Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Uzun iliskimin 6 ayda nisanlanip bir gece öncesinde benimle buluşması
- Konu Sahibi Cyd2344
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 23 Eylül 2023
- 1.085
- 1.504
- 53
Kız tabikide nişanlısına inanacaktı çünkü onu seviyor seni gözünde eski sevgilisi takıntılı ilişkimizi bozmak istiyor gibisinden görmüş kadınlar nedense asla hemcinsinin lafına inanmıyorlar neden böyle bir şeyde yalan söylesinler ki ? diye düşünmüyorlar. Zamanında bende bu duruma düşmüştüm hayattaki en büyük pişmanlığım o kadını uyarmaktı... Zamanla unutacaksın sakın hırs yapma neden o neden ben değil diye düşünme karşımdaki karektersiz insanmış onu seçmiş birbirlerine layıklar de geç.4,5 yıllık bir ilişkim vardı evet harika bir ilişki değildi çok kavga ederdik ve ayrıl barislar yaşardık ama herşeye rağmen onu seviyordum ve onunda beni sevdiğini düşünüyordum sanırım iyi oynuyormuş benimle evlilik planları kurardi kendisi ama 6 ay önce normal sayılabilecek bir kavga yüzünden ayrıldık sık kavga ederdik tekrar barisiriz diye düşündüm ama bu sefer ara uzadı bende çok kavga ediyoruz belki unuturum hayirlksi budur diye düşünüyordum en son dayanamadım ve mesaj atıp görüşmek istediğimi söyledim bana konum attı konuma gittim bu ev kimin dedigimde benim evim artık burda yaşıyorum dedi normalde ailesiyle yaşıyor ona buraya barışmak için değil sadece konuşmak için geldim dedim biraz alkolluydu oturduk sohbet ettik bana sarılıp ağlayarak beni cok sevdiğini özlediğini üzmek istemediğini vs söyledi ben artık kalkmam gerek arkadaşlarim bekliyo deyince bende geleyim seninle gitme vs dedi arkadaşlarım bı süre önce onu bı kızla görmüş onu sordum sen bana hep benden başkası seni çekmez sen çok sorunlusun başkası semi çekiyorsa git onla ol dediğin için sen ittin buna vs dedi ben inanmak istemedim tamam o zman kıza mesaj at bu yüzden olduğunu ve beni sevdiğini söyle dedim hayır vsm diye geveleyince bı sıkıntı olduğunu anladım evden çıkıp kıza instagramdan yazıp sonrdum kız numarsini verdi aradım nerdesin dedi evi tarif ettim kız bana dediki orasi benim evim biz yarın nisanlaniyor uz hayatımın şokunu yaşadım 4,5 yıllık sevgilim 6 ayda benle kurduğu hayalleri başkasıyla yaşıyor ona mı üzüleyim bana yaptığına mi bilemedim son içinde tekrar dönüp kapıyı çaldım bağırdım neden yaptın diye kapıyı açmadı orda ağlayarak deli gibi kapıyı yumruklamama rağmen git burdan sen buraya gelmeden biliyormussun zaten nisanlanacagimi bozmak için geldin dedi günlerdir bişey yemeden ağlıyorum ve kendime kiziyorum çünkü bu kadar olaya rağmen hala onun başkasıyla olmasını bile kabul edemiyorum hem bu hem düştüğüm durum sizce ne düşünmeliyim ve aklımda binlerce sorudan en ağır olanı 4 yılda veremedigim ne vardı 6 ay da başkasında bulduğun son konuşmalarımıza bakıyorum seninle aynı yaşayacağımız günün hayalini kuruyorum diyen erkek nasıl bana bu durumu yaşatır ve kız ona inanıp beni tekrar arayıp bana dünyanın kufurunu etti ben onu takip ederek bulmuşum evi öyle dedi oysa kıza evinin içindeki herşeyi tarif ettim lavabosunu bile ama o ona inanmayı seçti
