Üzülüyorum.. ne yapmaliyim ??

Lockam46

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2014
3.165
2.263
333
Merhabalar ,ben hamileligim boyunca, kakao yağı ve badem yagi kullandım . Catlaklari önlemek adina. Ama faydasi olmadi kizlar.. bir tanıdığım, bunun tek çöZümü lazer dedi. Ama ne kadar doğru? Yaptiran var mi aranizda. Ya da bu konuda geniş bilgi sahibi olan.. ? Baya kafama takiyorum. Yardim eder misiniz ?? :/

Dogum yaptin mi? Bu catlak isi irsibirsey.. annende varsa sendede oluyor genelde..

daha ne doğum yaptım ne birşey. bir sürü çatlağım var sıska birşeyim üstelik. genetik bu durum sanırım

Dogum yaptin mi? Bu catlak isi irsibirsey.. annende varsa sendede oluyor genelde..
Doğum yapali 5 ay oldu. Ilk zamanlardaki gibi değil elbette. Gözle görülür catlaklarim azaldi. Ama aynaya baktığımda hala beni rahatsiz eden kismi var.. kremler işe yaramadi. Belki çözümdür diye bilgi almak icin konuyu actim :/
Bu arada evet annemin cok catlagi var. 2 çocuk sahibi halbuki...

daha ne doğum yaptım ne birşey. bir sürü çatlağım var sıska birşeyim üstelik. genetik bu durum sanırım
Evet benim doğumdan evvel de vardi. Onlar ergenlikten kalma maalesef. Onlarin üstünede bir de doğum catlaklari bindi işte.. :///

Evet genetik canim ya oluyor ya olmuyor :) helebi dogum yap saglicakla bebisi kucagina al.. zamanla aciliyor o catlaklar.. lazer meselesinde bi bilgim yok maalesef

Bizim ailede hic kimsede catlak yok ben hamileyken ne paralar harcadim kremlere ama bildigim yariklarim vat.47 kilo almamla alakalida olabilir hamileligimde.
Ciltle alakalida olebiliyor ergenlikten kalma bacaklarimda beyaz ince catlaklarda var

Bizim ailede hic kimsede catlak yok ben hamileyken ne paralar harcadim kremlere ama bildigim yariklarim vat.47 kilo almamla alakalida olabilir hamileligimde.
Ciltle alakalida olebiliyor ergenlikten kalma bacaklarimda beyaz ince catlaklarda var
Nee nasil yanii. 9 ayin sonunda siz 47 kilo mu almistinz ?? :O

evett.50 ile hamile kalip 97 ile dogum yapmıştım.sorsaniz 12 kilodan fazla almayacagim diyordum
Allah Allah nasil o kadar cok aldiniz. Valla ilk defa duydum bu kadar kilo alanini k.bakmayin. ondan çok şaşırdım. Ben kendime diyordjm çok kilo aldim diye :)) 17 kg almıştım bende..

Ben de bol çatladım

Hatta doktorlar kasları da güçlü ama bu kadar neden çatladı ki kilo da almadı çok diye dedikodu yaptılar sezeryan esnasında

Çatlaklarım duruyor tabi ama eskisi kadar belirgin değil

Allah Allah nasil o kadar cok aldiniz. Valla ilk defa duydum bu kadar kilo alanini k.bakmayin. ondan çok şaşırdım. Ben kendime diyordjm çok kilo aldim diye :)) 17 kg almıştım bende..
Artik kendizi normal kilo almis sayabilirsiniz : )bende kendimde duymus gormus oldum.kocaman bir fil gibiydim : )dogal olarak catlaklarda yarik olmustu.falat dogumdan 6 ay sonra yine 50 kilo olmustum.tesellim bu oldu ; ))

kesin tedavisi yok diye bliyorum

Arkadaşım 32 kilo aldım demişti de ben şok olmuştum. Verebildiniz mi kiloları?

Canim catlaklarim diyip seviyorum ben onlari. Vucudumdan cikan mucizenin kaniti onlar. Neden yok etmek icin bu kadar ugrasayim ki? Ani olsun diye cektigim resimden, yazdigim yazidan hicbir farki yok.

Ben de bol çatladım

Hatta doktorlar kasları da güçlü ama bu kadar neden çatladı ki kilo da almadı çok diye dedikodu yaptılar sezeryan esnasında

Çatlaklarım duruyor tabi ama eskisi kadar belirgin değil
Ne kadar oldu doğum yapalı?

Artik kendizi normal kilo almis sayabilirsiniz : )bende kendimde duymus gormus oldum.kocaman bir fil gibiydim : )dogal olarak catlaklarda yarik olmustu.falat dogumdan 6 ay sonra yine 50 kilo olmustum.tesellim bu oldu ; ))
:))) tebrikler ..

Ne kadar oldu doğum yapalı?

7 yıl

Annem doğum yapalı da 37 yıl oldu onunkiler de duruyor

Bu arada bence sorun değil

Yani eşim çatlağımı görüp başka hatunları düşünecekse güle güle derim de zaten vücudum hiç bir zaman kusursuz olmadı çatlaktan önce de fıstık gibi hatun değildim ki çatlak ile karalar bağlayayım

Onun dışında da bikiniden vs görünmüyor zaten aşağıya doğru çatlaklarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…