Saç Kesim Şekilleri Uzun saçlarım gitti kuş tüyü saçlar kaldı elimde :(

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

QWXYZ

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2012
58
0
26
Eskişehir
Saçlarımı bir buçuk sene gibi bi süre düğünüme kadar uzasın diye kırıklarını aldırmak da buna dahil hiç kestirmedim,geçen hafta kırıklarını aldırayım diye gittim,kuaföre kat verme dedim saçlar kabardı uçları birbirine girdi tiftik tiftik,rastgele kesilmiş gibi oldu,başka bir kuaföre gittim düzelttirmek için sadece kat verecekti upuzun saçlarım gitti kaldımı sana kulak arkası saç.Bana sormadığı halde ara makas attı saçlarımın uçları kuş tüyü gibi duruyor berbat hissediyorum kendimi,bir de üstüne gidip ısrarı üzerine rengini de koyulaştırdım bu yeni saça hiç alışamıyorum bir tuhaf duruyor sanki peruk varmış gibi kafamda,arka yine iyi de önlerden berbat görünüyor bir an önce uzaması için ve bu cılız görünüm için ne yapabilirim ben?Düzleştirici de vurmak istemiyorum zaten düzleştiricek bişey de kalmadı dipler düz uçlar ileri geri kıvrılıyor berbatım ya ne yapabilirimm sadece uzamasını mı bekliycez uzayınca şekil alırmı (

aynı şey bir kaç ay önce benimde başıma geldi canım çok sinir olmuştum sürekli saçımla oynadım şekil vermek için uğraştım falan mecburen alıştım duruma ve bir daha kuaförde saç kestirmeye tövbeledim

Sakın düzleştiriciye elini sürme mahvediyor saçı,hem kupkuru yapıyor hemde kırıyor hatta saçı düzleştirirken çektiğin için kökünden gelen bile oluyor,dökülür mahvolur saçların ben tövbe ettim..bol bol yağlarla bakım yap,uzun bi süre elleme saçlarına kendine gelsin..sitede saç uzatma yöntemleride var istersen uygula birini,bakım yaptığın sürece toparlanır saçların sıkma canını

sürekli aynısı oluo kafalarına göre bişeler yapıolar olan bize ve saçlarımıza oluo ne yazıkki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…