Bildiğiniz uzun bir felsefe kitabı varmı ? :26: Yani bir biyografi romanı gibi ama hayata dair dersler veren hayatın anlamını anlatan bir kitap ama aynı zamanda bir hayatıda anlatmalı aslında yazar kendi ağzından anlatsa çok güzel olur. İnternetten bakıyorum aradığım gibi bir kitap karar veremedim.Felsefeye çok ilgi duyuyorum kitap okumayıda seviyorum ama bu tarzda olmalı. Varmı sizin bildiğiniz böyle bir roman ??
Yok yok okumadım bunu mutlaka alıcam o zamanben de sofi'nin dünyası diyecektim ama felsefeye ilgin varmış okumuşsundur büyük ihtimalle.
Çok teşekkür ederimSofi'nin Dünyası tüm felsefe tarihinin bir özeti gibidir. Eğer ilgili isen severek okursun ki ben 2 defa okudum bu kabus kitabı
İrvin Yalom'un yazdığı ''Nietzsche Ağladığında''. Nietzsche'nin felsefik bakışı ile ilgili bir roman, biyografik özelliği var.
Nietzsche'nin kendi yazdığı kitaplar var ama tam olarak ilgini çeker mi bilmem zira kendisi depresif bir felsefecidir ve saptamaları çok
çarpıcıdır.
Sonra mesela Paulo Coelho'nun kitapları direkt felsefeyi anlatmaz ama hikayelerinden yaptığın çıkarımlar hep felsefiktir. Herşeyden
güzeli de olay kurguları çok iyidir. Seni içine çeker ve düşünmeye sevkeder, sürükleyicidir.
Sen bunları bir değerlendir, beğenmezsen başka kitaplar öneririm sana.
İyi okumalar.
Emine Senlikoglu'dan Maria ve Hiristiyan gulu
Kesinlikle Sofi'nin Dünyası diyorum, ortaokulda ve sonra lisede tekrar okuduğum bir kitap.
Ayrıca İrvin D.Yalom Nietzsche Ağladığında benim favori kitaplarımdan bir tanesidir.
Deliliğe Övgü Erasmus
Böyle Buyurdu Zerdüşt Nietzsche
Thomas More- Ütopya....BU KİTABI DA KESİNLİKLE OKUMALISIN EĞER FELSEFEYE İLGİN VARSA:)
KAFKA-Dönüşüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?