• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama üzerinde DORE yazan KÜLLÜ yazan renkler ne renk oluyor ?sarı yansımalı dmek demi

mutlak_mutluluk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2011
130
0
46
Diğer
arkadaşlar dore? sarı yansımalı demek demi
yani dore bakır bakırın sarı yansıması demi biri aydınlatsın lütfen
dore yazıp araştırıyorum emin olmak için konu açtım cahilliğime verin artık :26:
küllü de soluk mu dmek?

Evet canim dore sari yansima demek. Noktadan sonra gelen 3 dore (altin, sari) yansima anlamina geliyor. Tabi markaya göre degisiyor. Kimi markalar doreyi 3 ile kimi markalar 5 ile belirtiyor. Yukaridaki sabit konudan daha fazla bilgi edinebilirsin. Küllü soluk degil gri yansimadir. Hani bazi saclar kumral olur ama grimsi durur ya iste onlar küllü kumraldir.
Mesela benim dogal sac rengim bu iki yansimayi da barindiriyor, ben dore yansimayi artirmak icin ugrasiyorum. :1:
Ne cahilligi canim bimemek degil ögrenmemek ayip... :34:

Evet canim dore sari yansima demek. Noktadan sonra gelen 3 dore (altin, sari) yansima anlamina geliyor. Tabi markaya göre degisiyor. Kimi markalar doreyi 3 ile kimi markalar 5 ile belirtiyor. Yukaridaki sabit konudan daha fazla bilgi edinebilirsin. Küllü soluk degil gri yansimadir. Hani bazi saclar kumral olur ama grimsi durur ya iste onlar küllü kumraldir.
Mesela benim dogal sac rengim bu iki yansimayi da barindiriyor, ben dore yansimayi artirmak icin ugrasiyorum. :1:
Ne cahilligi canim bimemek degil ögrenmemek ayip... :34:

çok teşekr ederim canım sayılara dikkat ediyorum o zaman

Dore küllü kumral boyadım uzak dur loreal griiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii vazgeç küllüden küllü renk doreyle bütünleşmiyor yansımalarlada kötü duruyor yarı gri yarı altın parıltı düşün artık.

çok teşekr ederim canım sayılara dikkat ediyorum o zaman

Rica ederim canim...

Dore küllü kumral boyadım uzak dur loreal griiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii vazgeç küllüden küllü renk doreyle bütünleşmiyor yansımalarlada kötü duruyor yarı gri yarı altın parıltı düşün artık.

Arkadasin sac rengini görmeden uzak dur demek yanlis olur. Kizilliklari kapatmakta küllü tonlar cok basarili. Ayrica küllü tonlar gri yansimalidir zaten adi üstünde küllü. Hadi yesil yansiyor desen neyse diyecegim ama küllünün gri yansimasi kadar dogal bir sey yok.
Benim dogal sac rengim hem küllü hem dore yansiyor niye bütünlesmesin ki? Adi üstünde dogal diyorum bak. Dogada bütünlesiyorsa dogal duruyor demektir.
Hem insanlarin zevklerini bilmeden uzak dur demek cok yanlis. Belki arkadas küllü yani grimsi tonlardan hoslaniyor, bilemeyiz..

Back