Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Uzun Süredir Saçına Isırgan Otu Kullanan Arkadaşlar..Sonuçlarınızı Paylaşır mısınız?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

selen16

hayırlı bir kapı aç Rabbim..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2012
3.896
174
123
benim saçlarımda kendimi bildim bileli seyrelme vardır.ama dökülmem fazla yok..ısırgan otunun saç çıkarma özelliğini yine bu siteden duydum..yaklaşık bir buçuk aydır kullanıyorum..uzun süredir kullanan arkadaşlar var mı acaba açıkcası merak ediyorum sonuç nasıl diye..acaba boşa mı kürek çekiyorum :(

arkadaşım merhaba ben ısırgan otu kullanmıştım sanırım 3 ay kadar fayda etmişti ısırgan otunun saç dökülmesini sağlayan dht yi bloke etme özelliği var bu şekilde saç dökülmesini engelliyor fakat ben taze ısırgan otunun suyunu çıkarıp sürmüştüm aktarda satılan kuru ısırganın pek bir faydasını görmedim. şimdi farklı bir yöntem deniyorum tavsiye ederim dermaroller ile minoxidil ve spiro uyguluyorum ayrıca ısırganı 3 ay kullanıp etkisini anlamadıysan bence kullanma çünkü ben kullandığımda 2-3. kullanışımda etkisini farkettim

Son düzenleme:
arkadaşım merhaba ben ısırgan otu kullanmıştım sanırım 3 ay kadar fayda etmişti ısırgan otunun saç dökülmesini sağlayan dht yi bloke etme özelliği var bu şekilde saç dökülmesini engelliyor fakat ben taze ısırgan otunun suyunu çıkarıp sürmüştüm aktarda satılan kuru ısırganın pek bir faydasını görmedim. şimdi farklı bir yöntem deniyorum tavsiye ederim dermaroller ile minoxidil ve spiro uyguluyorum ayrıca ısırganı 3 ay kullanıp etkisini anlamadıysan bence kullanma çünkü ben kullandığımda 2-3. kullanışımda etkisini farkettim

canım ya bende de fayda etti dökülme durdu fakat ben seyrek yerlerden saç çıksın istiyorumm ama sanırım ısırgan bunu yapamıycak :43:
dermaroller duydum ama yapamam sanki ben ya acı oluyor mu?

canım ya bende de fayda etti dökülme durdu fakat ben seyrek yerlerden saç çıksın istiyorumm ama sanırım ısırgan bunu yapamıycak :43:
dermaroller duydum ama yapamam sanki ben ya acı oluyor mu?

canım acı çok az bişey oluyor ama dayanılmayacak bir acı değil yalnız dermaroller 1 mm almanı öneririm kafa derisi ince çünkü ben vücudumda da kullanırım diye 2.0 aldım bence saçın için uyguladığın bir bakım varsa daha iyi emilmesini sağlıyor ben FDA onaylı olduğu için minoxil ,spiro losyon, haftada 2 kezde b12 ampul sürmeye çalışıyorum. ben uzun zaman araştırdım dermarollerı geçen seneden beri almak istiyordum ama tr de güzellik merkezlerinde satılıyordu ve pahalıydı şimdi aldığımı gg dan aldım fiyatı da sanırım 60 tl idi 2ay oldu memnunum

canım acı çok az bişey oluyor ama dayanılmayacak bir acı değil yalnız dermaroller 1 mm almanı öneririm kafa derisi ince çünkü ben vücudumda da kullanırım diye 2.0 aldım bence saçın için uyguladığın bir bakım varsa daha iyi emilmesini sağlıyor ben FDA onaylı olduğu için minoxil ,spiro losyon, haftada 2 kezde b12 ampul sürmeye çalışıyorum. ben uzun zaman araştırdım dermarollerı geçen seneden beri almak istiyordum ama tr de güzellik merkezlerinde satılıyordu ve pahalıydı şimdi aldığımı gg dan aldım fiyatı da sanırım 60 tl idi 2ay oldu memnunum

şimdilik denemeye devam edeyim ısırgana çünkü daha yeni sayılır iki ay yeni saç oluşması ve çıkması için kısa bir süre..acele ediyorum sanırım..
baktım olmuyor tavsiyeni dikkate alıcam canım teşekkür ederim..

