Hani konu sağlıktı
Sonuçta olay o dükkanı kullanıyor diye yöneticiye şikayet ettiniz tekrar soruyorum sonra neden gittiniz yanına
Yönetici burayı kullanamazsın derken seyretmeye mi
Konu hem sağlık hem de izinsiz kullanması ama genel konu onun yaptığı yanlışlar.
Olayı daha detaylı yazacağım.
O akşam o dükkanda kutlama yapıldığını gördüm, 20 kişi vardı 15 i cocuktu kimsede maske yoktu, sosyal mesafe kuralı yoktu zaten dükkan ufaktı.
Başta polise ihbar etmeyi düşündüm ama olayın büyümesini istemedim. Yöneticiye mesaj attım, güvendim keşke güvenmeseydim.
Yönetici de görevliyi aramış artık telefonda yönetici neler söylemiş bilmiyorum ama kapıcı, dükkandan çıkıp benim hayvanları beslediğim yere geldi tek başına ve birden üzerime yürüdü, aramızda masa vardı, masaya ellerini koydu, bana hesap sordu. Bağırışlarını duyanlar balkona çıktı zaten ben dondum kaldım sonra koşarak evine gitti bende olayı anlamak için arkasından gittim, evde de kendini yerden yere attı.
Ben yöneticinin kapıcıya ne söylediğini bilmiyorum, yönetici öyle şeyler demiş ki herhalde görevli gelip hemen üzerime yürüdü
Bu olaylar yaşanırken yöneticimiz zaten evde değildi, yönetici bunu yaşananlara şahit değil.
Yöneticiye benim üzerime yürüdüğünü söylemedim çünkü yönetici bana "benimle muhattap olma" demişti. Arsızlık yapmak istemedim.
Annem yöneticiyi arayıp olanı biteni anlattı. Yoksa yöneticinin bu yaşananlardan haberi yokmuş yani görevli bundan bahsetmemiş.
Yönetici bize telefonda "ben onun aylarca orayı kullandığını bilmiyordum. Avukatıma sordum, kanunen o dükkanları kullanması yasakmış. Ben onu uyardım bi dana kullanmıcak" dedi anneme.
Şimdi diyeceksin ki; neden senin üzerine yürüdükten sonra evine gittin neden sakinleştirmeye çalıştın. Mantıklı bi soru.
Evet yapmamam gerekiyordu ama ben ne yazık ki merhametli bir insanım. Düşmanım bile olsa bi an düşünmem yardım ederdim maalesef bunu değiştiremiyorum ama keşke gitmeseydim keşke kendi kendine krize girseydi
Sorun hem sağlık hem de yaptığı kanunsuzluk. İki türlü de (avukata göre) suçlu.
Ve yeniden bu gibi olay yaşanırsa zaten yöneticiyle de uğraşmayacağım, dava açacağım