• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri üzerimden büyük yük kalktı,darısı başınıza:)yorumlar?

dhoiysb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2013
286
350
83
bugün itibariyle 15-20 dk içinde gelinliğimi aldım.yorumlarınızı alabilir miyim?
omzunu kapatcaz tül yada dantelle.sizce?
duvagım tül olsun dedim sizce?
yada tamamlamak için önereceğiniz şeyleri bekliyorum
$IMG_00182.jpg

Biraz daha kabarık olsaymış daha iyi dururmuş bence, fotoğraftaki siz iseniz göğüs kısmı biraz yukarıda duruyor sanki, yukarıya bilerek mi çektiniz acaba...Omuz kısmını nasıl kapatacaksınız anlamadım, göğsü kalp şeklinde olduğundan ben gözümde canlandıramadım,bolero falan diyorsanız bilemem tabi...

Son düzenleme:
o detayları söylemeyi unutmuşum.birazcık daha kabartılacak.bu da bedenime göre olanı değil zaten.bana göresi 15 güne gelecek inş.kalp yaka değil straplez gelecek.sadece omzuna kalın askı gibi tül yada dantel deneyeceğiz.omzum düşük biraz da onu gizlemek için.bolero sevmiyorum.sadece omzumda armut kol diyorlar sanırım

o detayları söylemeyi unutmuşum.birazcık daha kabartılacak.bu da bedenime göre olanı değil zaten.bana göresi 15 güne gelecek inş.kalp yaka değil straplez gelecek.sadece omzuna kalın askı gibi tül yada dantel deneyeceğiz.omzum düşük biraz da onu gizlemek için.bolero sevmiyorum.sadece omzumda armut kol diyorlar sanırım

Bu biraz büyük durmuş evet, biraz kabarık olsa iyi olur. Kalın askı için tül daha çok uygulanıyor gördüğüm kadarıyla. Bolero ben de sevmiyorum,hiçbir kıyafette hatta. Bunlar işin detayı, doğru insanı bulduysanız sorun yok zaten, mutluluklar...

Son düzenleme:
Etek daha kabarık olacaksa daha yukarıdan, belden-bele yakın başlamalı. Bu kadar aşağıdan başlayan etekte şu anki kabarıklık doğru. Yoksa iyice kısa bacaklı gösterir insanı...

Etek daha kabarık olacaksa daha yukarıdan, belden-bele yakın başlamalı. Bu kadar aşağıdan başlayan etekte şu anki kabarıklık doğru. Yoksa iyice kısa bacaklı gösterir insanı...

belin aşağıdan başlaması daha kilolu gösteriyor sanki,gerçi burada büyük bedenmiş...

belin aşağıdan başlaması daha kilolu gösteriyor sanki,gerçi burada büyük bedenmiş...

O zaman etek daha kabarık olmamalı. A-kesim gelinlikler ne ara bu kadar gözden düştü anlamıyorum ki. Oysa ki en kolay kullanılacak, herkese yakışacak gelinlik türüdür a-kesim.

O zaman etek daha kabarık olmamalı. A-kesim gelinlikler ne ara bu kadar gözden düştü anlamıyorum ki. Oysa ki en kolay kullanılacak, herkese yakışacak gelinlik türüdür a-kesim.

A kesim yüksek bel demek oluyor sanırım, bence gelinlik ya kabarık olmalı ya sade düz, balık model, ortası olunca kilolu gösterebiliyor...

Etek kesinlikle daha kabarık olsa daha güzel olur.Ama bu gövde kesimi için daha kabarığı garip durabilir sanki.Bel boşluğuyla bel kemiğinin hemen başladığı hizada başlayan kabarık etekler çok daha zarif duruyorlar bana göre. Kilolu gösterir biraz bu kesim ama eğer resimdeki siz iseniz pek de bi fazla kilonuz yok sanki..

evet üzerimde çekilmiş fotografı.ama dediğim gibi oldukça geniş bedenime göre.aslında istediğim prensesken bu model garip bi şekilde bağladı kendine.çok az daha kabartılabilir diye düşünüyorum.tülleri daha uçuş uçuş olsun die.

A kesim yüksek bel demek oluyor sanırım, bence gelinlik ya kabarık olmalı ya sade düz, balık model, ortası olunca kilolu gösterebiliyor...

a kesim ile yüksek bel farklı şeyler. a kesim etek bitimine kadar düz bir şekilde giderek açılan etekler için kullanılıyor, adını A 'nın şeklinden alıyor zaten. Etek ister belden başlasın, ister kalçadan, bu formatta ise a kesim sayılır. Şimdilerde prenses kesim ya da balo stili gibi eteğin a'dan çok ters bir u'yu anımsattığı şekil olmadığı sürece hiçbir gelinlik yeterince kabarık gelmiyor kızlara...

Son düzenleme:
Benim bedenim 34. Ve giydiğim tüm gelinlikler üzerime çuval geçirmiş durdu. Şimdi öylece kafamdan hayalimden yaptığımız çizimle gelinliğimi diktiriyorum. Üzerimde nasıl duracak yakışacak mı hiç bi fikrim yok :)

Sizin içinize bu kadar sindiyse aldırmayın bence kimseye. Gelinlikçinize de güveniyorsanız eğer içinize sinenden vazgeçmeyin derim..
İnşallah bitmiş hali sizi memnun eder. Gerisi boş zaten..

inş teşekkür ederim yorumlarınız için.
missdefne kalitesine ve zevkine güvendim bakalım en son halini de paylaşacagım inş :)

Üst kismi cok yukarida gibi geldi bana da.
Kalp degil de straplez olacaksa bile 1-2 cm asagiya inse cok daha iyi olur, boguk bi hava vermez.
Bitmis hali de bekleriz,
mutluluklar simdiden :)

gelinliğin üzerine göre olmadığı çok belli. bi bedeni gelsin dene bakalımm.. ama bence kol askı bişeyler ekletme

Back