(uzun oldu... ) benim hikayem.allah rızası için dua istiyorum

nisan_1986

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2012
300
7
26
İstanbul
kızlar öncelikle herkese merhaba.umudumuz hiç bitmesin ve tabiii dualarımız da
hikyemi sizinle paylaşmak istiyorum.umarım bana da dualarınızda yer verirsiniz.

1.5 yıllık evliyim.mutlu bi evliliğim var ama evimi neşelendirecek, hayatıma o tatlı heyecanı katacak bebeğime bir türlü kavuşamıyorum. evliliğimin sadece ilk 2 ayında korundum.yaptığım en yanlış şeydi belki de.
5 ay denedik ve olmayınca artık bi dr a görünmem gerekiyo diye düşündüm.

pko lu olduğumu zaten biliyodum.cünkü adetlerim hep 10 gün falan geçerdi.evlenmeden önce de muayene olmuştum çünkü.
bu nedenle 5 aylık denemeden sonra 6-7 ay kadar progestan içtim.ne zor günlerdi.tansiyonum yerlerdeyi.o halde çalışmam lazımdı.sağolsun işyerindeki arkadaşlarım hep idare ettiler.

derken doktorum klomen deneyelim dedi ve yüksek dozdan başladı günde 3 kez içtim.her ay 3-4 tane kocaman yumurtam oluştu ama bi türlü gebe kalamadım.

2 ay klomenle sonuç alamayınca ve de kocaman kistlerim olunca 2 ay ara verdik.

tabi ben duramadım.dinlenme sürecinin hemen bitiminde hsg çektirdim
sonuç yine hüsran.... 2 tüpümde tıkalı.

3 gün sonra laporoskopi oldum.çok şükür 2 tüpümde açıldı.

1 ay sonra yani 1 hafta öne tekrar hsg yapıldı.onda açık çıktı tüplerim.

tabiii tüm bu tıbbi girişimlerle beraber, ateş ölçme yöntemini,soğan kürünü uyguladım.sadece ilaç bile değildi yani.dualarımı zaten eksik etmedim

veeee bugün yine kontrole gittim ve dr aşılama yapalım dedi.eşinin sperm morfolojisi çok iyi değil dedi.en azından şansımızı artırmış oluruz dedi. KABUL ETTİM.

cuma günü aşılamam var.sizden dua istiyorum.ne olur benim için de dua edin.

ben hemşireyim ve çocuk bölümünde çalışıyorum.onca insanın çocuğuna bakarken onları severken kendi bebeğime dokunamıyorum.ona sahip olamıyorum.öyle zor bi durumdayım ki.

RABBİM BU YOLDA HİÇ BİR ANNENİN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMASIN.

DUA İLE........

tüm isteyenlere annelik duygusunu tattırsın allah canım... umarım herşey istediğin gibi olur.. dualarım seninle..

Rabbim en kısa zamanda seni bebişine kavuşturur inşallah. Ve eminimki sen en kısa zamanda anne olacaksın bilmem ama okurken yazdıklarını böyle hissettim. benim ablamında tüpleri tıkalıydı ve eniştemin spermleri yetersizmiş. aşılama yaptılar ilki tutmadı ama ikincisi tuttu. Vee dünyalar tatlısı bir kızı var ismi de dilara. Sakın umudunu kaybetme. Eminim anne olacaksın gerçekten hissettim. Güzel haberini bana yazarsın olur mu? Allah seninle olsun. Senin için dua edeceğim canım. Bitkisel kürlere de devam et ablam soğan kürü de yapmıştı...

