Uzun ilişkisi rutinleşir mi? Tecrübeli hanımlar gelebilir misiniz?

Hmm sadece aramak sormak sayısı azaldı bu dışında yüzyüze sorun yoktu. Fakat mesajlasmalar sıkıntılı.

Bende monotonlaşmak istemedim.Tek taraflı olmamak adıma dikkat ediyorum. Sadece aramak sormak sayısı azalmıştır ve mesajlasmalar ise sıkıntılı. Bu dışında herhangi bir sorun yoktu.

Bende tek taraflı olmamak adıma dikkat ediyorum. Sadece aramak sormak sayısı azalmıştır ve mesajlasmalar ise sıkıntılı. Bu dışında herhangi bir sorun yoktu.

Çok güzel. En son kısmı bana anlatıyor. Sadece aramak sormak sayısı azalınca sıkıntı mi oluyor ?

Çok güzel. En son kısmı bana anlatıyor. Sadece aramak sormak sayısı azalınca sıkıntı mi oluyor ?
Ben evlenemeden önceden evlendikden sonrada bu ilgiliye alıştığım için azalınca sıkıntı yaratabilirim, ne olduda azaldı diyeeee.
Ama en başta öyle olmasaydı, sorun yaratmazdım herhalde , insan alıştığı ilgiyi hep görmek istiyor

Ben garip şekilde rutinlik seviyorum mesela. Hani bıkma şeklinde değil de her günümüzün benzer olması ve bundan sıkılmamak beni mutlu ediyor. Çok uzun sayılmaz ama şimdiye kadar en uzun ilişkimin içindeyim. Yorum yapmak için doğru kişi olup olmadığımı bilmiyorum

Bir süre sonra gün içinde arama ve mesajlaşmaların azalması bence normal. Çünkü birbirinizi tanımış oluyorsunuz, soracak soru kalmıyor, bazen konuşacak şey kalmıyor. Biz de sevgiliyken bazen saatlerce konuşurduk bazen de 2 dakikayı geçmezdi. Sevgisinden şüphe etmiyorsanız sorun yok. Evliyiz hala gün içinde birbirimizi ararız. Bazi şeyler rutinleşiyor ama önemli olan heyecanı yitirmemek, sevginin, saygının devam etmesi. Uzun bir ilişkimiz var ve öncesinde de arkadaştık. Yıllardır tanıyorum, görüyorum. Ama hala eve gelmesini sabırsızlıkla beklerim. Kavga ettiğimiz günleri saymazsak tabi

Her şey rutinleşir, rutin kötü değildir ki. Olay sıkılmayacağınız bir rutin inşa etmek. Eğer siz bunu yaparken taktiğe ihtiyaç duyuyorsanız, birinizden biri sıkılıyorsa uygun değilsinizdir.

Rutin olmak iyidir ya ekşına gerek yok dizi çekmiyoruz neticede. :)

Rutinden kastınız ilginin, jestlerin, güzel sözlerin sona ermiş olmasının bir düzene binmesiyse bu kötü bir şey.

Konuya yazanların çoook uzun ilişkileri olmuş, benim henüz 2 senelik ama yine de söyleyeyim. Bizde değişen bir şey olmadı, aksine ilk zamanlara göre paylaşım, ortak alanlar, güven, samimiyet, değer verme daha bile fazla. Doğrusu bu olmalı bence zaten.

İlişkinin ilk zamanlarında aşırı bir ilgi alaka gösterip sonradan ilgisizleşen çiftleri samimi bulmuyorum açıkçası.

Şimdiden anlıyorum doğrudur ilgi beklerdim
Çok güzel .
Şimdiden anlıyorum sevindim adına
Her şey rutinleşir, rutin kötü değildir ki. Olay sıkılmayacağınız bir rutin inşa etmek. Eğer siz bunu yaparken taktiğe ihtiyaç duyuyorsanız, birinizden biri sıkılıyorsa uygun değilsinizdir.
Sadece mesajlasmalar sıkıntı oluyorum
Rutin olmak iyidir ya ekşına gerek yok dizi çekmiyoruz neticede. :)
Hmm anlıyorum

Evet, işte ilk zamanlardan çok güzeldi. Sevgi sözcükleri söylerdi. Şimdiye sadece mesajlasmalar sıkıntılı. Sevgi sözcükleri pek söylemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…