- Emoji Skoru
- 3
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi umutsuzvaka-1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 gün var dahaYok negatif adetinize kaç gün varki
Çok ıstedıgım ıcın ben öyle zannettım demek kiMaalesef ben de bir şey göremedim.
Yani çok açık bsey görüyorum ben sanki ama kırmızı çizgiler bile yalancı olabiliyorken direkt kan vermeniz en doğrusuÇok ıstedıgım ıcın ben öyle zannettım demek ki
Bende çok çok açık renk gördüm bırde akşam üzeri yapıldı seyreldı belkıde dıgerını sabah ılk adet günü yapıcam ben hastanede çalışıyorum da sureklı betahcg vererek kimsenin ağzına laf vermek istemıyorum ondan kan vermedım çift görürsem verecegımYani çok açık bsey görüyorum ben sanki ama kırmızı çizgiler bile yalancı olabiliyorken direkt kan vermeniz en doğrusu
Olur inşallah canım sadece gün aşırı düzenli ilişki yaşamaya dikkat edin.Çok ıstedıgım ıcın ben öyle zannettım demek ki
B tayinciyiz canım düzenli olmuyor maalesefOlur inşallah canım sadece gün aşırı düzenli ilişki yaşamaya dikkat edin.
İnşallah vardır canım insan olmasını ısteyınce kendını çok ızlıyor gerçekten bir rahat olabılsek her şey çözülecekAnladım canım. Benim de adet döngümün 19.gunu. iki gündür göğüs hassasiyetim var. En son kızımı emzirirken böyle olmuştum
Sızlama oluyordu süt olunca onun gibi miEvet öyle acele etmiyorum ama ben sadece göğüs hassasiyetim bir anda çıktı. En son kızımı emzirirken vardı dediğim gibi. Sadece buna şaşırdım
Yoksa normal doluluk ve hassasiyet mıSızlama oluyordu süt olunca onun gibi mi
Sızlama, hassasiyet, sütyenime değince acıYoksa normal doluluk ve hassasiyet mı
Doluluk gibiYoksa normal doluluk ve hassasiyet mı
Regle kaç gün varKızlar geçen ay test yaptım yalancı pozıtıf çıkmıştı kan verdım negatıf oldu sonra adet oldum çok üzüldüm adetıme 1 gün var test yaptım şimdi gözüme yalancı cızgı gelıyor degıl mı bana öyle gelıyor aslında yok dimi![]()
2 gün varRegle kaç gün var
Yaaaa umarım seninledir pms ile aynı belirtiler olabılır bekleyelım bence deSızlama, hassasiyet, sütyenime değince acı
Belki olur rabbim bilir2 gün var