• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun ilişki ve ayrılamamak ..

Askyuvam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2019
126
52
48
28
Arkadaşlar merhaba içinden çıkamadığım bi sıkıntım var yaşayanlardan, tecrübelilerden yardım bekliyorum:)
5 senelik ilişkim var o benim herşeyim hala çok seviyorum ama mantık olarak bitik durumdayım 1 yıldır çok kavga ediyoruz huy olarak zor bi insan çekilmez huyları var çok yıprandım onun aksine çok iyi huyları da var ama eskisi gibi değilim tat almıyorum bişeyden yalnız kalmak istiyorum ayrılmayı çok denedim ama bırakmıyor sensiz dayanamam diyor 😔 sonrasında pişman olmaktan korkuyorum bu hisler nasıl geçer ya da gerçekten gitmeli miyim ?

Arkadaşlar merhaba içinden çıkamadığım bi sıkıntım var yaşayanlardan, tecrübelilerden yardım bekliyorum:)
5 senelik ilişkim var o benim herşeyim hala çok seviyorum ama mantık olarak bitik durumdayım 1 yıldır çok kavga ediyoruz huy olarak zor bi insan çekilmez huyları var çok yıprandım onun aksine çok iyi huyları da var ama eskisi gibi değilim tat almıyorum bişeyden yalnız kalmak istiyorum ayrılmayı çok denedim ama bırakmıyor sensiz dayanamam diyor 😔 sonrasında pişman olmaktan korkuyorum bu hisler nasıl geçer ya da gerçekten gitmeli miyim ?
İyi de kötü huyları seni üzüyorsa uzatmanın anlamı yok ki.
O kötü huylar artarak seni daha çok yıpratır.

Bence önce karar ver ne istiyorsun ? Bitirmeyi aklına koyduysan karşında ki insan için istemediğin ilişkiye devam etme o da alışır zamanla sen de alışırsın ben de 3 yıllık ilişkimi bitirmiştim ağladı, yalvardı ama ayrıldım çünkü soğumuştum sırf onun için devam etseydim nasılsa yine ayrılıcaktım bu onu oyalamak ve kendi zamanını da boşuna üzülerek harcamak. Sen henüz karar verememişsin ya da emin değilsin pişman olacaksan ayrılma ondan seni rahat bırakmasını biraz dinlenmek istediğini biraz mesafeli olmanızı söyle kendini toparlamak için

Şuan öyleyiz kafamı toplamak için zaman istedim severken de ayrılmak ne bileyim çok zor ilerde illa ki biyerde patlak verir diye düşünmeye başladım 🤔

Bu tarz durumlarda ben artı eksi analizi yaparım. Bir sayfaya yaz ayrılırsam nasıl olur, ayrılmazsam nasıl olur diye. Bazen bazı şeyleri açık ve net yazmak ve görmek işe yarıyor.
Aslında kafanda bitirmişsin ama korkuyorsun. Korkmaman gerektiğini bu şekilde anlayabilirsin.

bence şunu düşün: onunla olmaya devam etmek istediğin için mi ayrılamıyorsun? yoksa uzun süreli ilişkinin getirdiği bir alışkanlık ve onun seni yalvararak ikna etmesinden mi?eğer ikincisi ise hemen ayrıl...gerçekte sen ne istiyorsun onu düşün, karar verirken geleceği düşünme, gelecekte daha iyisi mi olur daha kötüsü mü bilemezsin..önemli olan şu an ne hissettiğin..çünkü biz mutlu olmazsak karşı tarafı da mutlu edemiyoruz, ve erkek bunu anladığında biz geç kalmış olabiliyoruz,, ve sonuç maalesef hiç beklenmedik şekilde karşı tarafın aldatılması ile sonuçlanabiliyor..İnşallah kendin için en doğru kararı alırsın..

6 yıllık ilişkim vardı.. son 6-7 ay hep tartısma hep kavgalı geçti.. Bence cesaret işi bu birazda. sonra aylardan mayıs geldi ben ayrılmak istiyorum birbirimizi çok yıprattık dedi ve gitti :) aradan 2-3 ay geçince geri geldi oturduk konustuk ama baktım kafası baya karısık.. sen kafanı topla öyle gel dedim. megersem hata yapmışım ilk aradıgında gitmiştim.. gitmemek lazım.. kafa karısıklığı hiç gitmedi sonra komple bitti. ve diyorumki gerçekten biz evlenseydik boşanırdık.. Kafa karısıklığı evlendıkten snrada devam edermi düzelirmi ikilemiyle olmuyor..

Benim de durumum buna yakın, ayrılmayı çok ciddi düşünüyorum, 5 yıllık ilişki ve son 2 yılda birlikte yaşıyoruz ama hem kimi cinsel problemler hem kişiliklerimizin çok farklı oluşu hem iletişim kuramamak derken tükendim ve bunu birkaç kere dile getirdim. Onun açısından bir sorun yokmuş ben çok takıyormuşum vs ayrılacaksak bu benim kararım olacakmış. Hala kıyamıyorum çok güzel şeyler de yaşadık ve hala yüzünü görünce gülümsemememk için kendimi tutuyorum. Hala bir tarafım seviyor bir tarafım kaçıp git çabuk diye haykırıyor. Terkedersem çok kötü olacağı korkusuyla başa çıkamıyorum ve bu onun kimi hallerini özleyeceğimi bilmekten daha caydırıcı oluyor. Ona zarar vermek istemiyorum bazen kendimi keşke birini bulsa ve üzülmese diye dilerken yakalıyorum:( duygularım geri döner mi acaba diye günlerce düşünmek te cabası ama eskisi gibi hissedemiyorum son bikaç aydır.

somut olarak gördüğün sorunlar varsa ayrıl. Ama yok hayatımda yeni heyecan istiyorum, çok stabil bir hayatım var diye bu daralmayı hissediyorsan yapma. İkisinin ayrımını düzgün yap. Hayatına yeni alacağın kişide de farklı sorunlar yaşayacaksın.

Düreklı bıtırmek ıstedıgınız bir ilişki ilişki değil zaten

Back