H huzursus Üye Kayıtlı Üye 6 Temmuz 2012 3 0 16 İstanbul 14 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi huzursus #1 slm kızlar bana gecen hafta hamile oldugumu soylediler bugun tekrar doktara gittim ve hamiş degilmişim yıkıldım bana yardımcı olun lutvennnnnnnnnnnn
slm kızlar bana gecen hafta hamile oldugumu soylediler bugun tekrar doktara gittim ve hamiş degilmişim yıkıldım bana yardımcı olun lutvennnnnnnnnnnn
smt 4 yapraklı yonca olduk:) Kayıtlı Üye 22 Kasım 2010 424 3 46 Gaziantep 14 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi huzursus #2 canım öncelikle sakin ol. vardır bundada bir hayır. fakat benim anlamadıgım konu hamile oldugumu söylediler ama dr. gittim degilmişim yazmışsın. hamile oldugunu kim söylemişti ki bu kadar güvenipte sarsıldın...
canım öncelikle sakin ol. vardır bundada bir hayır. fakat benim anlamadıgım konu hamile oldugumu söylediler ama dr. gittim degilmişim yazmışsın. hamile oldugunu kim söylemişti ki bu kadar güvenipte sarsıldın...
M mutsuz24 Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Aralık 2011 264 0 0 Diğer 30 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi huzursus #3 neye dayanarak hamilesin dediler ki ?çok merak ettım