Ben kınalı saçı açıp küllü sarı yapabildiysem siz boyalı saçı muhakkak açarsınız :) Ben 3 kez kınaladığım saçımı 3 gün üst üste oreal kullanarak açtım. yalnız açmadan katı kıvamlı hindistan cevizi yağı ile yağlayıp 1 saat beklettim. İlk gün 1 saat kadar sonraki gün 30 dakika sonra 25 dakika tuttum. Hindistan cevizi yağını asla ihmal etmedim oreal kullanırken. Sonra bi kaç kez organik boyalarla boyadım ama hafif turunculuk hep kalmıştı malesef. En son olarak garnier koyu sarı ile syoss un 8.1 nin içine igora nın 0.22 ( turunculuk azaltıcı bi boya) fındık kadar kattım. Şu an küllü sarı mı desem küllü sarı mı desem :) saçlarım var. Şu an yağ sürdüm bakım için yıkayayım foto koyarım
teşekkür ederim canım ama ben hiç oreal kullanmadım nasıl yapıldığnı bilmiyorum. zytinyağı kullansak olmazmı karışımlarında nasıl yapıldığını bilmiyorum cesaret edemiyorum
Karışım yapmanıza gerek yok. Palette nin saç açıcısı var pudralı olan. o pudra oreal zaten. Karıştıracağınız malzeme içinde hazır. Zeytinyağı sürüp yıpratmayan bi arkadaş vardı. Ama ben forumlarda hindistancevizi yağı dediği için onu kullandım ve onca açıcıya rağmen az yıprattim.Siz hiç karamsar olmayın. Çok kolay gerçekten. Boya yapıyorsanız açıcıda yaparsınız. Ama sakın bir kerede sonuç elde ederim demeyin. Bi de o açıcıdan sonra muhakkak iğrenç turuncu olacak saçlarınız. Panik olmayın benimkisi iğrennçç bi renk olmuştu 3 açıcıdan sonra bak ekleyeyim fotosunu :)
Eki Görüntüle 665689
Ben işi bilmediğim için bi süre böyle gezdim:) Eğer böyle gezmek istemiyosanız mutlaka küllü bi renkle boyayın ki turunculuk kapansın. Hatta çok az 0.22 igorada katın baya baya küllü oluyor. Bakmayın son halimi telle çektim net değil
üç gün üst üste oreal mi yaptın
bende dün karar verdim önce biraz bakım yapacağım sonra acık kahve tonuna boyayıp biraz bekletip sonrasında yavaş yavaş boyayla açayım diyorum ama
senın yaptığında aklımda kaldı orealden ne kadar sonra tekrar boyadın
birde en son hali ilk sayfadaki gibimi
peki hint kınasıda açılırmı böyle..
ben saf bi sarı küllü kumral tonu istiyorum dorelikten uzak..daha önce normal kınayı açmıştım ama hint kınası korkutuyo beni..istediğim gibi olmassa maffolurum..haklısınız bi tutamında deneyeyim saçımın
ilk açıcıda koyu bakır elde ettiyse açan arkadaş sen de bi kaç açma işlemiyle istediğin rengi elde edersin diye düşünüyorum. Gazan mübarek olsun :)
Ayyyyy... Çok heyecanlandım bak şimdi :)Aslında herşey bitlenmemle başladıAnasınıfı öğretmeniyim ve haziran ayında okulun en son günü karneleri dağıtırken saçında bit olduğunu bildiğim halde minik öğrencimle sarılmalar öpüşler koklaşlar fotoğraf derken olan oldu:) Tabi ben psikopata bağladım birsürü losyonlar şampuanlar kurtuldum ve oreal li saça bit gelmediğini duydum:) O gazla gidip saçıma gölge attırdım
Eki Görüntüle 623243 Eki Görüntüle 623243
Aslında fena olmadı hoştu ama kalın kalın paketlendiği için dipler çizgili çizgili zebra gibi oldu sanki. hoşlanmadım o görüntüden. İnce paketlense üzerine boya yapılsa renkler arası daha yumuşak bi geçiş olurdu ve rahatsız etmezdi sanırım. Bende yıpranmasın diye...!bir daha boyamadım ama dipler iyice çıkıncada birazda yıprandığı için kına yakmaya karar verdim :) ve gerçekten çirkin bi renk oldu
Eki Görüntüle 623252
sonra 2 kez daha kına yaktım 1 ay içinde.kınanın içinede alman taşı kattım. üzerinede amonyaksız garnier ve bitkisel bi kaç boyaylar 4-5 kez boyadım. ama renkleri çok değişmedi. kızıllık koyulaştı boyalar çok az fark ettirdi
Eki Görüntüle 623254
Evet saçım çok sağlıklı oldu kınayla ama çok sıkıldım renginden. Bi de yakışmadı sanki bana daha esmer gösterdi gibi. Taktım kafaya rengini açmayı. Ve arkadaşlar toplamda bir haftada 1er gün arayla 3 kez açma (2si orealle biri krem boya açıcı ile) 2 kez boyama yaptım. işte sonuç
Eki Görüntüle 623255 Eki Görüntüle 623256
ve ben huzurlarınızda saçlarıma bugüne kadar ettiğim tüm hakaretlerden, çok cansızlar, kedi tüyü gibiler, bunları boyatsam dökülürler azıcıklar vs. lafları için özür dileyirom. 1 haftada 3 kez açtığım 2 kez boyadığım saçlarım hala sağlam maaşallahhhh. Ama tabi ki üst üste kına yaktığımdaki o ışıl ışıl hali yok ama yıpranmada pek yok diyebilirim. Kınası olupta açmak isteyen cesaret edemeyenlere cesaret verir inşallah :) Çünkü ben internetteki araştırmalarımda bu işin uzmanlarından kınalı saç açılmaz boyamaz yanar vs. şeyler duydum okudum. Oluyo arkadaşlar inanmayın bakınız ben
Gerçekten de kuafördekinden harika olmuş tebriklerBu arada artık asla kuaförlere güvenmiyorum. iyi sayılabilecek bi kuaföre açtırdım boyasız saçı hemde,,, ama yıprandı kuaför açınca. Ben evde 3 kez açıcı uyguladım kınalı saça arka arkaya o kadar yıpranmadı. Adamlar kezzaplamı açıyorlar anlamadım ki
Onlar nereden kar ediceklerine bakıyorlar yanlızca bunu geçde olsa ögrendim benHakikaten sanırım en adi malzemeleri kullanıyorlar.
Yazık günah demiyorlar hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?