem orta kumral ama küllü olmasın sakın bide kapuçino :) umarım herşey istediğin gibi olur

cnm ben hemen hemen tüm ana renkleri denemişimdir saçıma lise2den beri boya kullanırım üni bitti hala boyalarla uraşıyorum sen düşün :) saçlarım seninki gibi platin sarısıydı neva color 7.7 aldım %6 lık oksidan kullandım ama sen %3 lükte kullanabilirsin daha koyu olur 1 hafta arayla 2 defa boyadım kapandı ilrde tekrar sarıya dönebileyim diyede koyu yapmadm çok koyuyla kapatırsan sonra sıkılınca tekrar zor olur açması bunuda düşün sana tavsiyem orta kumral ama küllü olmasın sakın bide kapuçino :) umarım herşey istediğin gibi olur
saol tatlım yorumun için ama bana okadar koyu renkler yakışmıyor hem ben karamel tonları istiyorum yada açık kumral filan öyle şeyler yani :8:

Eki Görüntüle 318966

Canım bu tonu hangi renk boya ile elde ettin? Ben de böyle bir renk yapmak istiyorum saçımı bir süreliğine. :31:

Back