Gebeliğe Hazırlık Uzun süredir hamile kalamadim eşimle tartışıp agladigim için olabilir mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eşiyle tartışıp ağlayıp stresli günler geçirip yine de hamile kalan var mi
Var tabi en basit örneği kuzenim. Eşi ile severek evlendi aslında ama nedense bilmiyoruz ikiside sürekli birbirinin zıttına hareket etti evlendikten sonra hemen hemen hergun tartısmaları okuyordu hatta şiddete varıyordu bazılar ama ilk aydan hamile kalarak bize pes dedirtmeyi başarmıştı

İlk aydan hemen tartışma yaşamışlar mi ve o halde hamile kalabilmiş demek ama kafasına takmiyordu demek ki

Eşinizle sorunlarınız var ve en ufak şeye kavga ediyorsanız bence bebek düşüncenizi bir süre erteleyin. Daha çok sorumluluk daha çok tartışma getirir. Aranızdaki sorunları en kısa sürede birbirinizi yıpratmadan çözersiniz inşallah

Aslında çok yanlis ANLAsİLDİM NORMALDE COK İYİYİZ AMA AYDA BİR KERE kavga ediyoruz onda da ben ağlıyorum.sonra yine normale dönüyoruz

Aslında çok yanlis ANLAsİLDİM NORMALDE COK İYİYİZ AMA AYDA BİR KERE kavga ediyoruz onda da ben ağlıyorum.sonra yine normale dönüyoruz
O zaman yumurtlama dönemlerinizi takip esip, o dönemde morel olarak pozitif olmaya çalışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…