Uzun Covid bu mu? Geçirenlerden yorum rica ediyorum. 🙏

37.3 yüksek ateş mi oluyor

Bu birkaç ay sonra düzeldi bende. Bunak gibi olmuştum. Beyin sisi terimini covidle öğrenmiş oldum.
Annemler de böyle olmuşlardı yemekleri yakıyorlar anahtar kaybediyorlar vs vs . Bende de şöyle oldu oğlum tehlikeli birşey yapıyor mesela ben onu tutamıyorum reflekslerim yavaşladı sanki çok üzgünüm ben ya

Yok benimki hatırlayamama, konsantre olamama. İsimler, akademik bilgiler vs şeyleri hatırlayamıyordum. Stres faktörü de sebep olmuştur buna tabii.

Yok benimki hatırlayamama, konsantre olamama. İsimler, akademik bilgiler vs şeyleri hatırlayamıyordum. Stres faktörü de sebep olmuştur buna tabii.
Marketten bir ürün aldım kasaya geldim skt bakıyorum hangi aydaydık hangi yıldaydık böyle kaldım Kasiyere sordum birde kadın şaşırdı . Annemler 6 ay sürer diyorlar yaaa

Korona testim negatif ama on beş gün öksürdüm. Artık karnım ağrıyordu oksurmekten. Yaşım 34. Belki kovit sonrası enfeksiyon olabilir. Artık hastalıklar da bir garip bir yapistimi bırakmıyor bence.

37.3 yüksek ateş mi oluyor
Ama bahsettiğiniz sıcaklık ateş değil, yani normal vücut sıcaklığı değil mi?
37.3 yüksek ateş değil tabii ki. Ama ateşi yok da değil.

Normalde 37'ye kadar normal biliriz ya, kulaktan ölçerken bu sınır 37.5'muş. Yani 36.7 - 37 arasında seyrediyor ateşi aslında. Ki buna normal sıcaklık denebilir. Sağolsun buradaki arkadaşlar yazdı da öyle fark ettim. Öksürüğü de bugün daha iyi. Kontrol amaçlı kan tahlili yaptıracağız yine de.

İnşallah hiçbirimizde hasar bırakmaz.

Aşı yanetkisi olabilir belki de. Herkesin vücudu bir değil sonuçta.
Yan etki olarak böyle belirti varmi acaba? Bi Dr sorsaydınız.

mutlaka magnezyum kullanın aynı sizin gibiydim covid sonrası kanda mg normal çıkabilir ama siz yinede kullanın bakın çok işe yarayacak

Ateşi yok annenizin
37.3 ateş değildir
Vücut ısısı sabit değildir, vücut ısısını sürekli ayarlamaya çalışır, hırka giyersin 37 den 37.3 e çıkar, tişört giyersin 37.3 ten 37 ye düşer, baharatlı yersin oynar, tuvalete sıkışırsın oynar, gerilirsin oynar, uyurken farklıdır ısı uyanıkken farklı gibi gibi…..2-birimlik oynama düşük yada yüksek ateş değildir. Ama sizin sürekli ateş kontrol etmeniz de sağlıklı değil, 3 birim oynadığında eyvah ateşin çıkmış derseniz kadının ateşi stresten çıkar. Sürekli ölçmeye gerek yok gerçekten çıkarsa ateşi anlamaması mümkün değil zaten.
Kovit sonrası yada esnasında başka enfeksiyon görülmesi sık oluyor, gidin bir hastaneye kontrol edilsin sonrada herşey yolunda gibi yaşayın ki yoluna girsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…