çok teşekkür ederim canlarım.rabbim sizin de dualarınızı kabul eder inşallah.biliyorum ki rabbim bigün bize evlatlarımızı verecek. sanırım benim sınavım da bu. sabretmek zorlaşıyo.cevaplarınız için teşekkür ederim.

iyi dileklerin için çok saol.rabbim senin de evladını sağlıklı bi şekilde kucağın almayı nasp etsin inşallah. iyi ya da kötü sonucu muhakkak haber verecem canım.allaha emanet ol inşallah

Cnm mrb..!bende kasım ayında bende laparoskopi oldum ve çok şükür şimdi bebeğimi bekliyorum..eşin için keçiboynuzu kürünü deneyebilirsin,benimde eşimin bazı değerleri düşüktü ve ben bu kürü uyguladım ve içirdim,faydasını da gördüm..!inş sende hayırlısıyla bu duyguyu yaşarsın..

selam inşallah en kısa zamanda dileğinize kavuşursunuz
ben 6 yıllık evliyim ve yarın 5. tüp bebek tedavime başlıyorum
herkesin imtihanı farklıdır ...
Rabbim bu uğurda emek harcayan herkesin yardımcısı olsun...

Allah yar ve yardimcin olsun Nisan. Bu yolda emek veren herkesin yardımcısı olsun. Duana kocaman bir ÂMİN diyorum. Kalplerimiz seninle, sonucu bizimle paylas. Sevgiler...

canım benım bende bebegımın yolunu 4 yıl bekledım sebebi belli olmayan dusukler dıs gebelık bı turlu olmuyodu sukurler olsun 5. kucagıma aldım herkesin sınavı farklı abbım sanada tumısteyenlerede en kısa zamanda melegıne kavustursun allah yardımcın olsun....

seni çok ama çok iyi anlıyorum..ben de senin gibi bebiş isteyenlerdenim 2 senedir ama olmadı. Allahım yar ve yardımcın olsun, inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin, seninle birlikte tüm isteyenlere, dualarımız seninle arkadaşım...

canıgönülden istiyorum dua ediyorum canım sizler için Rabbim isteyenlerein kucaklarını boş bırakmaz.bi arkdaş vardı konularda adını hatırlaymadım çok umutsuzdu dua istedi ikizlere hamile :)) Allah sizlerede çifter çifter versin inşallah.

yeni anne oldum bir ay oldu allah isteyen herkese tattırsın bu duyguyu çok zor dogurdum ama değmiş yani loğusaların duası kabul olurmus inşallah seninde bi bebeğin olur allahım sana da tattırır bu duyguyu...

canım arkadaşlarım öncelikle hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.dualarınızı inanın bugün hep yanımda hissettim.

size biraz bugünümden bahsedeyim. sabah saat 8 de hastaneye gittik aşılama için.eşim sperm verdi ilk önce.3 saat sonra da beni odaya aldılar.şansa bakın ki o hastaneye ilk kez gidiyordum ve liseden sınıf arkadaşımın(erkek) orda biyolog olarak çalıştığını bilmiyordum. iğrenç bişey ya,o da içerdeydi. neyse ben uzandım doktor çok kibardı ve canım hiç acımadı ve spermleri gönderirken evet veriyorum dedi. ben de dua etmeye başladım.ve içim öyle rahatladı ki.resmen hafiflemiş gibiydim.bence sizlerin dualarıyla oldu.

ALLAh hepinizden razı olsun.

14 gün sonra sonucu öğrenicem.inşallah bunca uğraşımız sonuçsuz kalmaz. dualarınızı eksik etmeyin noooooluuuur.

ALLAHA EMANET OLUN.DUA İLE...

benim icimde iyi bi his var, insallah 14 gün sonra iyi bi haber alacaksin
bu arada arkadasinin olmasi gercekten kötü olmus, sansa bak...

Canımmm alllahımmm dualarını kabulll etsinnn inşalllahhh en kısaa zamanda bebeğine kavşucaksınnn inş...

benim icimde iyi bi his var, insallah 14 gün sonra iyi bi haber alacaksin
bu arada arkadasinin olmasi gercekten kötü olmus, sansa bak...

inşallah canım benim umarım burdan hamileyim diye haykırabilirim

arkadaş konusunda da sorma gerçekten yerin dibine girdim.sonra da dedim ki amaaaaaaaaaaaaaannn ne de olsa aşağıdan görmedi beni.hem bebiş olsun da onlar çekilir şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…