• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Üzgün

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

married_woman

ALLAH KİMSEYİ ÇARESİZ BIRAKMASIN...
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
649
Puanlar
33
Kızlar buraya yazınca biraz olsun rahatlıyorum klomen in gününü kaçırmışım 7.gun gittim doktora bu ay kullanamazsın dedi ve bugun10.gunüm sol tarafımda 10mm yumurta oluşmuş o da pek sağlıklı değilmiş bu ay hic boşa çabalamayacağım: (

Stres yapmayın lutfen belki boylesi hayirlidir

Belki ama o kadar hamile kapısını bekliyor boş bos çıkmak cok koydu bu sefer eşimde gözümün içine bakıyor puff zor ALLAH kimseye aratmasin
Canım kaçıncı ayınız birde iğne mi vurdurtcaktın merak ettim

Canım kaçıncı ayınız birde iğne mi vurdurtcaktın merak ettim
10a girdik canim yok klomen in gününü kaçırdığım icin iğnece yok yumurtam cok sağlıklı değilmiş birdahaki ay klomen kullanıp iğne vralim dedi dr

10a girdik canim yok klomen in gününü kaçırdığım icin iğnece yok yumurtam cok sağlıklı değilmiş birdahaki ay klomen kullanıp iğne vralim dedi dr
Hayırlısı olsun canımcım üzülme ama bu ay dene yinede gün aşırı Allahtan umut kesilmez bakarsın oluverir.

Hamile görmek kacinilmaz ama duyarsizlasmak gerekir bu kadar hassasiyet insani yer bitirir ben kimyasali ogrendigim gün insanlar doğuma gidiyordu ama nasip iste gormemek,lazim Allah bize de,nasip etsin

Hamile görmek kacinilmaz ama duyarsizlasmak gerekir bu kadar hassasiyet insani yer bitirir ben kimyasali ogrendigim gün insanlar doğuma gidiyordu ama nasip iste gormemek,lazim Allah bize de,nasip etsin
Bi anda kotu oldum canim ne bileyim ALLAH kimsenin kucağını boş birakmasin

Aminn canim bizim de kucagimiz dolacak hatta bebisimiz tombis olursa off yoruldum bile diycez insallah :)

Back