• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Uzun sal Kadnlar..

Yaa tamam çok uzun saçlar bence de kötü de. Hatta korkuunnççç. Ama nasıl uzuyor bu kadar ben onu anlamıyorum. benimki belli yerden sonra (belime 2 parmak filan kal)a duruyor sanki. Bir sırrı var mı acaba bu kadar uzatabilmenin?

Saçların yapısıyla ilgili galiba. Benim de belli bir yerden sonra inat edip uzatmaya kalkınca uzuyor ama saç değil de tüye benziyor uzayanlar...Kestirmek zorunda kalıyorum kısacası:(

bu saçları yıkamak kurutmak taramak baya bir zaman alır sanırım
ve gerçekten hiçte hoş degil:kahve:

zaten muhtemelen sadece diplereini yıkıyorlardır canım. bütününü 2 ayda bir falan yıkıyorlardır. ayyy an çok bele kadar uzasın fazlası çirkin duruyor.

ayy kızlar bunlar şaka mı ya gercekten cok kotu o ne oyle mısır puskulu gıbı cok abartı mıdem bulndı en fazla belınde olsun onlar ne oyle korkarım bende walla korku fılmndekıler gıbı ...

o kadar değil de hani belime kadar uzasalar bi 20 cm kadar hiç fena olmazdı pfff

bööööög, ilk sayfadakiler uzun sacli cadilara benziyor beee.
rüyama girseler bunlar valla ciglik atarak uyanirim benn delikafadulden
utazilirda bu kadar mi uzatilir, aklinizi mi kacirdiniz be kadinlarrr :roflol:
ha bide keske guzel dursa bu kadar uzattiklarina göre.. iyyyy ohaoldumsmile

Maşallah nazar değmesin :nazar: darısı başımıza :nazar:
Saçları hem uzun hemde çok sağlıklı. Saçlarım en fazla göğsümün altına kadar uzuyor.Ama bu sefer kararlıyı birsürü yöntem deniyip uzatıcam. Umarım sizde hayalinizdeki saçlara sahip olursunuz.Ama bana kalırsa iğrenç flan demeyin saçlarına. Duysalar üzülmezlermi sizce :2: o kadar sene uğraşmışlar. Sadece hoş değil diyebilirsiniz mesela. Gerçi benim ne haddime hadi öptüm hepinizi

Onların ki saç ta bizimki ne acaba:66: Ama yok ya bu kadar uzun saçları görünce yemin ederim miğdem bulandıı ne kadr iğrenç öyle yok ya bn saçmdan memnunum hatta böyle saçta istemezdim:52::51:

bu kadar uzun saç görünce hep "yemeğin içinden kıl çıkarsa ne olur?" diye düşünüyorum, cevabı ise mide kaldırmayacak cinsten :27::27::27:

Saç uzunlugu takıntım yok. Saglıklı gür görünümlü parlaksa eğer saç her sekilde süper görünür. Ama elbette uzun saçın kullanımı çok daha kolay en azından kıvırcık saç için. Beline kadar kıvır kıvır saç görmedim hiç çevremde ama eger varsa süper bir şey :)

Back