Benim şimdiki eşim biz tanıştıktan kısa süre sonra hep evlilik lafı etmişti bana. Ortada sevgililik yok beyfendi evlilik garantisi almak isterdi benden. Ben daha erken dedikçe üstüme gelirdi. Benimle evlenmeyeceksen vaktimi alma derdi. Bu şekilde görüşmemizi sonlandırırdık. Ama o biraz zaman geçince yine gelirdi yapma etme sensiz olamam vs. derdi. Ben sevgili olmadan yavaştan alalım biraz flört edelim dedikçe aynı döngü olurdu. Bizim bu görüşmelerimize ara verdiğimizde o hep eski karısına gitmiş. Kadına ümitler vermiş tekrar evleniriz falan filan diye. Tahmin edersiniz aslında ne için görüştüğünü. Sonra o kadına diyor ki ben yapamıyorum, anlaşamıyoruz seni istemiyorum. Kadın buna yalvarıp yakarıyor, peşine düşüyor. Normalinde ben hiç bir zaman bir erkek ağzına bakıp inanmam ki inanmadım da. Ama hep çevredekiler hem kayınvalidem doğruladı. Kadın baya baya sitelerine gelip rahatsız bile etmiş beni oyaladı kandırdı diye. Ben bunları nikahımızın üstünden 3 ay geçince öğrendim. Biz ne zamanki ilişkiye başladık kadını başından savmış. Bilmiyordum o kadınla görüştüğünü ki yine beni ilgilendirmezdi çünkü ben eşimle sevgili değildim. Ama duyunca çok üzüldüm hem cinsim bir kadın eşimin ona böyle yapmaya hakkı yoktu. Bilseydim ben asla evlenmezdim. Hala bile aylar geçti üzülüyorum kadına. Resmen onunla oyalanmış, benden her red cevap alışında egosunu tatmin etmek yara bandı yapmak için kadını kullanmış. Bu kadın ah etse tutmazmı. Keşke haberim olsaydı, kadın bana ulaşsaydı vallahide billahide onu güzelce dinlerdim doğruluğunu teyit edip kurtulurdum bu adamdan. Bu hikayeyi anlattım bilki her kadın aynı değil maalesef sen kötü bir hikayede bulunmuşsun.4,5 yıllık bir ilişkim vardı evet harika bir ilişki değildi çok kavga ederdik ve ayrıl barislar yaşardık ama herşeye rağmen onu seviyordum ve onunda beni sevdiğini düşünüyordum sanırım iyi oynuyormuş benimle evlilik planları kurardi kendisi ama 6 ay önce normal sayılabilecek bir kavga yüzünden ayrıldık sık kavga ederdik tekrar barisiriz diye düşündüm ama bu sefer ara uzadı bende çok kavga ediyoruz belki unuturum hayirlksi budur diye düşünüyordum en son dayanamadım ve mesaj atıp görüşmek istediğimi söyledim bana konum attı konuma gittim bu ev kimin dedigimde benim evim artık burda yaşıyorum dedi normalde ailesiyle yaşıyor ona buraya barışmak için değil sadece konuşmak için geldim dedim biraz alkolluydu oturduk sohbet ettik bana sarılıp ağlayarak beni cok sevdiğini özlediğini üzmek istemediğini vs söyledi ben artık kalkmam gerek arkadaşlarim bekliyo deyince bende geleyim seninle gitme vs dedi arkadaşlarım bı süre önce onu bı kızla görmüş onu sordum sen bana hep benden başkası seni çekmez sen çok sorunlusun başkası semi çekiyorsa git onla ol dediğin için sen ittin buna vs dedi ben inanmak istemedim tamam o zman kıza mesaj at bu yüzden olduğunu ve beni sevdiğini söyle dedim hayır vsm diye geveleyince bı sıkıntı olduğunu anladım evden çıkıp kıza instagramdan yazıp sonrdum kız numarsini verdi aradım nerdesin dedi evi tarif ettim kız bana dediki orasi benim evim biz yarın nisanlaniyor uz hayatımın şokunu yaşadım 4,5 yıllık sevgilim 6 ayda benle kurduğu hayalleri başkasıyla yaşıyor ona mı üzüleyim bana yaptığına mi bilemedim son içinde tekrar dönüp kapıyı çaldım bağırdım neden yaptın diye kapıyı açmadı orda ağlayarak deli gibi kapıyı yumruklamama rağmen git burdan sen buraya gelmeden biliyormussun zaten nisanlanacagimi bozmak için geldin dedi günlerdir bişey yemeden ağlıyorum ve kendime kiziyorum çünkü bu kadar olaya rağmen hala onun başkasıyla olmasını bile kabul edemiyorum hem bu hem düştüğüm durum sizce ne düşünmeliyim ve aklımda binlerce sorudan en ağır olanı 4 yılda veremedigim ne vardı 6 ay da başkasında bulduğun son konuşmalarımıza bakıyorum seninle aynı yaşayacağımız günün hayalini kuruyorum diyen erkek nasıl bana bu durumu yaşatır ve kız ona inanıp beni tekrar arayıp bana dünyanın kufurunu etti ben onu takip ederek bulmuşum evi öyle dedi oysa kıza evinin içindeki herşeyi tarif ettim lavabosunu bile ama o ona inanmayı seçti
