• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun Adam'a çelme takmak

Ben de hiç görmedim kapalı hanımlarımıza laf atıldığını, hakaret edildiğini ziraa o olaylar islam düşmanlığı değildi, her kapalıyı akp li sanıp saldırma hiç değildi her neyse konu bu değil. Körüne körüne bağlanmak, hiçbirşeyi sorgulamamak, Başbakana ya da başka birine fanatikçe bağlı olmak şahsen benim anlayacağım şeyler değil. İyisiyle kötüsüyle sorgulanmalı bir insan her yaptığı doğrudur denilmemeli ve o uzun adamlar olağanüstü varlıklar değil sizden bizden biri. Bir hatası varsa söylenecek elbet.

Vallahi benim bulundugum yerde başörtülü bayanlara ayrı bir saygı duyuluyor.
hala da öyle ciddiyim.
ben hiçbir zaman başörtüsü kafasından sökülüp atılmış bir kadın görmedim :26: ha bir tek üniversitede okula girmeden önce başını açıp girerlerdi ki zaten onda da ayrı bir giyinme odası vardı oraya girip açıp çıkarlardı. biraz zaman sonra da yönetmelik çıktı herkes serbest girdi okula.

yani bu olaylar nerede yaşanıyor diye gerçekten çok merak ediyorum. zaten eskiden açık kapalı diye bir şey de bilmezdik.
ne hikmetse son yıllarda çıktı ortaya bu başörtülü bacım meselesi :ssz:

Uzun Adam kim yahu, sanki ölümsüz bir kahraman...Elbette ölecek, ha bugün ha yarın.

Benim gözümde saygı duyulası hemen hiç bir iş yapmadığı gibi milleti de paramparça etmiştir. Kapalısı, açığı, gezicisi, kürdü, alevisi, sunnisi, çerkezi her şeyi birbirine katmıştır.

Filistin, Suriye çocukları için timsah göz yaşları dökenler Berkin için "oh olsun" tarzı mesajlar atabiliyorsa gözümde insaniyet namına hiç bir emare taşımıyorlar. Burada da görüyoruz ki vicdanın islamisi falan yok. Vicdan dinde değil insanda aranıyormuş. Ayrıca benim dinime hiç bir siyasi malzemenin öncü olmaya hakkı yok. Sanane benim namazımdan başörtümden, ne giriyorsun Allah ile arama da diyemiyor kimse. Nedir yani Uzun Adam ölse insanlar sahipsiz mi kalacak?
Ne büyük hakaret dinime, yaradana..Peygamberlerimiz harici sıradan bir insanoğluna bu derece anlam yükleyenlere üzülüyorum.

Uzun Adam kim yahu, sanki ölümsüz bir kahraman...Elbette ölecek, ha bugün ha yarın.

Benim gözümde saygı duyulası hemen hiç bir iş yapmadığı gibi milleti de paramparça etmiştir. Kapalısı, açığı, gezicisi, kürdü, alevisi, sunnisi, çerkezi her şeyi birbirine katmıştır.

Filistin, Suriye çocukları için timsah göz yaşları dökenler Berkin için "oh olsun" tarzı mesajlar atabiliyorsa gözümde insaniyet namına hiç bir emare taşımıyorlar. Burada da görüyoruz ki vicdanın islamisi falan yok. Vicdan dinde değil insanda aranıyormuş. Ayrıca benim dinime hiç bir siyasi malzemenin öncü olmaya hakkı yok. Sanane benim namazımdan başörtümden, ne giriyorsun Allah ile arama da diyemiyor kimse. Nedir yani Uzun Adam ölse insanlar sahipsiz mi kalacak?
Ne büyük hakaret dinime, yaradana..Peygamberlerimiz harici sıradan bir insanoğluna bu derece anlam yükleyenlere üzülüyorum.

Her kelimesine imzamı atıyorum...

O değil de bu uzun adam muhabbeti nerden çıktı ?
Vaktiyle Demet Akalın'ın İ.K.'dan sözederken kullandığı bir tabirdi.
Hatta seni seviyorum uzun adam diye billboard bile yaptırmıştı.
Direkt aklıma onları getiriyor,büsbütün kötü çağrışım yapıyor:)

uzun adam lafından tiksindim artık.çocuklarım epey boylular.artık onlara bu kelimeyi kullanamaz oldum:50:

uzun adam rte ye yazılmış bir şiir abla:1: kalbin dayanacaksa youtube da var dinleyebilirsin, ben henüz sonunu getiremedim....

uzun adam rte ye yazılmış bir şiir abla:1: kalbin dayanacaksa youtube da var dinleyebilirsin, ben henüz sonunu getiremedim....

