Uzun ilişkinin sırrı nedir?

Sibelioo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2022
22
21
3
Kızlar benim hiç uzun bir ilişkim olmadı. Ben cinsel açıdan aktif bir kadınım. Biriyle görüştüğümde ettiğimde genelde yakınlaşma oluyor hızlı bir şekilde. Ama bu sanırım erkeklerin bana farklı gözle bakmasına sebebiyet veriyor. Oysaki ben onunla görüşmek istiyorum. Çok hoşlanıyorum. Ben de o yüzden bu konudaki fikrinizi almak istedim. Görüştüğüm biri var. Çok hoşlanıyorum. Hatta geçen görüşmek istedi. İlk buluşmamızdı. Sonrasında mesaj filan da attı. Ama bunu berbat etmek istemiyorum. Yakınlaşma, en azından bir öpüşme ne zaman olmalı? Bazıları diyorki öpüştükten sonra sevgili olursunuz öpüşmeden olur mu, bazıları olmaz biraz seninle ilgilensin açılsın ondan sonra olur. Sizin düşünceniz nedir? Tecrübelerinizi duymak isterim

Türk erkeklerinin geneli yabancı kadınlara tapıp, bize kezban deseler de (kendi b.klu götlerine bakmazlar.) hemen cinsellik yaşayan kadına pek iyi gözle bakmıyorlar. Cinselliği hemen yaşamamak bence daha doğru, tabii ki azınlık bir kısım böyle şeylerin muhasebesini tutmuyor ama gözlemlerime göre böyle.

Kızlar benim hiç uzun bir ilişkim olmadı. Ben cinsel açıdan aktif bir kadınım. Biriyle görüştüğümde ettiğimde genelde yakınlaşma oluyor hızlı bir şekilde. Ama bu sanırım erkeklerin bana farklı gözle bakmasına sebebiyet veriyor. Oysaki ben onunla görüşmek istiyorum. Çok hoşlanıyorum. Ben de o yüzden bu konudaki fikrinizi almak istedim. Görüştüğüm biri var. Çok hoşlanıyorum. Hatta geçen görüşmek istedi. İlk buluşmamızdı. Sonrasında mesaj filan da attı. Ama bunu berbat etmek istemiyorum. Yakınlaşma, en azından bir öpüşme ne zaman olmalı? Bazıları diyorki öpüştükten sonra sevgili olursunuz öpüşmeden olur mu, bazıları olmaz biraz seninle ilgilensin açılsın ondan sonra olur. Sizin düşünceniz nedir? Tecrübelerinizi duymak isterim
Ben akışına bırakın ve ne olursa olsun kendiniz olun derim. Bu tür stratejik oyunlar uzun vadede kaybettirir.

Emin ol bununla alakası yok.
Ben eşimle tanışana kadar bir yıldan uzun ilişki yaşamamıştım. Eşimle de ikinci haftada direkt seviştik. Üç sene sonunda evlendik şu an 11. Yıldayız.
Doğru insansa, arada uyum aşk sevgi varda inan bana yürüyor.
Kendinde kusur aramana gerek yok.
Karşına henüz doğru insan çıkmamıştır.
Bunun dışında uzun ilişkide bence karşılıklı güven, ortak fikir dünya görüşü, ten uyumu, beraber sıkılmama durumu varsa yürüyor. Bir de kavgalarda geçmişi sürekli ortaya sunmamak, her kavgada bitsin o zaman gibi blöftlere girmeden direkt iletişim kurmak önemli. En önemlisi bence aşırı trip ve kıskançlık gibi sıkan boğan insanlarla fa uzun ilişki yürümüyor.

Bence herşey sizin bakış açınızda siz yaşamak istediginizde karşıdakine bir hediye sunar gibi yaşamazsaniz sorun yok. Ben istiyorum yaşıyorum kafasindaysaniz onu akıllı bir adam anlıyor. İlişki içinde adeta gizli bir tehdit, alışveriş olmaktan çıkıyor.

Sıkıntı siz yaşamak istemediğiniz de erkeğin baskı kurması( benim de ihtiyaçlarım var ya da sen istemiyorsan başkasına giderim kafası) ya da siz isterken sırf basit kadın olarak görülmeyim kaygısı ilişkinin en başta oyun düzenle ve baskı ile başlamasına sebep oluyor.

Türk erkeklerinin geneli yabancı kadınlara tapıp, bize kezban deseler de (kendi b.klu götlerine bakmazlar.) hemen cinsellik yaşayan kadına pek iyi gözle bakmıyorlar. Cinselliği hemen yaşamamak bence daha doğru, tabii ki azınlık bir kısım böyle şeylerin muhasebesini tutmuyor ama gözlemlerime göre böyle.
bence iyi bakmadiklari şey kadınların cinsellikle ilişkide level atlamaya calismasi .
türk kadınlarının çoğu bunu yapıyor.
kendi hazzina odaklanıp cinselliği duygusal baglanma olarak kullanmaya çalışmayan kadınlara çoğunun böyle baktığını düşünmüyorum/ hatta havali bulup etkileniyorlar bence.

