• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üzgünnn

Canım şimdi görüyorum mesajını. İnan ki öyle deniyorum zaten ben düşünmeden 😂 sadece düşündüğüm zamanlar şuan ki gibi adetime bir hafta kala olan zamanlar. Acaba mi var mı falan filan.. Ama her zaman ki gibi yine hayal kırıklığı tabi orası ayrı. Rabbim geciktiriyosa vardır Bi bildiği diyorum napayım. Ama inan bu sözü kabullenmekte epeyce zamanımı aldı. Önceleri diyodum ya bu bile anne olmuş neden ben olamıyorum diye çok sorguladım herseyi hep eksik hissettim kendimi Ama baktım hem psikolojik olarak çok fazla yipraniyorum hemde şirke giriyorum yavaş yavas alışmaya çalıştım. Sadece Rabbime teslim oldum yani O ol deyince olacak.Yoksa ne yaparsak yapalım elimize birsey gecmiyo. Alan da Rabbim veren de Rabbim. Bunu biliyoruz ama iş kabullenmekte başlıyor . Napalim Sağlıkla sıhhatle hayırla gelsin de bekleriz. Biz karar verdik yaş 30oldu olmuyo tüp bebek yaptırcaz bakalım. Hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun. Sen ben ve bizim gibi isteyen herkese sağlıkla sıhhatle Rabbim nasip eylesin inşallah canım 🙏🏻🤗

Benim bir doktorum vardı ona kontrol olmaya gittim aslında bana da po diyorlardi o bakti ve bana 'sen po değilsin sende Multi kist var sadece o da engel değil ' dedi sonra bana klomen başlamıştı ve o ay hamile kaldım.
Bende de raporda multıple kistler saplandı yazıyor adetlerim duzenlı ama kanamam az sızın nasıl

Dzeldımı pekı adetlerın hap vs kullandın mı
Evlenmeden önce bana po diye Yasmin adında bir ilaç verdiler 1 ay kullandim sonra 3 ay keisntisiz kanamam oldu doktorlar durduramadı sonra başka bir ilaç ile durdurdular. O gün bu gündür asla ilaç kullanmam sadece hamile kalmak için önce adet söktürücü kullandim sonra da klomen.
En son çocuğuma hamile kalmadan önce adet oldum hala olmadım yaklaşık 2 yıl olacak şimdi 2. Çocuk için yine adet söktürücü kullanıyorum .

Evlenmeden önce bana po diye Yasmin adında bir ilaç verdiler 1 ay kullandim sonra 3 ay keisntisiz kanamam oldu doktorlar durduramadı sonra başka bir ilaç ile durdurdular. O gün bu gündür asla ilaç kullanmam sadece hamile kalmak için önce adet söktürücü kullandim sonra da klomen.
En son çocuğuma hamile kalmadan önce adet oldum hala olmadım yaklaşık 2 yıl olacak şimdi 2. Çocuk için yine adet söktürücü kullanıyorum .
Sökturucu ne kullandınız pco mu denildi anlamadım

Sökturucu ne kullandınız pco mu denildi anlamadım
Bana ilk başta polikistik oversin dendi yaklaşık 3-4 doktor ama 1 doktor var burada mesur biraz herkes çok seviyor o başka hastaneye gitmiş onu buldum nereye gittiğini ve ona gittim o da sen po değilsin multikistsin dedi yani yumurtlama zamanı küçük küçük çok yumurtam oluşuyor onlarda buna po diyip sallamislar.
Şuan cyclo progynova kullanıyorum. Yarışı beyaz yarışı kahverengi olan

Bana ilk başta polikistik oversin dendi yaklaşık 3-4 doktor ama 1 doktor var burada mesur biraz herkes çok seviyor o başka hastaneye gitmiş onu buldum nereye gittiğini ve ona gittim o da sen po değilsin multikistsin dedi yani yumurtlama zamanı küçük küçük çok yumurtam oluşuyor onlarda buna po diyip sallamislar.
Şuan cyclo progynova kullanıyorum. Yarışı beyaz yarışı kahverengi olan
O nasıl etki ediyor sende hap bende kullanıcam cekınıyorum

O nasıl etki ediyor sende hap bende kullanıcam cekınıyorum
Vallaha antidepresan alıyor gibiyim :D bir rahatlik var üstümde bir bosvermislik :D kilo aldırıyor falan diyorlar ama ben hala aynı kilodayım şuan 2. Haftamdayim hap 3 haftalık.

1 yıl çok geç ama ya😪
Benim üç yıldır olmuyor Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Bence de tek doktorla kalma ben bir sene bi doktora göründüm hiç sorun yok dedi ikinci sene başka doktora o da normal dedi şimdi de başka bi doktorla rahmimin t olduğunu öğrendim ameliyat olucam

Haptan olabılır dıye düşündüm o yüzden sordum bende kullansam adetımı düzenlermi düzenlıde kanamayı işte
Vallaha doktorunla bunları konuşman daha iyi cnaim ya..
Ben sadece adet olamadigim için klomen öncesi de adet olabilmem için veriyor doktor.

Doktor kullan etki eder dedı ama kimi yerde okudum adeti azaltmıs kiminin cogaltmıs
Ben şuan adet olmadığım için bilemiyorum bu hapı ilk kez kullandım. Daha oncekinde başka bir şey kullanmıştım.
Normalde 8-9gun sürer benim

Suan adetın 3.gunundeyım kullanacaksam 5.gunu başlamam gerekecek
Eğer elinde ilaç varsa doktorun verdiği başla. Bir de bunu dene bir şey olacağını sanmıyorum ama her ilac ekstra bir hormon unutma.
Eğer ki doğum kontrol hapı gibi bir şey olarak kullanmayacaksan adetin uzun ya da kısa olmasini önemseme hatta düzensiz olmasını bile önemseme.

Eğer elinde ilaç varsa doktorun verdiği başla. Bir de bunu dene bir şey olacağını sanmıyorum ama her ilac ekstra bir hormon unutma.
Eğer ki doğum kontrol hapı gibi bir şey olarak kullanmayacaksan adetin uzun ya da kısa olmasini önemseme hatta düzensiz olmasını bile önemseme.
Dogum kontrol hapı bıle hıc kullanmadım hormon olan bırsey kullanmadım aslında

Dogum kontrol hapı bıle hıc kullanmadım hormon olan bırsey kullanmadım aslında
O zaman gerçek bir ihtiyacın olmadığı sürece kullanmamaya özen göster..
Sonuçta senin vücudun sana özel niye dışardan hormon takviye ediyorsun ki ihtiyacın yoksa

Back