Doğum yapali 5 ay oldu. Ilk zamanlardaki gibi değil elbette. Gözle görülür catlaklarim azaldi. Ama aynaya baktığımda hala beni rahatsiz eden kismi var.. kremler işe yaramadi. Belki çözümdür diye bilgi almak icin konuyu actim :/Dogum yaptin mi? Bu catlak isi irsibirsey.. annende varsa sendede oluyor genelde..
Evet benim doğumdan evvel de vardi. Onlar ergenlikten kalma maalesef. Onlarin üstünede bir de doğum catlaklari bindi işte.. :///daha ne doğum yaptım ne birşey. bir sürü çatlağım var sıska birşeyim üstelik. genetik bu durum sanırım
Evet genetik canim ya oluyor ya olmuyor :) helebi dogum yap saglicakla bebisi kucagina al.. zamanla aciliyor o catlaklar.. lazer meselesinde bi bilgim yok maalesefdaha ne doğum yaptım ne birşey. bir sürü çatlağım var sıska birşeyim üstelik. genetik bu durum sanırım
Nee nasil yanii. 9 ayin sonunda siz 47 kilo mu almistinz ?? :OBizim ailede hic kimsede catlak yok ben hamileyken ne paralar harcadim kremlere ama bildigim yariklarim vat.47 kilo almamla alakalida olabilir hamileligimde.
Ciltle alakalida olebiliyor ergenlikten kalma bacaklarimda beyaz ince catlaklarda var
Nee nasil yanii. 9 ayin sonunda siz 47 kilo mu almistinz ?? :O
Allah Allah nasil o kadar cok aldiniz. Valla ilk defa duydum bu kadar kilo alanini k.bakmayin. ondan çok şaşırdım. Ben kendime diyordjm çok kilo aldim diye :)) 17 kg almıştım bende..evett.50 ile hamile kalip 97 ile dogum yapmıştım.sorsaniz 12 kilodan fazla almayacagim diyordum
Artik kendizi normal kilo almis sayabilirsiniz : )bende kendimde duymus gormus oldum.kocaman bir fil gibiydim : )dogal olarak catlaklarda yarik olmustu.falat dogumdan 6 ay sonra yine 50 kilo olmustum.tesellim bu oldu ; ))Allah Allah nasil o kadar cok aldiniz. Valla ilk defa duydum bu kadar kilo alanini k.bakmayin. ondan çok şaşırdım. Ben kendime diyordjm çok kilo aldim diye :)) 17 kg almıştım bende..
kesin tedavisi yok diye bliyorumMerhabalar ,ben hamileligim boyunca, kakao yağı ve badem yagi kullandım . Catlaklari önlemek adina. Ama faydasi olmadi kizlar.. bir tanıdığım, bunun tek çöZümü lazer dedi. Ama ne kadar doğru? Yaptiran var mi aranizda. Ya da bu konuda geniş bilgi sahibi olan.. ? Baya kafama takiyorum. Yardim eder misiniz ?? :/
Arkadaşım 32 kilo aldım demişti de ben şok olmuştum. Verebildiniz mi kiloları?Bizim ailede hic kimsede catlak yok ben hamileyken ne paralar harcadim kremlere ama bildigim yariklarim vat.47 kilo almamla alakalida olabilir hamileligimde.
Ciltle alakalida olebiliyor ergenlikten kalma bacaklarimda beyaz ince catlaklarda var
Ne kadar oldu doğum yapalı?Ben de bol çatladım
Hatta doktorlar kasları da güçlü ama bu kadar neden çatladı ki kilo da almadı çok diye dedikodu yaptılar sezeryan esnasında
Çatlaklarım duruyor tabi ama eskisi kadar belirgin değil
Artik kendizi normal kilo almis sayabilirsiniz : )bende kendimde duymus gormus oldum.kocaman bir fil gibiydim : )dogal olarak catlaklarda yarik olmustu.falat dogumdan 6 ay sonra yine 50 kilo olmustum.tesellim bu oldu ; ))
Evet 6 ay sonra yine 50 kiloydum.Arkadaşım 32 kilo aldım demişti de ben şok olmuştum. Verebildiniz mi kiloları?
:))) tebrikler ..
Ne kadar oldu doğum yapalı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?