- 26 Mart 2024
- 44
- 19
- 3
- 25
Kurtulduğun için sevinmelisin. Ya bu davranışları evliyken yapsaydı.4,5 yıllık bir ilişkim vardı evet harika bir ilişki değildi çok kavga ederdik ve ayrıl barislar yaşardık ama herşeye rağmen onu seviyordum ve onunda beni sevdiğini düşünüyordum sanırım iyi oynuyormuş benimle evlilik planları kurardi kendisi ama 6 ay önce normal sayılabilecek bir kavga yüzünden ayrıldık sık kavga ederdik tekrar barisiriz diye düşündüm ama bu sefer ara uzadı bende çok kavga ediyoruz belki unuturum hayirlksi budur diye düşünüyordum en son dayanamadım ve mesaj atıp görüşmek istediğimi söyledim bana konum attı konuma gittim bu ev kimin dedigimde benim evim artık burda yaşıyorum dedi normalde ailesiyle yaşıyor ona buraya barışmak için değil sadece konuşmak için geldim dedim biraz alkolluydu oturduk sohbet ettik bana sarılıp ağlayarak beni cok sevdiğini özlediğini üzmek istemediğini vs söyledi ben artık kalkmam gerek arkadaşlarim bekliyo deyince bende geleyim seninle gitme vs dedi arkadaşlarım bı süre önce onu bı kızla görmüş onu sordum sen bana hep benden başkası seni çekmez sen çok sorunlusun başkası semi çekiyorsa git onla ol dediğin için sen ittin buna vs dedi ben inanmak istemedim tamam o zman kıza mesaj at bu yüzden olduğunu ve beni sevdiğini söyle dedim hayır vsm diye geveleyince bı sıkıntı olduğunu anladım evden çıkıp kıza instagramdan yazıp sonrdum kız numarsini verdi aradım nerdesin dedi evi tarif ettim kız bana dediki orasi benim evim biz yarın nisanlaniyor uz hayatımın şokunu yaşadım 4,5 yıllık sevgilim 6 ayda benle kurduğu hayalleri başkasıyla yaşıyor ona mı üzüleyim bana yaptığına mi bilemedim son içinde tekrar dönüp kapıyı çaldım bağırdım neden yaptın diye kapıyı açmadı orda ağlayarak deli gibi kapıyı yumruklamama rağmen git burdan sen buraya gelmeden biliyormussun zaten nisanlanacagimi bozmak için geldin dedi günlerdir bişey yemeden ağlıyorum ve kendime kiziyorum çünkü bu kadar olaya rağmen hala onun başkasıyla olmasını bile kabul edemiyorum hem bu hem düştüğüm durum sizce ne düşünmeliyim ve aklımda binlerce sorudan en ağır olanı 4 yılda veremedigim ne vardı 6 ay da başkasında bulduğun son konuşmalarımıza bakıyorum seninle aynı yaşayacağımız günün hayalini kuruyorum diyen erkek nasıl bana bu durumu yaşatır ve kız ona inanıp beni tekrar arayıp bana dünyanın kufurunu etti ben onu takip ederek bulmuşum evi öyle dedi oysa kıza evinin içindeki herşeyi tarif ettim lavabosunu bile ama o ona inanmayı seçti
- 10 Kasım 2010
- 4.678
- 3.879
- 333
Benim arkadaşımda bir çocuğu sevdi uzun yıllar birlikteydiler çocuk kızı pat diye bıraktı nişanlandı sonra nişanlıyken başka bir kız aklına girdi çıktı. O aklına girip çıkan kızla evlendi. Çocuğun eski nişanlısı ve arkadaşım büyük badire atlattılar. Şu an o çocukla evlenmediği için şükrediyo. Sende öyle olacaksın zamanla.
