• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun ilişkisi rutinleşir mi? Tecrübeli hanımlar gelebilir misiniz?

Sohbet edemediğiniz biriyle ilişkinizi yürütmeyin. Eşimle 10 yıldır beraberiz sürekli dipdibeyiz 2 yıldır da anne babayiz. Çocuktan sonra tahammulsuzlessek bile 1 dakika boşluğum olsa onunla geçirmek istiyorum
Hmm sadece aramak sormak sayısı azaldı bu dışında yüzyüze sorun yoktu. Fakat mesajlasmalar sıkıntılı.

Herşey rutinleşir. Evlilik, ilişki, iş hayatı.. önemli olan monotonlaşmaması. Evlilikte 4. yılımıza gireceğiz ve yaşadığım rutin bana huzur veriyor. Bu rutinden çok memnunum. Monoton değiliz heyecanımız devam ediyor. Çünkü birlikte çok şey aşıyoruz. Mücadeleler içerisindeyiz dış dünyayla. Bu da bizi diri tutuyor. En önemlisi birbirine sırtını yaslayıp uyum sağlamak. Birlikte çabalamak. Tek taraflı yürümez.
Bende monotonlaşmak istemedim.Tek taraflı olmamak adıma dikkat ediyorum. Sadece aramak sormak sayısı azalmıştır ve mesajlasmalar ise sıkıntılı. Bu dışında herhangi bir sorun yoktu.

10 yıl flört sonrası evlendk 9 yıl kadar da evliyiz. Evlenene kadar yoğun mesajlaşmamız sürdü. Sonrasında gerek kalmadı zaten. Rutinden kastettiğiniz şey sıkılmak sanıyorum. Şahsen ben hala görünce heycanlanırım. Gün içinde uzunca ayrı kalalm çok özledim der hala. Yukarıda bir arkadaş da demiş şekil değişiyor temel sağlamlaşıyor. Taktiğe gerek yok. Ama tek taraflı herşeyi alttan alan taraf asla olmayın sırf aman huzur kaçmasın vs diye. O alma verme dengesi sağlanırsa iç huzur da beraberinde geliyor bu da ilişkiye genel huzur olarak yansıyor
Bende tek taraflı olmamak adıma dikkat ediyorum. Sadece aramak sormak sayısı azalmıştır ve mesajlasmalar ise sıkıntılı. Bu dışında herhangi bir sorun yoktu.

İlişkide ilişkiye değişir kesinlikle mesels ben eşimle 4sene sevgili 2sene nişanlı kaldık hiç iletişimimiz kesilmedi sabah günaydın akşam iyigeceler, gün içinde yine konuşurduk .. karşındaki kişinin sana olan değerini gösteriyor kesinlikle bu olaylardan iki tarafda mutluluk duyması önemli . Şuan evliyiz hala aynı şekilde devam eder işe gittiğinde yine mesaj atar ilgi gösterir. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Herkesin en başta korkuları oluyor ama dediğim gibi kişiden kişiye değişiyo malesef 😍🙏🏻
Çok güzel. En son kısmı bana anlatıyor. Sadece aramak sormak sayısı azalınca sıkıntı mi oluyor ?

Çok güzel. En son kısmı bana anlatıyor. Sadece aramak sormak sayısı azalınca sıkıntı mi oluyor ?
Ben evlenemeden önceden evlendikden sonrada bu ilgiliye alıştığım için azalınca sıkıntı yaratabilirim, ne olduda azaldı diyeeee.
Ama en başta öyle olmasaydı, sorun yaratmazdım herhalde , insan alıştığı ilgiyi hep görmek istiyor😍🙏🏻

Ben garip şekilde rutinlik seviyorum mesela. Hani bıkma şeklinde değil de her günümüzün benzer olması ve bundan sıkılmamak beni mutlu ediyor. Çok uzun sayılmaz ama şimdiye kadar en uzun ilişkimin içindeyim. Yorum yapmak için doğru kişi olup olmadığımı bilmiyorum 😂

