- 9 Ekim 2015
- 295
- 501
-
- Konu Sahibi sucurtaliyumuk
Küçük çerçevelere fotoğraf koyup süsleyebilirsinizKizlar dusunup dusunup bir care uretemedigim bir problemim var malesef... Benim evimin duvarlari hem cok kullanissiz hemde cok uzun... Salonumda keza ayni şekilde... Dikdortgen sekilli.. Televizyonumun oldugu duvar bombos kaldi ve aşırı derecede gözüme batıyor. Ne kadar gozume batsada bi cozum bulamadim... Sizce bu duvara neler yapabilirim?
Cok sevinirim... Gerçekten çok tesekkur ederim...Ama genel olarak soyle anlatiyim.sizin duvarinizda eksik olan sey kesinlikle derinlik algisi.psikolojik olarak ihtiyaciniz olan sey gozunuzj rahatsiz eden.o yuzden benim onerim esyalariniza gore derinlik algisi bulunan duvar kagitlari grafik baskılar barindiran tasarimlar istiyor.fakat secim yaparken dikkat etmelisiniz tv nin arkasi cok kalabalok olursa tv izlerken gözleriniz yorulur.ben size birkac ornek gonderenilirim mumknse esya renk ve tarzinizi gorebilirsem. Ben icmimarm goruncr dayanamadim yazmak istedim
Bende begendim fotograflardan.....Benim duvarimin uzunlugu 7 metre kadar boyuda 3,5 metre falan var... Fiyatlari nasildi? Ne kadara cikarki tahminen acaba?Duvarınız için gerçekten de mimar arkadaşın dediği gibi duvar kağıdı yaptırabilirsin. Bende Yatak odama yaptırdım ve muazzam bir görüntü sağladım, istersen aldığım yerin adresini verebilirim.
Ooo bayaa bi varmış... Baktım şimdi bende... Teşekkür ederim.. Çok hoşuma gitti...Size yolladığım sehirli olan duvar kagidi verdiigniz ölçülere gore yapilirsa 700 tl civari tutuyor kuşe kagida baski.baya renkli oluyor. Bi siteden bulmuştum bende onu
Çok teşekkür ederim... :)Benim yaptırdığım yer en uygun olanı çok araştırdım ve kendi duvarınıza uygun şekilde ölçüm, seçim yapabilirsiniz. ...adresi size yardımcı olacaktır. Birde sizden gelenler sayfası var yaptıranlar resimler atmışlar çok harika görünüyor.