- 25 Haziran 2017
- 216
- 81
- 98
- Konu Sahibi minikorganizer
-
Bencede denk gelmiş hiç üzülmeyin pes etmeyin regli den sonra tekrar niyetlenin inşallah herşey gönlünce olsunBenim işlemiş olduğum büyük bir günahım var tövbe ettim sürekli olarak ve namaza başlama kararı aldım normalde namaz kılan biri değildim ama artık başlamak için heveslendim az önce tam abdestimi aldım aldıktan hemen sonra regl oldumsizce Allah bu günahımın sonucunda beni huzurunda görmek istemedi mi kendimi çok kötü hissettim
Bahane ararken ben . Her şeye bu kadar anlam yüklemeyin döngü zamanınız regl olmuşsunuz işte bitince kılarsınız namazınızıBenim işlemiş olduğum büyük bir günahım var tövbe ettim sürekli olarak ve namaza başlama kararı aldım normalde namaz kılan biri değildim ama artık başlamak için heveslendim az önce tam abdestimi aldım aldıktan hemen sonra regl oldumsizce Allah bu günahımın sonucunda beni huzurunda görmek istemedi mi kendimi çok kötü hissettim
Regl olmama yaklaşık bi 10-15 gün daha vardıEğer bir probleminiz yoksa tahmini ne zaman regl olacağınız bellidir.
Bu kadar anlam yüklemeye gerek yok.
Bitince tabi kılacağım bahane falan değil eğer bu kadar düşünmüyor olsam gelip de burada sormazdım elbet regl olmama 10-15 gün daha vardı o yüzden sordum teşekkürlerBahane ararken ben . Her şeye bu kadar anlam yüklemeyin döngü zamanınız regl olmuşsunuz işte bitince kılarsınız namazınızı
Olabilir şu an stresli bir dönemden geçiyorsunuz öne gelebilir geriye gidebilirRegl olmama yaklaşık bi 10-15 gün daha vardı
Aslan burcu musunuzBen olsam bunu şöyle yorumlardım sanırım, tam namaz kılacakken allah kılmama gerek olmadığını gösterdiben sanmıyorum allahın böyle kinci olup intikam alacağını
Stres, beslenme ya da başka bir hastalıkta olabilir. Kendinize acı çektirmek için bu düşünce yapısındaysınız bilmem. Fazla dramatize ediyorsunuz.Regl olmama yaklaşık bi 10-15 gün daha vardı
Bildiniz yükselenim aslanAslan burcu musunuzçok güzel bir yorum ya
Stresten erken ve ya geç olabilir. Siz tüm dini temelinizi tekrar bir gözden geçirin. Allah kul ile restleşme, işte dalga geçme , ne bileyim mesaj verme gibi insani basitlikte yorumlarda olabilir mi ? Stresten adet olmuşsunuz hepsi bu ! ben bi arada ayın 22 gününü adetli geçirdim dr a gittim testler verdim kanser olabilirsin dendi, daha da gerildim. Allah beni üzüyor demedim bi defa aklıma dahi gelmedi , biraz mantık !Regl olmama yaklaşık bi 10-15 gün daha vardı
Ne alakası var yahu reglin belli zamanı vardır yani namaza başlamaya karar vermeseniz de yine olacaktınız. Regliniz bitince başlarsınız hem kesintiye uğramamış olur. Şimdi başlayıp 2 gün sonra olsanız yine aynı şey olcaktı. Böyle daha iyi olmuş bence. Böyle beni sevmiyo mu tarzında vesveselere kulak asmayın. Allah affedicidir. Önemli olan günahsız olmak değil çünkü insanız bu mümkün değil. Önemli olan ders alıp samimi bir şekilde pişman olup tövbe etmek. Aksi olan düşünceler, yani "ben affedilmem, ben kimim ki ibadet edeyim çok suçluyum namaz kılsam da işe yaramaz" tarzındaki düşünceler şeytanın vesvesesidir. Kulak asmayın regliniz bitince verdiğiniz kararın arkasında durun.Benim işlemiş olduğum büyük bir günahım var tövbe ettim sürekli olarak ve namaza başlama kararı aldım normalde namaz kılan biri değildim ama artık başlamak için heveslendim az önce tam abdestimi aldım aldıktan hemen sonra regl oldumsizce Allah bu günahımın sonucunda beni huzurunda görmek istemedi mi kendimi çok kötü hissettim
eğer regl olmana daha 10-15 gün varsa temizlendikten sonraki 15 gün içinde adet olduysan bu özür oluyor.Regl olmama yaklaşık bi 10-15 gün daha vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?