- Konu Sahibi nisan_1986
-
kızlar öncelikle herkese merhaba.umudumuz hiç bitmesin ve tabiii dualarımız da
hikyemi sizinle paylaşmak istiyorum.umarım bana da dualarınızda yer verirsiniz.
1.5 yıllık evliyim.mutlu bi evliliğim var ama evimi neşelendirecek, hayatıma o tatlı heyecanı katacak bebeğime bir türlü kavuşamıyorum. evliliğimin sadece ilk 2 ayında korundum.yaptığım en yanlış şeydi belki de.
5 ay denedik ve olmayınca artık bi dr a görünmem gerekiyo diye düşündüm.
pko lu olduğumu zaten biliyodum.cünkü adetlerim hep 10 gün falan geçerdi.evlenmeden önce de muayene olmuştum çünkü.
bu nedenle 5 aylık denemeden sonra 6-7 ay kadar progestan içtim.ne zor günlerdi.tansiyonum yerlerdeyi.o halde çalışmam lazımdı.sağolsun işyerindeki arkadaşlarım hep idare ettiler.
derken doktorum klomen deneyelim dedi ve yüksek dozdan başladı günde 3 kez içtim.her ay 3-4 tane kocaman yumurtam oluştu ama bi türlü gebe kalamadım.
2 ay klomenle sonuç alamayınca ve de kocaman kistlerim olunca 2 ay ara verdik.
tabi ben duramadım.dinlenme sürecinin hemen bitiminde hsg çektirdim
sonuç yine hüsran.... 2 tüpümde tıkalı.
3 gün sonra laporoskopi oldum.çok şükür 2 tüpümde açıldı.
1 ay sonra yani 1 hafta öne tekrar hsg yapıldı.onda açık çıktı tüplerim.
tabiii tüm bu tıbbi girişimlerle beraber, ateş ölçme yöntemini,soğan kürünü uyguladım.sadece ilaç bile değildi yani.dualarımı zaten eksik etmedim
veeee bugün yine kontrole gittim ve dr aşılama yapalım dedi.eşinin sperm morfolojisi çok iyi değil dedi.en azından şansımızı artırmış oluruz dedi. KABUL ETTİM.
cuma günü aşılamam var.sizden dua istiyorum.ne olur benim için de dua edin.
ben hemşireyim ve çocuk bölümünde çalışıyorum.onca insanın çocuğuna bakarken onları severken kendi bebeğime dokunamıyorum.ona sahip olamıyorum.öyle zor bi durumdayım ki.
RABBİM BU YOLDA HİÇ BİR ANNENİN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMASIN.
DUA İLE........
Rabbim en kısa zamanda seni bebişine kavuşturur inşallah. Ve eminimki sen en kısa zamanda anne olacaksın bilmem ama okurken yazdıklarını böyle hissettim. benim ablamında tüpleri tıkalıydı ve eniştemin spermleri yetersizmiş. aşılama yaptılar ilki tutmadı ama ikincisi tuttu. Vee dünyalar tatlısı bir kızı var ismi de dilara. Sakın umudunu kaybetme. Eminim anne olacaksın gerçekten hissettim. Güzel haberini bana yazarsın olur mu? Allah seninle olsun. Senin için dua edeceğim canım. Bitkisel kürlere de devam et ablam soğan kürü de yapmıştı...
kızlar öncelikle herkese merhaba.umudumuz hiç bitmesin ve tabiii dualarımız da
hikyemi sizinle paylaşmak istiyorum.umarım bana da dualarınızda yer verirsiniz.
1.5 yıllık evliyim.mutlu bi evliliğim var ama evimi neşelendirecek, hayatıma o tatlı heyecanı katacak bebeğime bir türlü kavuşamıyorum. evliliğimin sadece ilk 2 ayında korundum.yaptığım en yanlış şeydi belki de.
5 ay denedik ve olmayınca artık bi dr a görünmem gerekiyo diye düşündüm.
pko lu olduğumu zaten biliyodum.cünkü adetlerim hep 10 gün falan geçerdi.evlenmeden önce de muayene olmuştum çünkü.
bu nedenle 5 aylık denemeden sonra 6-7 ay kadar progestan içtim.ne zor günlerdi.tansiyonum yerlerdeyi.o halde çalışmam lazımdı.sağolsun işyerindeki arkadaşlarım hep idare ettiler.
derken doktorum klomen deneyelim dedi ve yüksek dozdan başladı günde 3 kez içtim.her ay 3-4 tane kocaman yumurtam oluştu ama bi türlü gebe kalamadım.
2 ay klomenle sonuç alamayınca ve de kocaman kistlerim olunca 2 ay ara verdik.
tabi ben duramadım.dinlenme sürecinin hemen bitiminde hsg çektirdim
sonuç yine hüsran.... 2 tüpümde tıkalı.
3 gün sonra laporoskopi oldum.çok şükür 2 tüpümde açıldı.
1 ay sonra yani 1 hafta öne tekrar hsg yapıldı.onda açık çıktı tüplerim.
tabiii tüm bu tıbbi girişimlerle beraber, ateş ölçme yöntemini,soğan kürünü uyguladım.sadece ilaç bile değildi yani.dualarımı zaten eksik etmedim
veeee bugün yine kontrole gittim ve dr aşılama yapalım dedi.eşinin sperm morfolojisi çok iyi değil dedi.en azından şansımızı artırmış oluruz dedi. KABUL ETTİM.
cuma günü aşılamam var.sizden dua istiyorum.ne olur benim için de dua edin.
ben hemşireyim ve çocuk bölümünde çalışıyorum.onca insanın çocuğuna bakarken onları severken kendi bebeğime dokunamıyorum.ona sahip olamıyorum.öyle zor bi durumdayım ki.
RABBİM BU YOLDA HİÇ BİR ANNENİN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMASIN.
DUA İLE........
benim icimde iyi bi his var, insallah 14 gün sonra iyi bi haber alacaksin
bu arada arkadasinin olmasi gercekten kötü olmus, sansa bak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?