• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üzgünümmm

Geçen ay evde çok daha koyu bir şekilde pozitifi gördüm %99 doğru test diyordu kan verdim negatif ben artık kendime şunu diyorum bu testleri almayı bırakıyorum artık beni çok üzdü nasıl söyleyeceğimi bile hesap etmiştim bir tanesi değil birkaç tanesinde gördüm bir de bir de hemen oluşmuştu
Aynen hayırlısı olsun

Bende çok çok açık renk gördüm bırde akşam üzeri yapıldı seyreldı belkıde dıgerını sabah ılk adet günü yapıcam ben hastanede çalışıyorum da sureklı betahcg vererek kimsenin ağzına laf vermek istemıyorum ondan kan vermedım çift görürsem verecegım 🙊
Mantıklı. Öyle yapın

Geçen ay evde çok daha koyu bir şekilde pozitifi gördüm %99 doğru test diyordu kan verdim negatif ben artık kendime şunu diyorum bu testleri almayı bırakıyorum artık beni çok üzdü nasıl söyleyeceğimi bile hesap etmiştim bir tanesi değil birkaç tanesinde gördüm bir de bir de hemen oluşmuştu
Bunu bir kaç yerde daha yazdım. Bence bu durum şikayet edilmeli. Sağlık bakanlığına ya da cimere şikayet edilmeli diye düşünüyorum. O kadar çok var ki yalancı pozitif veren testler. Yazık günah yani

Bunu bir kaç yerde daha yazdım. Bence bu durum şikayet edilmeli. Sağlık bakanlığına ya da cimere şikayet edilmeli diye düşünüyorum. O kadar çok var ki yalancı pozitif veren testler. Yazık günah yani
Değil mi aynen öyle :(

Gecen ay benimde öyle oldu birden oluştu resmen net 2. Çizgiydi heveslendım duygulandım ağladım gebe mıyım şimdi diye koştur koştur eşımle doktora gittik sonuç negatıf

Back
X