• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üzerlik ?

dilera

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2010
37
2
86
İzmir
selam arkadaşlar,
merak ettiğim konu başlığı nereye uyar bilemediğimden buraya yazayım dedim..
son bir haftadır evimle alakalı sıkıcı olaylar yaşıyorum. şöyleki kapımın eşiğinde ne oldugunu bilemediğim sıvılar buluyorum iki-üç gün aralıkla..bir kaç arkadasım bu nedir bi baktır dedi..bende malum bir hocaya gittim ve bana hiç hoş şeyler söylemedi..
sonra biri tavsiye etti..üzerlik diye bir bitki varmış..bunu evinizde yakarsanız nazardan kötü dualardan korunurmussunuz..bu konu hakkında bir bilgisi olan var mı? tek yasıyorum ve evımde huzurum kalmadı...

selam arkadaşlar,
son bir haftadır evimle alakalı sıkıcı olaylar yaşıyorum. şöyleki kapımın eşiğinde ne oldugunu bilemediğim sıvılar buluyorum iki-üç gün aralıkla..bir kaç arkadasım bu nedir bi baktır dedi..bende malum bir hocaya gittim ve bana hiç hoş şeyler söylemedi..
sonra biri tavsiye etti..üzerlik diye bir bitki varmış..bunu evinizde yakarsanız nazardan kötü dualardan korunurmussunuz..bu konu hakkında bir bilgisi olan var mı? tek yasıyorum ve evımde huzurum kalmadı...

hoca iyi birşey söyleseydi şaşardım zaten:roflol:

sorsaydınız ya, bir otun dumanı nasıl nazardan kötü duadan koruyormuş
alsanaalsanasmile

nuhuta benzeye bir bitkidir ben gecen sene köyde topladım hatta onu iğneyle süs yapım duvara bile asıyorsun ben yapmıştım ama çok pis kokuyorbilmiyorumkismile

evt o bitkini evde bulunması gerekiyormuş

yakınlarda köy varsa oralarda bulursun canım

Son düzenleme:
uzerlik.jpg

bende böyle yapmıştım

2f330fe5b56f673799a25681cd84ea19.jpg

ilginiz için çok teşekkür ederim..bende bir yakınım vasıtasıyla elde ettim..bi kısmı duruyo...çok azınıda yaktım ama hakkaten çok pis kokuyormuş..bakalım ara ara yakacağım..

selam arkadaşlar,

Birde evinde temizlik yaparken kapı altlarını eşiklerini silme suyuna biraz sirke koy buda rahatlatacaktır

Back
X