uzun ilişki yaşamak adına cinsellikte tabu yıkmak

Gırgır bir yere kadar.....

Rabbim size hidayet versin.

insanın helalinin yanında bir başka insanla grup sex yapması kadar iğrenç birşey daha olmayacağını düşünüyorum.
rabbime büyük konuşmayım ama Allahtan başka hiç kimsenın menmuniyeti içim ben bişey yapmam.

Durun ben gayet ciddi bir yorum yapacağım, harbi harbi cevap vereceğim.
Şimdi üçlü ilişki diyorsun demesine de bunu kaldırabileceğinden emin misin? Bana kalırsa hayır, milletimizin kanında var sahiplenme güdüsü. Şimdi sen bunu yok sayabileceğinden yola çıkarak böyle bir yola girmeyi planlıyorsun. Planlıyorsun da işler hiç de umduğun gibi gitmeyebilir, başta heyecanlı gelebilir. Ama sonra komplo teorileri üretmeye başlarsın, acaba ondan daha mı fazla hoşlanıyor, o daha mı tatmin edici diye diye kendini kurar durursun. Bu senin elinde olan bir şey olmayacak seni temin ederim ve bunun sonucunda da yine kaybedeceksin. Sen değilsen bile karşı taraf düşünecek bunları, illa bir taraf pirelenecek. Öyle ya da böyle güveni kaybedeceksiniz, hiç olmazsa üçlü ilişki olmadan kaybedin KISA ilişkinizi. Uzatacağım derken onurunuzdan da olmayın naçizane tavsiyem budur. Hayatta her şey erkek, ilişki, seks, zevk almak değildir, aşın şu kafaları ya. Dünyaya nereden bakıyorsunuz bilmiyorum ama çok dar bir yerden olduğu aşikar. Çıkın artık oradan yoksa kaybedeceğiniz çok şey olur. Siz şu anda sırf bir ilişki uğruna, onu kurtarmak uğruna onurunuzu feda etmeyi tartışıyorsunuz. Bu işleri tabu olarak görene kezban diyorlardı ya bence durum değişmek üzere. Bir erkek uğruna feda edemeyeceği şey olmayan birine göz atsınlar bence bu kezban kavramını ortaya atanlar. Saygılar. :KK52:

• Beğen
Reactions: K_G
Bir yılı aşkın süredir ruhsal duygusal ve fiziksel uyumda üst düzey bir ilişki yaşıyorum. Ben de sevgilim de bu mükemmel birlikteliğin diğer bütün ilişkiler gibi tükenip bitmesini istemiyoruz. Mutlu ve uzun birliktelik için ne yapmamız gerektiğini soruyoruz hayata.Sonuç olarak gördük ki ilişkilerin en büyük düşmanı sahiplenmek. Sahip olmak istedikçe aslında eşimizi kaybettiğimizi , onun özgürlüğünü elinden aldıkça kendimizin de tutsa olduğumuz kanısına vardık. Bu yok edici duyguyu ise threesome (üçlü cinsel ilişki) ve grup seks ile aşabileceğimizi düşündük. Böylece en büyük tabu olan seks konusunda ve paylaşım konusunda açılım yapabileceğimizi ve ilişkimizi uzun süre bu yıpratıcı etkiden koruyabileceğimizi düşündük.
Cinsi sapkınlık olarak düşünülen bu durumun aslında özgürlük yarattığını düşünen biz bu konuda diğer insanların fikirlerini ve yorumlarını merak ediyoruz.

Hoşgeldin sevgili ekşici, bakalım kaç yorumdan sonra ekşisözlükte başlık açacaksın? Bari bu kadar belli etmeyin yahu..

Bir yılı aşkın süredir ruhsal duygusal ve fiziksel uyumda üst düzey bir ilişki yaşıyorum. Ben de sevgilim de bu mükemmel birlikteliğin diğer bütün ilişkiler gibi tükenip bitmesini istemiyoruz. Mutlu ve uzun birliktelik için ne yapmamız gerektiğini soruyoruz hayata.Sonuç olarak gördük ki ilişkilerin en büyük düşmanı sahiplenmek. Sahip olmak istedikçe aslında eşimizi kaybettiğimizi , onun özgürlüğünü elinden aldıkça kendimizin de tutsa olduğumuz kanısına vardık. Bu yok edici duyguyu ise threesome (üçlü cinsel ilişki) ve grup seks ile aşabileceğimizi düşündük. Böylece en büyük tabu olan seks konusunda ve paylaşım konusunda açılım yapabileceğimizi ve ilişkimizi uzun süre bu yıpratıcı etkiden koruyabileceğimizi düşündük.
Cinsi sapkınlık olarak düşünülen bu durumun aslında özgürlük yarattığını düşünen biz bu konuda diğer insanların fikirlerini ve yorumlarını merak ediyoruz.

bende senin gibi düşünüyoum
:)
desem
özelime mesaj atıp
hadi gel grup yapalım diyeceğine adım gibi eminim :)

heey kanka
ailende senin gibi yenilikçi ve özgürlükçü ise
embriyonda kaç kişinin emeği olduğunu merak ettim

öpüldün
:)

Vazgeçtim, ciddi yorum falan yapmayacağım :KK53: Ateşin başına vurmuş, yaz sıcakları kudurtmuş seni, git soğuk suyun altına falan gir. Yoksa olmadık şeylere halleneceksin gibi:KK17:
Bu arada 7 karılı Arap şeyhlerinin ilişkileri de bu sebeple uzun sürüyordur, çoklu ilişkidir sebebi kesin:KK51: Ondan adam sıkılıp sıkılıp yenini alıp, eskileri de kenara atıyordur kesin bak:KK53: Az daha felsefi bak olaya, felsefede çığır açacaksın inanıyorum ben, çoklu ilişki kuramı seninle yasalaşacak:KK24:

Swinger mi yapmak istiyosun aslanım sen ?

Google amcaya ne yazarsan çıkıyor, sana yol gösteriyor...

Yaz oraya swinger diye üye ol yap grubunu, buradan da uzak dur yalnış yerdesinn :KK59:

Valla bu topraklarda yaşayıp da karşısındakini sahiplenmeden ilişki yürütenini görmedim. Muhtemelen Threesome girişiminiz 2 kişilik sahiplenme kotanızı 3 kişiye çıkarmaktan başka işe yaramayacak. Başka yöntemler deneyin bence. Mesela seksi komple hayatınızdan çıkarabilirsiniz. :)

hıımmm demek olaya 3. kişi eklenince ilişki bitip tüknmiyo ve uzun mutlu birlikteliğiniz oluyo, biz bunu bi düşünelim :KK70:

X