- Emoji Skoru
- 63
- Puanlar
- 298
Hmm anladım canım hakkımızda hayırlısı olsunBenim çarşamba 12 dpo o yüzden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hmm anladım canım hakkımızda hayırlısı olsunBenim çarşamba 12 dpo o yüzden
Amin inşallah hepimizinHmm anladım canım hakkımızda hayırlısı olsun
Bu sabah tekrar test yaptım negatifEvet ya beni çok sinirlendiriyor
Hayırlısı olsun canım ya ne diyelim. Benimde hala sökülmedi biliyo musun sinir oldum iyice damla damla lekelenmeden başka bişi yok. Adet olsamda artık tedaviye gitmek için gün alıcamBu sabah tekrar test yaptım negatif
Artık adeti bekliyorum ben de
Ben de bu ay 3 ayım doluyor doktora gideceğim tekrar artık hakkımızda hayırlısı olsunHayırlısı olsun canım ya ne diyelim. Benimde hala sökülmedi biliyo musun sinir oldum iyice damla damla lekelenmeden başka bişi yok. Adet olsamda artık tedaviye gitmek için gün alıcam
Kadın doğuma mı gitsem acaba beş gündür bu şekilde devam ediyor diye bilemedim ki önceki adetlerde de oluyordu da sökülüyordu bu zamana kadarBen de bu ay 3 ayım doluyor doktora gideceğim tekrar artık hakkımızda hayırlısı olsun
Sen bidaha gebelik testi yapmadın değil miKadın doğuma mı gitsem acaba beş gündür bu şekilde devam ediyor diye bilemedim ki önceki adetlerde de oluyordu da sökülüyordu bu zamana kadar
Yok yapmadımSen bidaha gebelik testi yapmadın değil mi
Bugün kadın doğuma gittim. Ultrasonla baktı rahim normal endometrium kalınlaşmış dedi. Kan istedi yarın sabahtan vericem sonuçları görmeden bi şey diyemem dedi gebelik olsaydı bi şeyler görünürdü heralde. Yine hormonlar saçmaladı kesinSen bidaha gebelik testi yapmadın değil mi
Ben de geç adet olduğumda böyle oluyor hep sonra söktürücü veriyor doktor (duphaston) kullanıp adet oluyorsunBugün kadın doğuma gittim. Ultrasonla baktı rahim normal endometrium kalınlaşmış dedi. Kan istedi yarın sabahtan vericem sonuçları görmeden bi şey diyemem dedi gebelik olsaydı bi şeyler görünürdü heralde. Yine hormonlar saçmaladı kesin
Benimkide hastaneye gitmeyi bekledi herhalde. Beta negatif geldi hiç gelmeyen kanamada arttı bu akşamBen de geç adet olduğumda böyle oluyor hep sonra söktürücü veriyor doktor (duphaston) kullanıp adet oluyorsun
Ben de bugün adet oldum
Benimkide hastaneye gitmeyi bekledi herhalde. Beta negatif geldi hiç gelmeyen kanamada arttı bu akşam