- 21 Temmuz 2018
- 7.110
- 21.371
- 348
Allah kurtarsın demek vardı, Allah kurtarmış diyorum ikisinin arasında çok ince bir çizgi var. Bence üzülme sen kurtulmuşsun. Böyle bir herifle evlensen seni aldatacaktı belki çocuğunla ortada kalacaktın, böylesi daha mı iyi olurdu? Kız da inanmadığı için değil yolun bu noktasından dönmeye korktuğu için inkar ediyor.
Tipik elalem ne der ailem ne der korkusuyla devam ediyor. Onunla bitmese benimle nişanlanmazdı diyor adam da muhtemelen senin arkandan "ben onu bitirdim o benim peşimi bırakmıyor" falan diyordur bunun da yalanlara inanmak işine geliyor. Velhasıl tencere kapak olmuşlar sen kenara çekil yoluna bak bırak beter olsunlar. Bundan sonra daha bilinçli olursun zararın neresinden dönsen kâr.
Bir de bir ilişki çok uzuyorsa evlilikle sonuçlanmıyor genelde ya. Tabii istisnaları var da geneli böyle. Hani bir şeyi de çok sündürmemek lazım. 2 seneyi geçip de dsha ortada yüzük, evlilik teklifi vs yoksa ben devam etmek istemezdim sanırım. 4.5 yıl uzun bir zaman. Böyle uzun ilişkilerin içine edip bitirince bir daha kimseye bu kadar uzun zaman ayırmak istemiyorlar. Aşkı heyecanı diğer ilişkide zaten tüketmiş yeni tanıştığıyla da hemen evleniyor.
Bu hikayede en şanslı sensin dersini aldın yoluna devam edeceksin. Senin hikayen bitti kızınki yeni başlıyor.
Tipik elalem ne der ailem ne der korkusuyla devam ediyor. Onunla bitmese benimle nişanlanmazdı diyor adam da muhtemelen senin arkandan "ben onu bitirdim o benim peşimi bırakmıyor" falan diyordur bunun da yalanlara inanmak işine geliyor. Velhasıl tencere kapak olmuşlar sen kenara çekil yoluna bak bırak beter olsunlar. Bundan sonra daha bilinçli olursun zararın neresinden dönsen kâr.
Bir de bir ilişki çok uzuyorsa evlilikle sonuçlanmıyor genelde ya. Tabii istisnaları var da geneli böyle. Hani bir şeyi de çok sündürmemek lazım. 2 seneyi geçip de dsha ortada yüzük, evlilik teklifi vs yoksa ben devam etmek istemezdim sanırım. 4.5 yıl uzun bir zaman. Böyle uzun ilişkilerin içine edip bitirince bir daha kimseye bu kadar uzun zaman ayırmak istemiyorlar. Aşkı heyecanı diğer ilişkide zaten tüketmiş yeni tanıştığıyla da hemen evleniyor.
Bu hikayede en şanslı sensin dersini aldın yoluna devam edeceksin. Senin hikayen bitti kızınki yeni başlıyor.
Adam zaten adam degil evlenecegi eve eski sevgili cagiriyor ama diger kiz hakli bence. Nisanlanacakmis adam hakikaten neden bozmak istiyosunuz kizi bulup yazmissiniz kiz inanmamis yetmemis evi tarif etmissiniz bence tehlikeli olan sizsiniz kusura bakmayin. Kufur etmismis ne yapsaydi artik senin ben aradan cekiliyorum deyip teselli mi edecekti seni. Siz kiza herseyi iyilik olsun diye kizi dusundugunuz icin boyle bir evlilik yapip kandirilmamasi icin anlatmamissiniz tamamen kendi intikam duygunuzla onlari ayirmak icin anlatmissiniz ayrilmayinca da uzulmussunuz kiz umrunuzda bile degil.
- 23 Ağustos 2012
- 49.895
- 1
- 231.540
- 798
insallah banlanmam ama ikiniz de birbirinizden salakmissiniz
sukredeceginize nasil onu secti diye agliyorsunuz. otekine zaten diyecek laf yok
evlensin boynuzlariyla. aman kacmasin altin bipli delikanli
%10000