Bu arada artık asla kuaförlere güvenmiyorum. iyi sayılabilecek bi kuaföre açtırdım boyasız saçı hemde,,, ama yıprandı kuaför açınca. Ben evde 3 kez açıcı uyguladım kınalı saça arka arkaya o kadar yıpranmadı. Adamlar kezzaplamı açıyorlar anlamadım ki
merhabalar. tebrik ederim saçların güzel görünüyor :) ben bişey sormak istiyorum. annemin saçlarında da kına var. dipleri de gelmiş durumda. şimdi boyatsa mı kına mı yaksak karar veremiyoruz. bi öneri verir misin nasıl yapabiliriz ?? koyu bi renk istiyo zaten. en fazla koyu kumral istiyoruz. ama dipleri var. nasıl yapabiliriz ?
merhaba, anasınıfı öğretmenlerinin kaderiMerhabalar meslektaşım:)) saçlarınız çok güzel olmuş... Çocuklara dayanamayıp öpüp koklayınca maalesef bende ara ara bitleniyorum ama çözümü on beş günde bir bit şampuanı ile yıkamakta buldum:)))
Benim saçımın öyküsü biraz uzun.. Yazın koyu kestane boyalı saçlarımı gaza gelerek palette açıcı ile açtım turuncu oldu , üzerine bal köpüğü boyadım dalga dalga çirkin bir renk oldu, çikolata kahve boyadım yine koyu oldu... Bu arada saçım yıprandı uçları Mısır püskülü gibi oldu... Daha fazla yanmasın rengi böyle kalsın ama bakım yaptırayım dedim... Kuzenim Brezilya fönü yaptırmıştı saçları çok olmuştu ve saça bakım yapıyor hemde düz duruyor ( ki saçlarım düzdür ben bakım olsun diye yaptırmak istedim) diye Brezilya fönü yaptırdım , saçlarım yandı kirpi gibi oldu... O kadar üzüldüm ki kıtır kıtır elimi sürdüğümde saç değil sanki dikeni tele dokunuyormuşsunuz gibi his ..... Çok moralim bozuldu parayla saçımı yaktım ... İki ay önce kına yaptım saçlarıma çok ii geldi... Kızıl kestane oldu saçlarım... Baya koyu renk... Diplerde çok olmasa da aklar var , maalesef dip boya yaptırmak zorundayım.. Kına çok zahmetli iki kez yaptım saçlarım baya toparlandı ama uçlar hala yanık... Geçen hafta koleston açık kahve boyadım üstüne , boya yapmak daha kolay oluyor... Açık kahve bayağı koyu bir renk bu arada... Diplerim koyu kumral ve ben kendi saçlarımı özledim... Uçlar koyu renk olunca dipler kumral çıkıyor saçım iki renk oluyor koyu rengi sevmiyorum ama mecburum...
size sormak istediğim saçlarım çok yanık uçları Mısır püskülü gibi iki ton kırılsa yeter bana kumral yapmak istiyorum , kına var saçlarımda sizce denemelimiyim ??? Teşekkür ederim....
Kınanın renginden memnunsanız kına elebtteki daha sağlıklı ve saçı besliyor. Ama rengini değiştirmek isterse çok zor oluyor kınalı saçı değiştirmek. Kınalı saçlardada kestane tonları elde ediliyor bildiğim kadarıyla. Bitkisel ürün satan bi internet markette görmüştüm. (logona markası) Eğe kumral tonları isterse tabiki boyaması gerekir ama boyamadan önce oreal le açması şart. Orealden başkası açmıyor kınalı saçı. Tabi oreal; boyasız saçı çok kolay, kınalı yeri çok zor açıyor. O nedenle oreal i önce kınalı olan kısma sürüp 30 dakika kadar bekleyin. Sonra diplerede sürün 5-10 dk daha bekleyin. Saç rengi açıldıktan sonrada boyayabilirsiniz istediğiniz tonlarda. Kınanın üzerine boya tam tutmuyor. Yani açma işlemi olmadan boyarsanız en fazla kızıllıkları olan daha koyu bir renk elde ediyorsunuz
ya zaten annem de sarı ya da daha farklı bi renk istemiyo. kendi saçi siyaha yakın koyu kahve gibi. kendi saçının bi iki açık tonuna boyayabiliriz. çikolata tonları falan olabilir. oreal'siz olmaz mı bu renkler ?
Olur aslında ben kınadan sonra boyadım ama hafif kızıllık mutlaka kalıyor. yani oreal olmadanda saçı bi iki ton değiştirirsiniz ama o hafif kızıllık her zaman kalacak.
o kızıllık problem değil, belki kızıl tonu bile boyamak isteyebilir. açık renkler değil yani. peki sen ne önerebilirsin ? çok teşekür ederim bu arada cevapların için :)
O zaman açık renklerden birine boyayabilir. Eğer saç rengini açmak istiyorsa mümkün olduğunca açık renk kullansın. Merak etmeyin kınalı saç çok fazla renk değiştirmiyor turunculaşmıyor oreal olmadıkça :) hatta ben bitkisel bi markanın 8n numaralı boyası ile boyadım bi miktar açılmış çok hoş bi kızıl kestane olmuştu
Tamam canım çok sağolasın :) o karar versin artık napıcağına. ben hepsini aktardım :) teşekkür ederim :)
merhaba, anasınıfı öğretmenlerinin kaderi
uçları yanıksa hiç denemeyin derim. kınalı saçı açmak çok zor gerçekten. ben 3 kez açıcı sürmeme rağmen turuncu oldu. ancak boyalarla turunculuğu azalattım. Zaten yeterince yıpranmış saça tekrar açıcı uygularsanız çok daha kötü olur bence. Ama bitkisel boyalar saça zarar vermiyor. Onlarla rengini kırmayı deneyebilirsiniz. watsons da var hem de fiyatı uygun tavsiye ederim
watsondaki bitkisel boyaların adı ne canım ??
Cesaretinden oturu seni tebrik ederim bir, ikincisi rengine bayildim sana da acayip cok yakismis canim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?