arkadaşlar 22 yaşındayım 1,5 ay önce yüzümde çok sivilce artışı oldu daha öncede vardı ama çıkıp geçiyordu şimdi ise 1,5 ay önce çıkan sivilceler hala geçmedi dr. gittim özelede gittim devlet hastanesinede gittim doğru dürüst ilgilenilmiyor..yaklaşık 1 aya yakın tredox imex sabun ve benzamyn kullanıyorum ama hala çıkan sivilcelerimin içleri dolu sert ve lekeler çok fazla çok sıkıldım bunalımlardayım uğraşmaktan sıkıldım artık yüzümü yıkayıp dışarı çıkacağım günler gelsin istiyorum..dertleşmek istedim sadece ne yapsam nasılsa geçmicek ümidim gitti artık özgüvenim gitti ben gittim..
Bendede aynı seyler oldu ama 6ay sonrasında hersey gecıyor emın olabılırsın ben sımdı ıyıkı kullandım dıyorum baska turlu gecmeyecegını bılmenı ısterım bu soyledıklerınızın hepsını kullandım bu sıvılceler hormonal seyler dedıgınız seylerle gecmıyor .aklınıza ne gelıyorsa yaptım yuzum bıle yandı aktardan aldıgım seyler yuzunden allahtan gectı su an emın l coık iyi sadece adet donemımde cıkıyor bı ıkı tane sonra sonuyor kendıglıınden
böyle anlatılınca bi cesaret geliyor keşke 1 ay boşuna o teredoxu kullanmasaydım hem dünya para verdim ilaçlara hemde tekrardan yazdırıcam o hapları off off bugün çok bunalımdyım daha biraz önce biri geldi ne o yüzün çok sivilce çıkmış önceden bu kadar yoktu ya dedi çok etkileniyorum ya kafaya takmamak elde değil lekeli sivilceli bir yüzden bıktımmm kızlar saolun gerçekten yorum yapıyorsunuz üşenmeden çok sağ olun
aynı durumdaymısız tatlım ben dıger ılacları kullandıgım ıcın sımdı cok pişmanım dırek ozel hastaneye gıdıp keske bu hapı kullansaydım dıyorum bende cok tedırgın oldum ama sımdılık ıyı hersey yolunda dıkkat edersen cok guzel bır sekılde atlatırsın bu donemı
benim doktorum 6 ay sonra lekelerin tedavisine başlarız demiştipeki bende başlıyım en azından marta kadar biraz daha araştırırım hemen hemen karar verdim gibi değişmezse gittiğimde direk yazdırıcam çünkü haplara kremlere verdiğim paradan yıldım en azından ağır bi dönem olur ama son olur inşallah..peki lekelere ne gibi yöntem kullandınız benim lekemde çok bu ilaç sanırım lekelerde pek etkili değildir bide onlar var hayırlısı hayırlısı :18:
arkadaşlar 22 yaşındayım 1,5 ay önce yüzümde çok sivilce artışı oldu daha öncede vardı ama çıkıp geçiyordu şimdi ise 1,5 ay önce çıkan sivilceler hala geçmedi dr. gittim özelede gittim devlet hastanesinede gittim doğru dürüst ilgilenilmiyor..yaklaşık 1 aya yakın tredox imex sabun ve benzamyn kullanıyorum ama hala çıkan sivilcelerimin içleri dolu sert ve lekeler çok fazla çok sıkıldım bunalımlardayım uğraşmaktan sıkıldım artık yüzümü yıkayıp dışarı çıkacağım günler gelsin istiyorum..dertleşmek istedim sadece ne yapsam nasılsa geçmicek ümidim gitti artık özgüvenim gitti ben gittim..
dr.direk o hapı yazmak istedi ama bu sitede yine bi kaç sene snr geri dönüşümü oluyor diye okumuştum artık nasıl korktuysam istemedim.. bi seferinde kullanmayı denemiştim bi kaç sene önce ama yarıda kestim 3 -4 haptan snr çok dudaklarım kurudu diye korkmuştum hep korkuyorum işte çok etkili bi hap diye yan etkileri olur diye bilmiyorum ama sıkıldım gerçekten dr. dr. gezicek maddiyata sahip değilim çalışıyorum ama ssk yok aldığım para zaten az neye nereye nasıl yetiştireyim şaşırdım gerçekten yorumdum diş yaptır sivilcelerle uğraş kendimi düzeltmekten bunaltım ya gittim anneme azcık ağladım ben napıyım dedi koca kızım bıktım bu depresif durumumdan ergen durumlarımdan
çok sağolun çok teşekkür ederim ...sabundan memnunum çünkü yüzüm yağlı ve parlama yapıyor sabun en azından yüzdeki yağı alıyor daha temiz görünüyor..ama mart bi gelsin gidip yazdırıcam inş. geçer ve tamamen biter bende kurtulurum..
dadlum24 bende nadixsa var ama çok yağlı gözeneklerimde açılıyor daha fazla onu sürünce tabi gündüz sürdüm bu zmana kadar gecemi sürmeliyim
şu lekelerimde gitsin allahtan daha ne isterim temiz bi yüzüm olsun herkesin öyle tabiki çok zor daha önce de vardı ama bukadar değildi ve bunlar sancılı dr.larda maşallah çok ilgileniyorlar
su içmeyede önem vereyim o zman birde bende nadixsayı öyle kullanayım ozaman direk tüm yüzüme sürüyordum bende bu bilgiler çok iyi gelicek çok teşekkür ederim çok çok sağolun sağlıklı günler bizi bekliyordur umarım herkese acil şifalar