- 30 Nisan 2023
- 1.425
- 1.488
- 31
- Konu Sahibi Sofiasofia
Herkese merhaba, aslında size çok mahrem bir konumdan bahsetmek istiyorum ve çoğu kadının benim gibi oldugunu cogu kişinin de yadırgayacagını biliyorum. Öncelikle kökenim dogu ve pcos (tüylenme yapıyor) hastasıyım. Saclarımın dogal rengi bile koyu siyahtır. Neyse bir de beyaz tenli olunca yıllardır tüylerimle hep bogustum. Yani lazer öneren olacak gittim, bacaklarımda baya etkili oldu ama esas konuya geleyim ben bu tüylenme ve vücudumda zayıf da olsa geçmeyen selülitler bir de özel bölgemi yıllarca çok tıraş ettim, bu da kötü etkiledi. Yani toplayınca aydınlıkta sevişemeyen bir kadınım. Oysa kendimi çok seviyorum eşimi seviyorum sevişmelerimizde iyi. Ama en fazka loş ortamda sevişebiliyorum cunku tüylerim dikkat çekicek ya da her seferinde en ince yerleri alma derdine girsem çok yorucu. Lazer deseniz her tüye etki etmiyor. Hani diyeceksiniz tüy olshn boşber ama sanki erkek gibi dünyaya gelmişim ya. Hastalıkta etkiliyor biliyorum. Eşim asla ısrar etmedi sen nasıl istersen dedi. Cinsel hayatımız çok iyi. Ama ne biliyim daha özgüvenli bir kadın olmak isterdim. Eşimin beni beğendiğini sevdiğini biliyorum ama niye böyle bi tabum var, niye bunu aşamadım yıllardır, hani bana boşver diyen olacak ama benim gibi olanlar varsa beni anlayacaklar bence. Kendime güvenim tamdır başka konularda sadece bu konuyu 30a yaklasıcam hala aşamadım.
Son düzenleme: