• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üzerine adet mi görüyorum sizce???

• Konu Sahibi Konu Sahibi qbrha
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

qbrha

Guru
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2010
608
112
323
Ankara
arkadaşlar merhaba. 2 aydır adet görürken ilk gün kahverengi akıntı oluyo bi kaç gün hiçbişey yok sonra azar azar devam ediyo. daha önceden olmasına rağmen adet sancısı falan hiçbir adet görme belirtisi yok. başka bi hamilelik belirtisi de yok mide bulantısı gibi. sizce üzerine adet mi görüyorum yoksa stresten de böyle değişiklikler olabilir mi

arkadaşlar merhaba. 2 aydır adet görürken ilk gün kahverengi akıntı oluyo bi kaç gün hiçbişey yok sonra azar azar devam ediyo. Daha önceden olmasına rağmen adet sancısı falan hiçbir adet görme belirtisi yok. Başka bi hamilelik belirtisi de yok mide bulantısı gibi. Sizce üzerine adet mi görüyorum yoksa stresten de böyle değişiklikler olabilir mi

test yaptınmı idrar ve kan testi. Ayrıca kahverengi akıntı iltihabın belirtisidir. Pembe akıntı gebeliğin canım. Stres çok karrıştırr bünyeyi

Evet katiliyorum bu idrar iltihabi habercisi onceden tedavisi olunmasi gerek hamilelik dusunuyorsan gebelik akintisi pembedir ben de oyle dusunuyorum.

Back