- 7 Mart 2022
- 23
- 19
- 3
- Konu Sahibi karpuzelma
Hmm sadece aramak sormak sayısı azaldı bu dışında yüzyüze sorun yoktu. Fakat mesajlasmalar sıkıntılı.Sohbet edemediğiniz biriyle ilişkinizi yürütmeyin. Eşimle 10 yıldır beraberiz sürekli dipdibeyiz 2 yıldır da anne babayiz. Çocuktan sonra tahammulsuzlessek bile 1 dakika boşluğum olsa onunla geçirmek istiyorum
Bende monotonlaşmak istemedim.Tek taraflı olmamak adıma dikkat ediyorum. Sadece aramak sormak sayısı azalmıştır ve mesajlasmalar ise sıkıntılı. Bu dışında herhangi bir sorun yoktu.Herşey rutinleşir. Evlilik, ilişki, iş hayatı.. önemli olan monotonlaşmaması. Evlilikte 4. yılımıza gireceğiz ve yaşadığım rutin bana huzur veriyor. Bu rutinden çok memnunum. Monoton değiliz heyecanımız devam ediyor. Çünkü birlikte çok şey aşıyoruz. Mücadeleler içerisindeyiz dış dünyayla. Bu da bizi diri tutuyor. En önemlisi birbirine sırtını yaslayıp uyum sağlamak. Birlikte çabalamak. Tek taraflı yürümez.
Bende tek taraflı olmamak adıma dikkat ediyorum. Sadece aramak sormak sayısı azalmıştır ve mesajlasmalar ise sıkıntılı. Bu dışında herhangi bir sorun yoktu.10 yıl flört sonrası evlendk 9 yıl kadar da evliyiz. Evlenene kadar yoğun mesajlaşmamız sürdü. Sonrasında gerek kalmadı zaten. Rutinden kastettiğiniz şey sıkılmak sanıyorum. Şahsen ben hala görünce heycanlanırım. Gün içinde uzunca ayrı kalalm çok özledim der hala. Yukarıda bir arkadaş da demiş şekil değişiyor temel sağlamlaşıyor. Taktiğe gerek yok. Ama tek taraflı herşeyi alttan alan taraf asla olmayın sırf aman huzur kaçmasın vs diye. O alma verme dengesi sağlanırsa iç huzur da beraberinde geliyor bu da ilişkiye genel huzur olarak yansıyor
Çok güzel. En son kısmı bana anlatıyor. Sadece aramak sormak sayısı azalınca sıkıntı mi oluyor ?İlişkide ilişkiye değişir kesinlikle mesels ben eşimle 4sene sevgili 2sene nişanlı kaldık hiç iletişimimiz kesilmedi sabah günaydın akşam iyigeceler, gün içinde yine konuşurduk .. karşındaki kişinin sana olan değerini gösteriyor kesinlikle bu olaylardan iki tarafda mutluluk duyması önemli . Şuan evliyiz hala aynı şekilde devam eder işe gittiğinde yine mesaj atar ilgi gösterir.
Herkesin en başta korkuları oluyor ama dediğim gibi kişiden kişiye değişiyo malesef