uzman psikiyatri arıyorum anadolu yakasından

• Konu Sahibi Konu Sahibi 3452
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

3452

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2016
2
0
1
merhaba arkadaşlar,
benim abim evin tek oğlu, hiç çalışmıyor yiyor içiyor geziyor, hiç sormaz borcunuz harcınız varmı diye, ailemize hiç destek olmaz, çok konuşmaz, zorla konuşturuyoruz. evlenmekte istemiyor. kız arkadaşı falan da yok. benim evlenmem çok zor diyor. evimizde var çok şükür. kira falanda ödemeyecek. düğünü olsa düğünü babam yapacak. çok cesaretsiz annemi babamı çok üzüyor. abimin eve, bize kendine karşı sorumsuz tavırları evde huzursuz oluyoruz hepimiz. cübbeli ahmet hocanın cemaatlerine sohbetlerine gidiyor. bi yemekte küçük sohbet falan etsek hemen o günah bu haram başlıyor, camiden çıkmıyor. sürekli ahiretten konuşuyor bu dünyayı düşünmüyor geleceğini hiç düşünmüyor. yani hayata tek bi noktadan bakıyor, bilmiyorum nazardan mı böle sağlıklı mı düşenemiyor varmı böle etrafınızda yardımcı olur musunuz lütfen?

Giriği cemaat ortamlarında saydığı sevdiği bir abisi cemaat ortamından uygun bir kız önerse belki sizin değilde kendi ortamından birilerinin teşvik etmesi işe yarayabilir. Psikiyatrise gitmek istemeyecektir muhtemelen.. Umarım düzelir

Öncelikle teşekkürler ilgili görüşünüz için çalışmayan adama kim kız verir önce düzelmesi lazım evine karşı sorumlu olması lazım kimse istemez böyle bir kocasi olsun bu yaşta bilmiyorum sonumuz hayır olsun evin huzurunu kaciriyo babama çok üzülüyorum babam çok caliskandir böyle çalışkan sorumlu bir babanın böyle de sorumsuz bi oğlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…