- Emoji Skoru
- 543
- Puanlar
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hiç belli olmaz bende adetten sonra 25.gün çatlama gördüm herkeste aynı olacak diye bir durum yokKızlar selam. Adetin 21.günündeyim bat 8 gün kaldı görünüyor uygulamada. Lastik gibi uzayan şeffaf akıntı geldi bugün sebebi ne olabilir. İnternetten baktığımda genelde yumurtlama akıntısı yazıyor am 26 günde bir adet oluyorum genelde yumurtlama için çok geç değil mi?
Yani düzenli âdet görsende olabilir mi diyorsun garip gerçektenCanım hiç belli olmaz bende adetten sonra 25.gün çatlama gördüm herkeste aynı olacak diye bir durum yok
Evet canım forumda bir arkadaşımdada adetten hemen önce oldum demişti birinde adet gecikmesinin 5. Günü yumurtlama zamanı olmuştu dedi yani her ay bile farklı zamanlarda olan olabilir öyle değilse belki ilişkiden sonraki günlerde öyle akıntı oluyor oda olabilir canım benim ilişkiden sonraki gün baya akıntım oluyor meselaYani düzenli âdet görsende olabilir mi diyorsun garip gerçekten
Ben de 21. gündeyim ve ben de bugün şeffaf uzayan akıntı farkettim. Aksi gibi de bu ay ovulasyon testi yapamamıştım. Geç yumurtluyor olabilir miyiz acabaKızlar selam. Adetin 21.günündeyim bat 8 gün kaldı görünüyor uygulamada. Lastik gibi uzayan şeffaf akıntı geldi bugün sebebi ne olabilir. İnternetten baktığımda genelde yumurtlama akıntısı yazıyor am 26 günde bir adet oluyorum genelde yumurtlama için çok geç değil mi?
Bende yapmadım ya elimde olsaydı yapıcaktım hatta bugün. Benim yumurtlamam genelde 14.günlerde oluyor bu kadar geçe kalır mı hiç bilemiyorum. Başkada neden olur onu da bilemiyorum gebelikle ilgili olamaz heralde bu kadar erkenBen de 21. gündeyim ve ben de bugün şeffaf uzayan akıntı farkettim. Aksi gibi de bu ay ovulasyon testi yapamamıştım. Geç yumurtluyor olabilir miyiz acaba
Ben de 20 şubatta ovulasyon olmuştur diye düşünüyordum testim de vardı ama bayramda yapamadımBende yapmadım ya elimde olsaydı yapıcaktım hatta bugün. Benim yumurtlamam genelde 14.günlerde oluyor bu kadar geçe kalır mı hiç bilemiyorum. Başkada neden olur onu da bilemiyorum gebelikle ilgili olamaz heralde bu kadar erken
Aynen canım bende o zamanlarda diye tahmin ediyorum gün aşırı değerlendirdik keşke hamilelik olsa zaten onun için uğraşıyoruz ama nasip. Önceki aylarda hiç yaşamadım ben böyle bi akıntı yumurtlama zamanı falanda olmadı. farklı bir şey yaşayınca umutlanıyosun ister istemezBen de 20 şubatta ovulasyon olmuştur diye düşünüyordum testim de vardı ama bayramda yapamadım
Bugün de yapsam silik çıkar artık diye yapmadım
gebelikle ilgili olduğunu ben de zannetmiyorum
İnşallah ikimiz de en kısa zamanda güzel haberler alırızAynen canım bende o zamanlarda diye tahmin ediyorum gün aşırı değerlendirdik keşke hamilelik olsa zaten onun için uğraşıyoruz ama nasip. Önceki aylarda hiç yaşamadım ben böyle bi akıntı yumurtlama zamanı falanda olmadı. farklı bir şey yaşayınca umutlanıyosun ister istemez
Belkide çatlama oldu o zamanda pikten sonra silikleşiyor. Sürekli takip etmeden bilmek zor bundaİnşallah ikimiz de en kısa zamanda güzel haberler alırız
Ben eve geldiğimde Ovulasyon testi yaptım silik çıktı
Yumurtlama olduysa da bugün yakalayamadım sanırım testte
Evet olabilir tabikiBelkide çatlama oldu o zamanda pikten sonra silikleşiyor. Sürekli takip etmeden bilmek zor bunda
NasılKizlar depo yu neye göre sayiyorsunuz
Dpo ne demek oluyor ben anlayamadım yaMesala dpo 5 falan diyosunuz ya yumurta çatlamasına goremi yani
Çatladıktan sonraki gün 1 dpo oluyor diye biliyorumMesala dpo 5 falan diyosunuz ya yumurta çatlamasına goremi yani
Bu arada akıntın kesildi mi benimki kesildiDpo ne demek oluyor ben anlayamadım ya![]()
Ozaman ben dpo 9 dayım 18 silktiÇatladıktan sonraki gün 1 dpo oluyor diye biliyorum
En koyu günden sonraki günü çatlama günü olarak, bi sonraki günü de çatlama günü olarak saydım ben hepOzaman ben dpo 9 dayım 18 silkti
Benimde yok canım hiç bi şey sadece bi kere öyle yapışkan uzayan bi akıntı geldi o kadar değerlendirdik dün geceyide artık hayırlısı bakalımBu arada akıntın kesildi mi benimki kesildi