ben yaklaşık olarak 7 aydır saçıma haftada 3 gün olmak üzere ısırgan yağı sürüp ortalama 3-4 saat kadar bu şekilde bekliyor sonrada saçımı yıkıyorum ALLAH'ın izniyle çok faydasını gördüm ufak ufak saçların çıktığını yakınımdakiler fark etti kesinlikle tavsiye ederim ALLAH'ın mucizesi gibi bişiy bence:53::54: kesinlikle devam et derim suyunuda aynı şekilde bir süre kullanmıştım oda gerçekten fayda etmişti dediğim gibi şifa ALLAH'tan tabiki :4:

bir cok urunu az az denıyorum dun ısırgan otu suyu sipariş ettim :) nasıl kullanıcam hakkında pek bı fıkrım yok .d sac dökülmem durdu fakat dokulenler yenıden cıkarmı dıye deniyorum

ben yaklaşık olarak 7 aydır saçıma haftada 3 gün olmak üzere ısırgan yağı sürüp ortalama 3-4 saat kadar bu şekilde bekliyor sonrada saçımı yıkıyorum ALLAH'ın izniyle çok faydasını gördüm ufak ufak saçların çıktığını yakınımdakiler fark etti kesinlikle tavsiye ederim ALLAH'ın mucizesi gibi bişiy bence:53::54: kesinlikle devam et derim suyunuda aynı şekilde bir süre kullanmıştım oda gerçekten fayda etmişti dediğim gibi şifa ALLAH'tan tabiki :4:

bende hala devam ediyorum ısırgan suyuna yaklaşık 5 ay oldu çok memnunum..ama yağını kullanmadım en kısa zamanda alıp yaptğım yağ kürüm var ona ive edicem teşekkür ederim tavsiyen için.. :119:

bir cok urunu az az denıyorum dun ısırgan otu suyu sipariş ettim :) nasıl kullanıcam hakkında pek bı fıkrım yok .d sac dökülmem durdu fakat dokulenler yenıden cıkarmı dıye deniyorum

kesinlikle çıkarıyor ama bıkmadan usanmadan uzun süre devam etmelisin..bende şimdiden minik saçlarım beliriverdi Allaha şükür :1: ama benim yağ kürüm var onuda yapıyorum belki ikiside etki etmiştir..

kesinlikle çıkarıyor ama bıkmadan usanmadan uzun süre devam etmelisin..bende şimdiden minik saçlarım beliriverdi Allaha şükür :1: ama benim yağ kürüm var onuda yapıyorum belki ikiside etki etmiştir..[/

süper valla :) inş bendede minik minik cıkar :d cok mutlu olurum .d

kesinlikle çıkarıyor ama bıkmadan usanmadan uzun süre devam etmelisin..bende şimdiden minik saçlarım beliriverdi Allaha şükür :1: ama benim yağ kürüm var onuda yapıyorum belki ikiside etki etmiştir..[/

süper valla :) inş bendede minik minik cıkar :d cok mutlu olurum .d

inş canım biraz sabır isteyen iş ama kolay sonuçta..bence kesin sonuç için bir sene beklememiz gerekiyor..
bunun yanında saçına yağ kürleri var onlarla da destekleyebilirsin işe yarıyor :1:

bende hala devam ediyorum ısırgan suyuna yaklaşık 5 ay oldu çok memnunum..ama yağını kullanmadım en kısa zamanda alıp yaptğım yağ kürüm var ona ive edicem teşekkür ederim tavsiyen için.. :119:
kesinlikle yağıda tavsiye edrim mutlaka denemelisin:15:

kesinlikle yağıda tavsiye edrim mutlaka denemelisin:15:

dün aldım ısırgan yağını..sen nasıl kullanıyorsun yağı cnm?
tek olarak mı kullansam yoksa bepanthe, evigen, bemiks karışımına mı eklesem karar veremedim de..

dün aldım ısırgan yağını..sen nasıl kullanıyorsun yağı cnm?
tek olarak mı kullansam yoksa bepanthe, evigen, bemiks karışımına mı eklesem karar veremedim de..

cnm ben yağı tek olarak sürüyorum :29: bepanthe, evigen, bemiks serumları aslında ben şampuanıma karıştırıyorum saçıımı onunla yıkıyorum :29: arasırada sıklıkla olmasada saf zeytinyağı sürüp bekliyorum benim yaptıklarım bunlar :25: ama en çok yaptığım şey sadece ısırgan yağıyla saçımı bir güzel yağlayıp en az 3 saat beklemek :24::24:

peki ısırgan yagı sac cıkarttımı kafanızda??? ve yağ bakımı yaptıgımda dökülme daha cok oluo bende sizde dökülme yaptımı en baslarda???

peki ısırgan yagı sac cıkarttımı kafanızda??? ve yağ bakımı yaptıgımda dökülme daha cok oluo bende sizde dökülme yaptımı en baslarda???

ilk başlarda dökülme artıyor ama iki haftaya geçer sen devam et yağlara bırakma..ben 5 aydır kullanıyorum hiç dökülmem yok şükür..
ısırgan yağıda iyiymiş saç çıkarmada ama ben suyuyla yıkıyorum oda çok etkili oldu..
ama saç çıkartmak istiyorsan zeytinyağı ve sarımsak bunları tek geçerim :1:

tabi en başlarda saçta dökülme yapıyo ama daha sonra gerçekten azalıyo hiç yok denecek kadar az :nazar: bende ısırgan yağını tek geçerim şifa ALLAH'tan tabiki deneyin derim mutlaka :10:

evettt kızlar bende ısırgan yağına başladım etkili oldu sağolsun..bende tavsiye ederim :nazar:

Back
X