• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzatmalı boşanma

Purpplee

Dünya kaç günlük deyip sarılmalı bugüne..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
13.377
15.833
298
Hanımlar merhaba,direkt konuya giriyorum.Cekismeli boşanma davam var ex boşanmak istemediğini söylüyor dava süresince.iki gün önce karşınin son tanığı dinlendi hakim kararını açıklamak istedi fakat ex in avukatı iki haftalik tanık beyanlarına toplu cevap süresi istedi.Benim avukatim tepki gösterdi sinirlendi incecik dosya bu,ne için süre isteniyor anlamadım dedi.Hakim de ex in avukatına gel bitirelim uğraşmayalim olmaz mı dedi ex avukatı kabul etmedi ve hakim bir hafta süre verdi,haftaya yine duruşma var.Simdi karşı taraf duruşmaya gelmez ise araya adli tatil girip eylüle mi atacak yani ? Yokluğunda karar verilebilir mi bunun için karşıdan onların yokluğunda karar vermek için muvafakat mi almak gerekiyor ? Kafam da deli sorular ve ben çok sinirliyim 🙄

EKLEME : Evet gelmeseler de karar veriliyormuş.Yani haftaya karar geliyor haydi hayırlısı

Son düzenleme:
Hanımlar merhaba,direkt konuya giriyorum.Cekismeli boşanma davam var ex boşanmak istemediğini söylüyor dava süresince.iki gün önce karşınin son tanığı dinlendi hakim kararını açıklamak istedi fakat ex in avukatı iki haftalik tanık beyanlarına toplu cevap süresi istedi.Benim avukatim tepki gösterdi sinirlendi incecik dosya bu,ne için süre isteniyor anlamadım dedi.Hakim de ex in avukatına gel bitirelim uğraşmayalim olmaz mı dedi ex avukatı kabul etmedi ve hakim bir hafta süre verdi,haftaya yine duruşma var.Simdi karşı taraf duruşmaya gelmez ise araya adli tatil girip eylüle mi atacak yani ? Yokluğunda karar verilebilir mi bunun için karşıdan onların yokluğunda karar vermek için muvafakat mi almak gerekiyor ? Kafam da deli sorular ve ben çok sinirliyim 🙄
Cekismeli bosandim. Karsi taraf olmadan da hakim karar vermisti.

Gelecek celse sozlu yargilama asamasina gecilecegi ihtari verildi mi? Buna gore degisir.
Sözlü galiba.Cunku normalde avukatla tanıklara cevap yazacaktık gerek kalmamış sözlü olacakmış.
Duruşma zaptı UYAP a düşmedi yarın bakayım ona yine

Tazminat ve nafaka talep ettiyseniz onu dusurmek icin veya bezdirmek icin olabilir mi? Benim araya Pandemi de girdigi icin seneler surmustu. Hos sonunda bosandim ama berbat 1 surecti.
Çocuğa nafaks ödüyor tazminat da talep ettik en başta

EKLEME : Evet gelmeseler de karar veriliyormuş.Yani haftaya karar geliyor haydi hayırlısı
Adli tatile bir aydan fazla var daha

Evet 1 temmuzda başlıyor.Neyseki davalının yokluğunda da karar veriliyormus.Bu arada siz adliye ile ilgili bir iş mi yapıyorsunuz
Hayır adli tatil her yıl 20 Temmuz da başlar, haftaiçine denk gelirse Cuma’ya denk gelmesi için 1-3 gün ileri yada geri oynar ve 1 Eylül de biter, haftaiçine denk gelirse ileri yada geri pazartesiye denk gelmesi için oynar. Adliyede çalışmıyorum ama eğitim o konuda

Bugün karşı avukat boşanma kararı öncesi tanık beyanlarına toplu cevap yazmış güya.Cocuga da iki haftada bir değil haftada bir yatılı izin istiyorlar.Asla kabul etmem, bizim de bir cevabimiz olacak elbet.Bir de ex in ikamet adresi değişmiş,bir tuhaf oldum.İyi kötü anılar yaşayıp saçma sapan şekilde özlediğim o ev artık yok, dağılmış, taşınmış...

Ay sorma ya siz gene sanslisiniz benimki araya tatil girdi eylül son 🤣

Back