- 23 Mayıs 2013
- 445
- 88
- 68
- Konu Sahibi cukulukurabiye
-
Eki Görüntüle 1088902
kızlar bu elbise tarzında düğünde giyilebilecek uzun yerlere kadar uçuş uçuş bir elbise arıyorum 38 beden ve dekoltesiz
Eki Görüntüle 1088902
kızlar bu elbise tarzında düğünde giyilebilecek uzun yerlere kadar uçuş uçuş bir elbise arıyorum 38 beden ve dekoltesiz
Bende bu var 38 beden etekleri krep kumaş uçuş uçuş Eki Görüntüle 1088909 Eki Görüntüle 1088910
Eki Görüntüle 1088902
resimdeki tarza çok benziyor, etek duruşu, boynu hemen hemen aynı canım bu elbiseyi nişanımda bir kez giydim, kolyesi çıkabiliyor, şalı da var aynı kumaştan,beğenirsen fiyatı konuşuruz.Eki Görüntüle 1088902
Eki Görüntüle 1088902
Eki Görüntüle 1089137 bendede bu var cnm siyah uzun sifon elbise
Hemen hemen Bu model sadece kemer kismi farkli siyah 38 beden elbisem var ama fiyati 200 tl isterseniz foto eklerim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eki Görüntüle 1088902
FEVER marka elbise- boyu dize yakın
üzerimdeki fotosunu da yollarım mailine istersen canım.üzerimde görürsen modelini daha iyi anlarsın, tabi beğendiysen.
sağolun ama uzun yere kadar istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?