Ben de merak ediyordum kaç gündür iyi oldu okuduğum. 2.34 te bıraktım. Gitmiyor. Feci olmuş..

Sen vazgeçmeyensin Uzun Adam!

Toplayan, birleştiren, bitiştiren ve asla kapı dışında bırakmayan… Davet eden, buyur eden, kollayan, destek olan, yer açan, halden anlayansın Uzun Adam… Omuzladığın Kubbenin altında hepimize, her birimize de yer var, bilirsin, tanırsın bizi… Belki yorgunuz, belki küskün ve kırık, belki eksik, belki hatalıyız, ama biz buyuz işte! Şimdi sen, terketmezsin bizi sanırım, bırakmazsın, dışlamazsın sanırım. Çünkü sende gayret var, sende sevgi, sende devlet, sende gaye var Uzun Adam… Sende Yusuf Peygamberin, kendisini kuyuya atan öz kardeşlerini affedişinden bir pay var… Sende Yunus Peygamberin geride bıraktığı milleti için titreyerek telaş duyan kalbinden bir damar var, bırakamazsın, vazgeçemezsin Sen! Sen’de Hz.Meryem’in saçlarından bir tüy var, haklı ve masum olduğun hallerde bile tutmak zorunda olduğun bir susma orucu var… Sende “Müminler ancak kardeştir” ayetini okuyan Hz.Peygamberin vasiyyeti var…

(bilmeyenler için)bu o uzun adam yazısının hayretle okuduğum son satırlarından. ne bileyim insan kendini bu kadar övemez kaldı ki bir siyasiyi nasıl övüyor?övgüyü bile geçmiş aslında:26:.
şunu buraya kopyalarken bile tuhaf oldum :26:

Son düzenleme:
Sen vazgeçmeyensin Uzun Adam!

Toplayan, birleştiren, bitiştiren ve asla kapı dışında bırakmayan… Davet eden, buyur eden, kollayan, destek olan, yer açan, halden anlayansın Uzun Adam… Omuzladığın Kubbenin altında hepimize, her birimize de yer var, bilirsin, tanırsın bizi… Belki yorgunuz, belki küskün ve kırık, belki eksik, belki hatalıyız, ama biz buyuz işte! Şimdi sen, terketmezsin bizi sanırım, bırakmazsın, dışlamazsın sanırım. Çünkü sende gayret var, sende sevgi, sende devlet, sende gaye var Uzun Adam… Sende Yusuf Peygamberin, kendisini kuyuya atan öz kardeşlerini affedişinden bir pay var… Sende Yunus Peygamberin geride bıraktığı milleti için titreyerek telaş duyan kalbinden bir damar var, bırakamazsın, vazgeçemezsin Sen! Sen’de Hz.Meryem’in saçlarından bir tüy var, haklı ve masum olduğun hallerde bile tutmak zorunda olduğun bir susma orucu var… Sende “Müminler ancak kardeştir” ayetini okuyan Hz.Peygamberin vasiyyeti var…

(bilmeyenler için)bu o uzun adam yazısının hayretle okuduğum son satırlarından. ne bileyim insan kendini bu kadar övemez kaldı ki bir siyasiyi nasıl övüyor?övgüyü bile geçmiş aslında:26:.
şunu buraya kopyalarken bile tuhaf oldum :26:

En doğrusunu Rabbim bilir ama bu cümlelerle dinden çıkılır yani.Ne demek Hz.Meryem'in saçından tüy ? Peygamber vasıfları koymuşlar resmen.

Köşe yazarının methiye düzmede üstüne yok.Ne diyelim sonsuz sevgisi mübarek olsun.

Konuyu geziye getirip, katılanları islamiyet düşmanı ilan edeni de esefle kınıyorum.
Annem ve ailemde kapalı olan hiç bir kadına şimdiye kadar kimse hakaret etmedi saldırmadı.

Son düzenleme:
Back