• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üzgünümmm

umutsuzvaka-1

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
1
Kızlar geçen ay test yaptım yalancı pozıtıf çıkmıştı kan verdım negatıf oldu sonra adet oldum çok üzüldüm adetıme 1 gün var test yaptım şimdi gözüme yalancı cızgı gelıyor degıl mı bana öyle gelıyor aslında yok dimi 😔

Eklentiler

• C5D421DB-B98B-48B6-84FA-8DEF34E0CE57.webp
    C5D421DB-B98B-48B6-84FA-8DEF34E0CE57.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 72
Yani çok açık bsey görüyorum ben sanki ama kırmızı çizgiler bile yalancı olabiliyorken direkt kan vermeniz en doğrusu
Bende çok çok açık renk gördüm bırde akşam üzeri yapıldı seyreldı belkıde dıgerını sabah ılk adet günü yapıcam ben hastanede çalışıyorum da sureklı betahcg vererek kimsenin ağzına laf vermek istemıyorum ondan kan vermedım çift görürsem verecegım 🙊

Anladım canım. Benim de adet döngümün 19.gunu. iki gündür göğüs hassasiyetim var. En son kızımı emzirirken böyle olmuştum

Anladım canım. Benim de adet döngümün 19.gunu. iki gündür göğüs hassasiyetim var. En son kızımı emzirirken böyle olmuştum
İnşallah vardır canım insan olmasını ısteyınce kendını çok ızlıyor gerçekten bir rahat olabılsek her şey çözülecek

Evet öyle acele etmiyorum ama ben sadece göğüs hassasiyetim bir anda çıktı. En son kızımı emzirirken vardı dediğim gibi. Sadece buna şaşırdım

Kızlar geçen ay test yaptım yalancı pozıtıf çıkmıştı kan verdım negatıf oldu sonra adet oldum çok üzüldüm adetıme 1 gün var test yaptım şimdi gözüme yalancı cızgı gelıyor degıl mı bana öyle gelıyor aslında yok dimi 😔
Regle kaç gün var

Back
X