• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

(uzun oldu... ) benim hikayem.allah rızası için dua istiyorum

umarım bizlere güzel ve hayırlı sonuçlar verirsin. önemli olan hamile kalmak değil,onu sağlıkla ve hayırlısıyla kucağına alıp büyütmek..bekliyoruz..sizler de biz doğumu yaklaşan anne adaylarına dua edin..

Canımmm alllahımmm dualarını kabulll etsinnn inşalllahhh en kısaa zamanda bebeğine kavşucaksınnn inş...

amiiiiiiiiiiiiiiiinnnnn inşallah.rabbim hakkımıza hayırlı olanı versin inşallah.

Gönlündekini,dilindekini ve hayalindekini herşeyin en iyisini bilen rabbim eline versin:emir_bebek:

bu nasıl da güzel bi dua.valla çok beğendim teşekkür ederim canım benim.rabbim dualarını (dualarımızı) kabul eder inşallah.

umarım bizlere güzel ve hayırlı sonuçlar verirsin. önemli olan hamile kalmak değil,onu sağlıkla ve hayırlısıyla kucağına alıp büyütmek..bekliyoruz..sizler de biz doğumu yaklaşan anne adaylarına dua edin..

dualarım sizinle inşallah.rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.rabbim acılarını göstermesin.

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr.yeniden merhaba.meryem suresini hergün okumak çok iyiymiş.ben 4 gündür okuyorum.biraz araştırdım.41 gün okumak lazımmış.bu ay umutluyum arkadaşlar.sonuçta yer gök dua değil mi? rabbim hayırlısıyla bebişlerimizi dualarımızın yüzüsuyu hürmetine kucağımıza almayı nasip etsin.

Back