Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o detayları söylemeyi unutmuşum.birazcık daha kabartılacak.bu da bedenime göre olanı değil zaten.bana göresi 15 güne gelecek inş.kalp yaka değil straplez gelecek.sadece omzuna kalın askı gibi tül yada dantel deneyeceğiz.omzum düşük biraz da onu gizlemek için.bolero sevmiyorum.sadece omzumda armut kol diyorlar sanırım
Etek daha kabarık olacaksa daha yukarıdan, belden-bele yakın başlamalı. Bu kadar aşağıdan başlayan etekte şu anki kabarıklık doğru. Yoksa iyice kısa bacaklı gösterir insanı...
belin aşağıdan başlaması daha kilolu gösteriyor sanki,gerçi burada büyük bedenmiş...
O zaman etek daha kabarık olmamalı. A-kesim gelinlikler ne ara bu kadar gözden düştü anlamıyorum ki. Oysa ki en kolay kullanılacak, herkese yakışacak gelinlik türüdür a-kesim.
A kesim yüksek bel demek oluyor sanırım, bence gelinlik ya kabarık olmalı ya sade düz, balık model, ortası olunca kilolu gösterebiliyor...