Biz şimdiki sevgilimle sevgili olmadan öpüştük ben dedim arkadaş kalabiliriz bence sorun yok diye şimdi işte 4 yıla yakındır beraberiz 😂
Öpüşmekle alakalı olduğunu sanmıyorum, öpüştünüz kokuştunuz diye size başka gözle bakanı siz zaten hiç istemeyin. Doğru insanı bulduğunuzda inanın bunların hiç önemi kalmaz su akar yolunu bulur.

Bence sevişme kısmına takılma tabi ilk 2-3 görüşmede de hemen sevişme 😅Hiçbiri senin için doğru insan değil demek ki.Senin için Doğru insan bence kaç kişiyle,kaç kere seviştiğine takılmaz.

Erkekler yeterince hoşlanmadıkları kadından bir süre sonra iyice soğuyorlar. Seks yaşamak bu süreci hızlandırıyor.

Erkekler gerçekten hoşlandıkları kadınla olan ilişkisine ad koymak isterler. Erken sevişmek onların bu isteğini değiṣtirmez, kadına farklı gözle bakmazlar.

Yani hayatından çıkan erkekler zaten senin için doğru kişiler değildi.

Ben genellikle sevişmek istiyorsam sevişiyorum. ilk başta olması önemli değil. Diyelim ki seviştik diye benim hakkımda kötü düşündü, zaten böyle biri benim hayatımda olamaz.
Yani onların ne düşündüğü değil senin ne düşündüğün önemli olsun

İlişkinin süresinin erken sevişmekle geç sevişmekle alakası yok.

Zaten erken sevişince sana farklı gözle bakan kişi adam değildir. Kendi de erken sevişmiş oldu çünkü, sevişme ‘kadının lekesidir erkeğin akıdır’ zihniyetinde biriyle zaten olma, hiç bir şekilde yaranamazsın. Zihniyeti örümcekli çünkü.

Ama şuna dikkat et uzun istiyorsan ‘ önceki ilişkileri nasıldı bi İstihbarat topla. Uzun sürekli ilişki yaşamışsa senle de yaşama ihtimali yüksek.

Çünkü sende dahil kimse ilişkilerinde değişmez.

Hep tek gecelik takıldıysa kaç :) senle de %90 tek gece takılacaktır.

Benim uzatmalı bi sevgilim var, kaç yıldır bitmedi benle evlenmek istiyor ama ben kaçıyorum farklı şehirlerdeyiz çünkü gözüm yemiyor ve evet ilk buluşmada hemen öpüştük😂 Ama bak aaa böyle oldu demiyor diyen zaten benle asla bir daha iletişim kuramaz😉

Zaten bana göre ilk buluşmada öpüşmediysen iki taraf da elektirik alamamıştır, o ilişkide ten uyumu yoktur 😉

Kızlar benim hiç uzun bir ilişkim olmadı. Ben cinsel açıdan aktif bir kadınım. Biriyle görüştüğümde ettiğimde genelde yakınlaşma oluyor hızlı bir şekilde. Ama bu sanırım erkeklerin bana farklı gözle bakmasına sebebiyet veriyor. Oysaki ben onunla görüşmek istiyorum. Çok hoşlanıyorum. Ben de o yüzden bu konudaki fikrinizi almak istedim. Görüştüğüm biri var. Çok hoşlanıyorum. Hatta geçen görüşmek istedi. İlk buluşmamızdı. Sonrasında mesaj filan da attı. Ama bunu berbat etmek istemiyorum. Yakınlaşma, en azından bir öpüşme ne zaman olmalı? Bazıları diyorki öpüştükten sonra sevgili olursunuz öpüşmeden olur mu, bazıları olmaz biraz seninle ilgilensin açılsın ondan sonra olur. Sizin düşünceniz nedir? Tecrübelerinizi duym

uzun ilişkinin sırrı eskiye bakmamakta. Herkes her şeyi yaşadı ve bitti. İki kişi de anda olmalı. Biz kadınlar pimpirikli olabiliyoruz. Erkekler düz vites. Açığını ararsan illaki bulursun. Karşına çıkana kadar ayıbını arama. İçinde eğer cilve ve kadınlık kıvılcımları varsa bu aurana zaten yansıyordur. Kapsama alanına bir öpücükle girecek adam da var daha fazlasını bekleyecek adam da. O yüzden şimdi bir şey diyemiyorum. Canın istiyorsa yap gitsin ya. Vallahi taktik bu kısımda çok da elzem değil. Sen kendin olursan ve karşındaki de bunu görürse zaten o kıvılcım büyük yangınlara sen istemesen dahi dönüşür.

Uzun ilişkinin sırrı sevgi net olarak bunu diyebilirim.

Hemen yakınlaşma olayına gelirsek sizin gibi düşünen biriyle olursanız sorun yaşamazsınız

valla pek tecrübem yok, yaşınızı bilmiyorum ama genç erişkin bir yaştaysanız ben cinselliğin bir aşamada olması gerektiğini düşünüyorum ama ilk andan itibaren değil. sizin fazla hızlı gelişiyordur belki?
bence uzun ilişkinin sırrı arkadaş, sırdaş, dert ortağı gibi şeyler de olabilmek. yani tutkudan başka şeyler de olmalı. beraber eğlenmek, beraber üzülmek gibi.

Back
X