Bir süre sonra gün içinde arama ve mesajlaşmaların azalması bence normal. Çünkü birbirinizi tanımış oluyorsunuz, soracak soru kalmıyor, bazen konuşacak şey kalmıyor. Biz de sevgiliyken bazen saatlerce konuşurduk bazen de 2 dakikayı geçmezdi. Sevgisinden şüphe etmiyorsanız sorun yok. Evliyiz hala gün içinde birbirimizi ararız. Bazi şeyler rutinleşiyor ama önemli olan heyecanı yitirmemek, sevginin, saygının devam etmesi. Uzun bir ilişkimiz var ve öncesinde de arkadaştık. Yıllardır tanıyorum, görüyorum. Ama hala eve gelmesini sabırsızlıkla beklerim. Kavga ettiğimiz günleri saymazsak tabi 😜

Her şey rutinleşir, rutin kötü değildir ki. Olay sıkılmayacağınız bir rutin inşa etmek. Eğer siz bunu yaparken taktiğe ihtiyaç duyuyorsanız, birinizden biri sıkılıyorsa uygun değilsinizdir.

Rutinden kastınız ilginin, jestlerin, güzel sözlerin sona ermiş olmasının bir düzene binmesiyse bu kötü bir şey.

Konuya yazanların çoook uzun ilişkileri olmuş, benim henüz 2 senelik ama yine de söyleyeyim. Bizde değişen bir şey olmadı, aksine ilk zamanlara göre paylaşım, ortak alanlar, güven, samimiyet, değer verme daha bile fazla. Doğrusu bu olmalı bence zaten.

İlişkinin ilk zamanlarında aşırı bir ilgi alaka gösterip sonradan ilgisizleşen çiftleri samimi bulmuyorum açıkçası.

Ben evlenemeden önceden evlendikden sonrada bu ilgiliye alıştığım için azalınca sıkıntı yaratabilirim, ne olduda azaldı diyeeee.
Ama en başta öyle olmasaydı, sorun yaratmazdım herhalde , insan alıştığı ilgiyi hep görmek istiyor😍🙏🏻

Şimdiden anlıyorum doğrudur ilgi beklerdim😍
Ben garip şekilde rutinlik seviyorum mesela. Hani bıkma şeklinde değil de her günümüzün benzer olması ve bundan sıkılmamak beni mutlu ediyor. Çok uzun sayılmaz ama şimdiye kadar en uzun ilişkimin içindeyim. Yorum yapmak için doğru kişi olup olmadığımı bilmiyorum 😂
Çok güzel .
Bir süre sonra gün içinde arama ve mesajlaşmaların azalması bence normal. Çünkü birbirinizi tanımış oluyorsunuz, soracak soru kalmıyor, bazen konuşacak şey kalmıyor. Biz de sevgiliyken bazen saatlerce konuşurduk bazen de 2 dakikayı geçmezdi. Sevgisinden şüphe etmiyorsanız sorun yok. Evliyiz hala gün içinde birbirimizi ararız. Bazi şeyler rutinleşiyor ama önemli olan heyecanı yitirmemek, sevginin, saygının devam etmesi. Uzun bir ilişkimiz var ve öncesinde de arkadaştık. Yıllardır tanıyorum, görüyorum. Ama hala eve gelmesini sabırsızlıkla beklerim. Kavga ettiğimiz günleri saymazsak tabi 😜
Şimdiden anlıyorum sevindim adına
Her şey rutinleşir, rutin kötü değildir ki. Olay sıkılmayacağınız bir rutin inşa etmek. Eğer siz bunu yaparken taktiğe ihtiyaç duyuyorsanız, birinizden biri sıkılıyorsa uygun değilsinizdir.
Sadece mesajlasmalar sıkıntı oluyorum
Rutin olmak iyidir ya ekşına gerek yok dizi çekmiyoruz neticede. :)
Hmm anlıyorum

Rutinden kastınız ilginin, jestlerin, güzel sözlerin sona ermiş olmasının bir düzene binmesiyse bu kötü bir şey.

Konuya yazanların çoook uzun ilişkileri olmuş, benim henüz 2 senelik ama yine de söyleyeyim. Bizde değişen bir şey olmadı, aksine ilk zamanlara göre paylaşım, ortak alanlar, güven, samimiyet, değer verme daha bile fazla. Doğrusu bu olmalı bence zaten.

İlişkinin ilk zamanlarında aşırı bir ilgi alaka gösterip sonradan ilgisizleşen çiftleri samimi bulmuyorum açıkçası.

Evet, işte ilk zamanlardan çok güzeldi. Sevgi sözcükleri söylerdi. Şimdiye sadece mesajlasmalar sıkıntılı. Sevgi sözcükleri pek söylemiyor.

Back