Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleriüzüm çekirdeği yağı?
3'ünü karıştırdığın yağ karışımıyla dacee masaj mı yoksa küç yiyip adaçayı içip küç yağıyla da masaj mı yapıyosun bu 3'ü gayet iyi sonuç veren bitkiler fakat şöyle daha iyi olabilirdi diye düşündüm sadece fikir
küçyağı,rezene yağı,keten tohumu yağı kombiinasyonuyla masaj
adaçayı ve şerbetçi ile çay şeklinde de olabilir etkisini daha çabuk görürsün bi ara bende çay may içtim de hergünhergün çay içilmiyoda masaj alışkanlık kazanınca oluyo telkin müziğinede başlayabilirsin bak oda işe yarıyor şaka maka
günde 2 kere küç yiyorum, 1 bardak adaçayı içiyorum, küç yayığla masaj yapıyorum, sanki bugün bir dolgunluk var ölçü olarak 1 hafta 10 sonra ölçerim demiştim başlarken öle yapıcam.
sanırım bu yöntemi bırakıcam çünkü 9 gündür büyük tuvaletimi kanamalı yapıyorum bağırsaklar küçten zedelendi galba halbuki kaliteli ve öğütülmğş olanını kullanıyordum.