Sivilceli Ciltler Uzmandan onaylı maske tarifi :)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Ya kusura bakmayın, bendeki pompalı şişe o yüzden sıkımlık yazdım :KK70: begenmene sevindim :)

merhaba tekrardan ben :)) ya benimki su gibi bişi oluyo krem kıvamında değil acaba ürünü yanlış yada sahte mi aldım ki? yosun tozunun markasını ve fiyatını yazar mısın canım rica etsem ??? ben kutu içinde 7.5 tl ye aldım bugün başka bi aktara sordum kilosu 600 -700 tl civarı dedi aklım karıştı :KK64::KK64::KK64:

merhaba tekrardan ben :)) ya benimki su gibi bişi oluyo krem kıvamında değil acaba ürünü yanlış yada sahte mi aldım ki? yosun tozunun markasını ve fiyatını yazar mısın canım rica etsem ??? ben kutu içinde 7.5 tl ye aldım bugün başka bi aktara sordum kilosu 600 -700 tl civarı dedi aklım karıştı :KK64::KK64::KK64:
Sanirim yanlış almissin. Fiyatı çok yüksek doğru. 50 gramini 15 tl ye aldım ben. Koyu yeşil bir rengi var.

Sanirim yanlış almissin. Fiyatı çok yüksek doğru. 50 gramini 15 tl ye aldım ben. Koyu yeşil bir rengi var.

yüzümün neden kıpkırmızı olduğu anlaşıldı.benimki açık yeşil bi renk.ben eskişehir deyim hiçbir aktarda yoktu en son küçük bir aktardan almıştım :KK43:(( kutu içindemi alıyosun yoksa poşete mi tartıyorlar canım ?? çok soru sordum canım kusura bakma ama bu maskeyi yapmak istiyorum çok yararlıymışş

yüzümün neden kıpkırmızı olduğu anlaşıldı.benimki açık yeşil bi renk.ben eskişehir deyim hiçbir aktarda yoktu en son küçük bir aktardan almıştım :KK43:(( kutu içindemi alıyosun yoksa poşete mi tartıyorlar canım ?? çok soru sordum canım kusura bakma ama bu maskeyi yapmak istiyorum çok yararlıymışş
Yok canım ne demek istediğini sor, sıkılmam ben :) posete tartiyorlar. İnstagram hesabın varsa oradan bakabilirsin. Herseyini attım oraya. Buraya fotoğraf koymayı çözemedim henüz :) ben bundan başka maske kullanmıyorum. Karışımı kendim icad ettim :)

çok tşk ederim canım instagram hesabına nasıl erişicem ??? özelden yazabilirsin canım :KK66:

Kızlar alırken " spiriluna yosun tozu " diye isteyin. Çok koyu yeşil bi rengi var.

merhaba canım... bende sivilce problemi ile uğraşıyorum. zoretanin ilaç kullanıyorum şuan ve doktorun vermiş olduğu kremleri, burdan isim verebilirmiyim bilmiyorumda. burnumda siyah nokta var. sivilcelerim iri ve iltihaplıydı. suan sadece kızarıklıkları kaldı ama tedaviye devam ediyorum. bu maske nasıl olur acaba ? normalde cok güzel bi cildim vardı pürüzsüz ve parlak. birden bire böyle oldu. yanaklarım, çenem ve şakaklarımda bu problemi yaşıyorum

merhaba canım... bende sivilce problemi ile uğraşıyorum. zoretanin ilaç kullanıyorum şuan ve doktorun vermiş olduğu kremleri, burdan isim verebilirmiyim bilmiyorumda. burnumda siyah nokta var. sivilcelerim iri ve iltihaplıydı. suan sadece kızarıklıkları kaldı ama tedaviye devam ediyorum. bu maske nasıl olur acaba ? normalde cok güzel bi cildim vardı pürüzsüz ve parlak. birden bire böyle oldu. yanaklarım, çenem ve şakaklarımda bu problemi yaşıyorum

Merhaba :) Problemli bölgelerine bu maskeyi uygulayabilirsin. Aloe vera olduğu için herhangi bir alerjiye yol açmaz. Aloe vera izler üzerinde iyidir.

hhııııııııııııııııııııııııııı anladııııııııııııım pek maske yapmadığım için jargonum dar =))))))):oops: :KK48:

Merhaba arkadaşlar. Üzerinden uzun süre geçmiş ama merak ettim bende de çok fazla sihay nokta var ve gözeneklerim çok açık. Bir güzellik uzmanı siyah nokta ve gözenekler için vermişti bu tarifi ama o su katın demişti.

Kullananlar gözenek ve siyah noktalarda bir faydasını gördü mü?

X