Saç Uzatma Yöntemleri uzasın saćlar bellere kadar

bbstyle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2016
104
54
27
Kızlar bundan 7 ay önce belime kadar olan saçımı kuaförün saçımda açıcıyı 2 saat bekletip zorla yıkatmasan daha bekletmeye devem edicek olmasıyla yandı. Bi süre kestirmemekte dirensem kıyamasam da onlar zaten kendileri kopmaya başladı. Gidip yarısından fazlasını kestirsemde nafile. 3 ay önce gittim ve ensemden 3 4 parmak uzun olcak şekilde kestirdim. Ama kısa saç bana göre değil. Şu an 3 kere sinameki yaptım. Cuma günü 4. Olcak. Burda resim ve öneri alabilirim. Her ay resim atıcam umarım uzae bir an önce

Kesinden 1 ay sonrası. Ilk sinameki Screenshot_2016-04-06-21-31-40.png
Screenshot_2016-04-06-21-31-40.png

Bu da geçen hafta

Eklentiler

• Screenshot_2016-04-06-21-31-18.png
    Screenshot_2016-04-06-21-31-18.png
    235,7 KB · Görüntüleme: 193
Hayirli olsun topiginiz saclariniz yogun katlimi yoksa gur degilmi kesimdede sikinti var gibi geldi bana gerci benimkide yamuk :) ama ben takmiyorum :) umarim kisa surede istediğiniz boya gelir

Hayirli olsun topiginiz saclariniz yogun katlimi yoksa gur degilmi kesimdede sikinti var gibi geldi bana gerci benimkide yamuk :) ama ben takmiyorum :) umarim kisa surede istediğiniz boya gelir
Üstler daha fazla yanmıstı bu yüzden baya kat verdirmek zorunda kaldım maalesef yamuk tarafı da eve geldiğimde orda yanık kaldığını fark edince yanık olacağına yamuk olsun diye kestiğim bölün

Üstler daha fazla yanmıstı bu yüzden baya kat verdirmek zorunda kaldım maalesef yamuk tarafı da eve geldiğimde orda yanık kaldığını fark edince yanık olacağına yamuk olsun diye kestiğim bölün
Hic merak etme sikintida etme yamuk olsun yanik.olmasin benimde gecen sene bu zamanlar her banyoda makas elimde girerdim yaniklardan kurtulayim diye komple tum sacim dipten yandi yariklar falan olusmustu tum yaniklarim bitti simdi sirtimda artik saclarim :nazar: yaza belime yaklastirirsam ne.mutlu bana :KK68::KK45:

Hic merak etme sikintida etme yamuk olsun yanik.olmasin benimde gecen sene bu zamanlar her banyoda makas elimde girerdim yaniklardan kurtulayim diye komple tum sacim dipten yandi yariklar falan olusmustu tum yaniklarim bitti simdi sirtimda artik saclarim :nazar: yaza belime yaklastirirsam ne.mutlu bana :KK68::KK45:

Bugün üye oldum ama uzun zaman takip ettim seni ve bi kaç kişiyi de :) senin saçlar maşallah çok iyi uzuyo benim saçım ayda 1 cm uzar daha fazlası olmadı hiç resimler ıslak halleri ama kuruyunca kıvırcık ve çok gür saçlarım var o alt kısım sadece ensemden gelen saç yani o kadar gür. Bu yüzden de gec uzuyo olabilir ama umarım o 1 cm i 1.5 2 cm e çıkarabilirim

benim saclarım belimde. bitkisel sampuan dısında sampuan kullanmayım bitkisel sampuanlar gercekten sacı cok uzatıyo. dökülme problemim oldugu için bitkisel sampuanlara yöneldim kullanmaya basladıgımdan beri sürekli sac kestiriyorum

benim saclarım belimde. bitkisel sampuan dısında sampuan kullanmayım bitkisel sampuanlar gercekten sacı cok uzatıyo. dökülme problemim oldugu için bitkisel sampuanlara yöneldim kullanmaya basladıgımdan beri sürekli sac kestiriyorum

Haklısın bende başladığımdan beri bitkisel olan şampuan kullanıyorum. Şu an fiyto nun saçı uzatmaya yardımcı şampuanındayım her 2 ayda 1 başka bi bitkisel şampuana geçicem. Kimyasaldan ne kadar uzak tutarsak o kadar iyi saç kremini bile bıraktım. Bi de şampuana çam terebentin döktüm 3 haftadır baya fayda gördüm :) :) umarım benim saçımda belime gelir hemencecik :)

Geçmiş olsun benimde saçlarım sizinki kadar uzun olmasada malesef yandı ben şuan uzamasından ziyade toparlanması için uğraşıyorum umarım en kısa Zamanda sağlıklı saçlara kavuşuruz

Düzenli bakım yaparsan 1 seneye sağlıklı bir şekilde gelir bele için rahat olsun.
2 senede 10 cm uzayan saclarim bile kalcaya geldiyse benim ohooo :))

Hangisini kullanıyorsunuz siz ?

Geçmiş olsun benimde saçlarım sizinki kadar uzun olmasada malesef yandı ben şuan uzamasından ziyade toparlanması için uğraşıyorum umarım en kısa Zamanda sağlıklı saçlara kavuşuruz

Umarım toparlanır canım ama yanık olunca ne kullanırsan kullan duş aldığında eski haline geri dönüyo. Ben kestire kestire 7 ayda anca toparladım. İnşallah biran önce sağlıklı uzun saçlara kavuşuruz :)

Umarım toparlanır canım ama yanık olunca ne kullanırsan kullan duş aldığında eski haline geri dönüyo. Ben kestire kestire 7 ayda anca toparladım. İnşallah biran önce sağlıklı uzun saçlara kavuşuruz :)
İnşallah Canım benim tek dileğim o :KK200::KK200:

Düzenli bakım yaparsan 1 seneye sağlıklı bir şekilde gelir bele için rahat olsun.
2 senede 10 cm uzayan saclarim bile kalcaya geldiyse benim ohooo :))

Ayy inşallah saçlar gidince deģeri başka bi anlaşılıyo saç çok önemli cook :) hangi bakımdan memnun kaldın canım ben de bugün haftasonu ki sinamekime hafta içi bakımlarıyla destek vermek istiyorum ama henüz işe yarıycağını düşündüğüm bakım bulamadım

1 sene kadar zigavus sarımsaklı sampuanı kullandım daha sonra tresana gectim içine 20 damla kadar cam telebentin ekliyodum hem cok uzatıyodu hem dökülmeyi engelliyodu. şimdi priorin tabletle priorinin sampuanını kullanıyorum 3ünüde tavsiye ederim
Bende otacıyı kullanıyorum zeytinyağlı ve limonlu şampuanı

X