Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Xanax kullanıyor musunuzBende merak ediyorum bunu xanax atak anında kullan dedi ama antidepresan bende de fayda olmadi
Şu an duxet rexapin ve dideral kullanıyorum. Xanaxı bırakalı 10 gün oldu. Ara ara ihtiyaç duyuyorum ama içmiyorum. Siz ne kadar süre kullandınız acaba? Bıraktıktan sonra kendinizi kötü hissettiğiniz oldu mu?Xanax kullandım bıraktım.onceki doktorum atak anında kullan demisti.atak anında kullanınca sakinlesip uyuyabiliuodum.ama sonraki gün çarpıntı olusuyodu.esmaxi yan etkilerinden dolayı bıraktım sanırım 3bucuk ay kullandim.sonra başka doktora gitim.prozac selectra redepra diye ilaçları yan etkileri oldukça değiştirdi.ama bunlar değişirken xanaxi biraktirmadi hiç.xanax düzenli kullanınca önceki edinilen fayda olmadi.ilk zamanlar oldu sonrasında ara ara etki etti.sanirim 15gun falan oldu birakali.siz nasılsınız.kullandinizmi
Kızlar xanax ve nervium gibi ilacın sürekli kullanılması çok problem yaşatan şeyler doktor bu tür ilaçları yoğun anksiyete, panik atak ve alkol bağımlılığında veriyor özellikle nerviumu ben alkol tedavi sürecinde günde 4 tane başladım sonra 3e düştü sonra 2 ve şuan 1 tane alıyorum günde kutu bitince de muhtemelen o ilacı kesicek yani bunlar sürekli kullanılacak antidepresan kategorisinde değil .Şu an duxet rexapin ve dideral kullanıyorum. Xanaxı bırakalı 10 gün oldu. Ara ara ihtiyaç duyuyorum ama içmiyorum. Siz ne kadar süre kullandınız acaba? Bıraktıktan sonra kendinizi kötü hissettiğiniz oldu mu?
2-3 aydır duxet kullanıyorum daha iyiyim ama huzursuzluk ve iç sıkıntısı oluyor. Xanax’ı bıraktığım için oluyor diye düşündüm çünkü aralıklı olarak baya bi süre kullanmıştımBıraktıktan sonra 5_6gun sonra kötü oldum.ama xanax mi antidepresanin çekilme etkisi mi bilmiyorum.cekilme etkileri olurkende az kaldı biticek diye telkin verdim .ama herzaman yapamadım malesef.sizde antidepresanin faydası oldumu.nekadar süre kullandiniz
Evet öyle kısa süreli kullanım için veriyorlar. Bana çok iyi geliyordu xanax ama bıraktım kademeli olarak. Siz nerviumu azalttıkça çekilme belirtisi yaşadınız mı anksiyete, huzursuzluk vbKızlar xanax ve nervium gibi ilacın sürekli kullanılması çok problem yaşatan şeyler doktor bu tür ilaçları yoğun anksiyete, panik atak ve alkol bağımlılığında veriyor özellikle nerviumu ben alkol tedavi sürecinde günde 4 tane başladım sonra 3e düştü sonra 2 ve şuan 1 tane alıyorum günde kutu bitince de muhtemelen o ilacı kesicek yani bunlar sürekli kullanılacak antidepresan kategorisinde değil .
Allah daha iyi eder inşaallah.neden bıraktınız peki iyi geliyorsa2-3 aydır duxet kullanıyorum daha iyiyim ama huzursuzluk ve iç sıkıntısı oluyor. Xanax’ı bıraktığım için oluyor diye düşündüm çünkü aralıklı olarak baya bi süre kullanmıştım
Normal hayatım stresli olduğu için onu farketmedim ama yaşamadım ilk başlarda sadece bilinç altımın oluşturduğu korkular vardı şuan 1 i de geceye doğru içiyorum hiçbir sorunum yok sen kendini telkinlemeEvet öyle kısa süreli kullanım için veriyorlar. Bana çok iyi geliyordu xanax ama bıraktım kademeli olarak. Siz nerviumu azalttıkça çekilme belirtisi yaşadınız mı anksiyete, huzursuzluk vb
Bu tarz ilaçların uzun süreli kullanımını önermiyor doktorlar bir süre sonra bıraktırıyorlarAllah daha iyi eder inşaallah.neden bıraktınız peki iyi geliyorsa
Ne kadar süre kullandiniz da bırakın dedi doktorBu tarz ilaçların uzun süreli kullanımını önermiyor doktorlar bir süre sonra bıraktırıyorlar
Aralıklı olarak 4-5 ay kullanmışımdır sanırımNe kadar süre kullandiniz da bırakın dedi doktor
Yabancı sitelerde yıllarca kullananların yorumunu gördüm.tabi ki doktor bırakın dediyse bırakın.Allahim hepimize acil kalıcı kolaylıkla şifalar versin aminAralıklı olarak 4-5 ay kullanmışımdır sanırım
Evet kullananlar var. Amin inşallahYabancı sitelerde yıllarca kullananların yorumunu gördüm.tabi ki doktor bırakın dediyse bırakın.Allahim hepimize acil kalıcı kolaylıkla şifalar versin amin